Şimdi Ara

'Sadece Belçika'da izlenebilir' uyarısı aldığım bir videoyu Türkiye'den nasıl izlerim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • "Sadece Belçika'da izlenebilir" uyarısı aldığım bir videoyu Türkiye'den nasıl izlerim ve bilgisayarıma indiririm? Dtunnel, vb. sitelerde videolar açılmıyor.

İzleyemediğim videolar bu linkte.https://sporza.be/nl/2018/10/04/video-danjuma-op-2-na-jongste-club-schutter-in-champions-league/

• siz bilgisayarınıza videoları indirdiniz dtunnel.net proxy sitesi sadece girmek istediğiniz sitelere tunnele adresi yazarak videoları açar adı üstünde proxy sitesi şifre kırma siteleri değil, sizin istediğiniz şifre kırma programları.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hector_Cyprus

siz bilgisayarınıza videoları indirdiniz dtunnel.net proxy sitesi sadece girmek istediğiniz sitelere tunnele adresi yazarak videoları açar adı üstünde proxy sitesi şifre kırma siteleri değil, sizin istediğiniz şifre kırma programları.
    Linkini yazdığım sitedeki videoları izlemek ve indirmek için ne yapmam lazım? Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
  • VPN ile izleyebilirsiniz.
    Test ettim videolar izlenebiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rafet32

VPN ile izleyebilirsiniz.
    VPN için link ve öneriniz var mı? Kusura bakmayın pek anlamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rafet32

VPN ile izleyebilirsiniz.
    VPN bağlantıyı Windows üzerinden yapıyormuşuz. Yalnız bana bir VPN adresi, kullanıcı adı ve şifresi lazım.
  • ücretsiz vpn bulman zor allah devletimize zeval vermesin reisimizin emri ile bütün ücretsiz vpnlerin iplerine ban atıldı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • AEFC A kullanıcısına yanıt
    Ücretli vpn servisi kullanıyorum. Ücretsiz olanlar varmı bilmiyorum ama, temel kural ücretsiz bir hizmet veriliyorsa orada ücret sizsiniz. (Sizden kastım, verileriniz, oluşturduğunuz trafik üzerinden reklam veya başka amaçlı kullanılabilecek her türlü veri)

Sürekli belçika ligini takip etmek gibi bir düşünceniz varsa bütçenize ve kullanım süresine uygun bir vpn servisi satın almanızı tavsiye ederim.
  • ücretsiz bi vpn var türk kullanıcılarına her ay ücretsiz 10 gb data veriyor
    Windscribe
    Windscribe
    https://tur.windscribe.com

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.