|
Sadece Avrupa’ya özel Apple App Store geliyor
-
-
Avrupa Birliği aynı zorunluluğu neden Playstation veya Xbox için uygulamıyor? Neden biz ille PS Storedan oyun almak zorundayız?
-
Isine gelene isine geldigi gibi davranmak icin olsa gerek.
-
kesinlikle
-
Adam neden diğer şirketlere herşeyini açsın. Avrupa Birliği olarak senin görevin gizli saklı yasa dışı bir iş yapıp yapmadığını denetlemek.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
sadece onlara özel ama :)
-
Avrupadan alınan cihazlar bundan faydalanabilecek mi şu an en merak ettiğim bu oldu. Sonuçta ben Almanya'dan ürünü aldım geldim. Appstore o zaman Almanya'ya mı bağlı olacak yoksa hangi ülkede aktifleştiyse o ülkeden mi hizmet gözükecek...
Yaptıkları iş bana çok mantıklı gelmedi. Çünkü apple adım gibi eminim, kullanıcı hatası diyerek, birçok cihaza destek vermeyi kesecek. Mağduriyetler de artacaktır.
Telefonun kullanım şartlarına, 3. parti uygulamalardan dolayı doğabilecek sorunlardan sıyrılacaklarına dair sürüyle madde ekleyeceklerdir. Sonra "Adıma yapılacak herhangi bir işlemden google play sorumludur" yazan embesiller appstore'da da türeyecek.
-
Yüklü olan os a bağlı . Veya bölge değişikliği.
Android lerin çoğunda os var. Xaomi lerde global os yüklendiğinde, sadece globale gelen güncellemeler alınıyor. Yerel sadece Çine özel güncellemeler var mesela
Bkz: Harmonyos
İos da işler nasıl bilmiyorum. Onlarda muhtemelen konum dur. Konumunuzu Avrupa ya çektiğiniz de güncelleme alırsınız muhtmelen
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sırayla, bir gün sıra ona da gelecek. Sadece bir dava konusu olmadı, henüz... Apple ise epic ve spotify gibi çeşitli davalarla öne çıktı...
Tekel pazar devri kapandı, bir gün playstationda game passten oyun oynarsanız şaşırmayın...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aniceman -- 16 Ocak 2024; 16:46:24 >
-
Android gibi değil iOS, güncelleme alacak telefonların hepsine aynı anda düşüyor. Genelde bunu belirli saat dilimlerine bölüyorlar, çünkü çok fazla telefon var diye. Android'teki üreticilerin kaderine bırakma durumu gibi değil. Mesela iphone 11 eskidi, size 6 ay sonra vereceğiz diye bir şey olmadı. Yani dediğinle alakası yok. Sadece birkaç ülkeye özel ürünleri özelleştirdiler. Mesela facetime gibi.
-
Xbox, Playstation, Windows, MacOS veya Android'de oyunları veya programları kendi dijital mağazalarından alabildiğiniz gibi oyunların veya programların disk versiyonlarını da alabilirsiniz! Dijital sürüm konsollar için de "Redeem Code" olarak oyunları birçok dijital oyun satıcısından veya oyun üreticilerinden alabilirsiniz!
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Avrupa Birliği aynı zorunluluğu neden Playstation veya Xbox için uygulamıyor? Neden biz ille PS Storedan oyun almak zorundayız? |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X