Şimdi Ara

Sadece Bazı Dosyalarım Silinmeden Format Atmak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bilgisayarımın son zamanlarda çok yavaşlaması üzerine format atmaya karar verdim. Windows 10 kullanıcısıyım ve sıfırla bölümünden format atacağım.
    Yapmak istediğim şey şu: Daha yeni GTA 5 ve bazı oyunları indirdim ve bilgisayarda tonla kişisel dosyam var. Bunları bilgisayarda herhangi bir yere yedekleyip sonra format atabilir miyim? Yani bunları koruyarak.
    Diskim C ve D olarak iki bölüm ve bahsettiğim dosyalar D diskinde. Windows C'de kurulu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sıfırlamayı bilmiyorum hiç yapmadım w10 'da, ancak temiz kurulum yaparsan, D diskine bişey olmaz. Sadece disk seçme ekranında dikkatli ol, yanlışlıkla yedek diski silme veya biçimlendirme. Temiz kurulumda C tamamen silinir ve yeniden kurulur. Oyunları, programları vs baştan kurarsın. (hiç yapmadıysan yani bilgin olsun)

• Harddiskinde yeni br bolum ac. Ve o onemli dosyalari oraya at.

• Dosyaları yedekle. Oyunlar D sürücüsünde olsa bile çalışmayabilir çünkü kayıt defterinde gerekli kayıtları olabiliyor. Yeniden kurman daha mantıklı olur bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugursimsek_03 -- 11 Haziran 2017; 21:6:13 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.