Şimdi Ara

Sadece ben miyim OKUDUĞU ŞEHRİ SEVMEYEN? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
205
Cevap
0
Favori
5.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: orionsguard

allahım sen şunların hepsinin belasını ver. amin.

40bin nüfuslu merkezi olan 500 öğrencisi bile olmayan bir ilçe paçavrasında 4 yıldır öğrenciyim... bırakın gezilecek görülecek yerleri, paranızla rezil oluyorsunuz yemek yenecek lokantası yok .... aksam 5 ten sonra açık bir tek yer bulamazsınız...

ankarada, mersinde okuyan arkadaşlar allahtan belasını mı istiyor daha anlamadım ?

neresi orası?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kelaynak33

Gel ben seni bide karsta biryerlerin büzüşünce göreyim, bak o zaman hataya şükretmiyonmu.

mersinli misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: engrugur

quote:

40bin nüfuslu merkezi olan 500 öğrencisi bile olmayan bir ilçe paçavrasında 4 yıldır öğrenciyim... bırakın gezilecek görülecek yerleri, paranızla rezil oluyorsunuz yemek yenecek lokantası yok .... aksam 5 ten sonra açık bir tek yer bulamazsınız...

ankarada, mersinde okuyan arkadaşlar allahtan belasını mı istiyor daha anlamadım ?

neresi orası?

akhisar- manisa

• quote:

quote:

quote:

neresi orası?

akhisar- manisa

hocam küçük ilçelerde genellikle myo oluyor fakat 4 yıllık demişsin hangi bölüm?????

• samsunluyum istanbulda okuyorum istanbuldan nefret ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ekşi Gözlük

samsunluyum istanbulda okuyorum istanbuldan nefret ediyorum

yapma hocam kıymetini bil sıkılmak yok çık gez dışarı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ekşi Gözlük

samsunluyum istanbulda okuyorum istanbuldan nefret ediyorum

yapma hocam kıymetini bil sıkılmak yok çık gez dışarı

yok abi iğrenç bir şehir yaa hiç bi moka yaramıyor zaten lalelide kalıyorum yurtta ben laleli gibi pislik bi yer görmedim

• aydın didimdeyim 1 yıl oldu buraya taşınalı hiç bişey yok yazın herşey güzel kışın fazal bişey yok zaten sıkılıyorum istanbula dönmek sitiyorum canım istanbulum okul yüzünden kaldım didimde
  • quote:

quote:

quote:

quote:

neresi orası?

akhisar- manisa

hocam küçük ilçelerde genellikle myo oluyor fakat 4 yıllık demişsin hangi bölüm?????

tütün teknolojisi mühendisliği.... celal bayar uni çok dağınık eğitim fakültesi medeniyetten 200km uzakta dağın başında 2 mahalleden oluşan ilçede ...

halinize şükredin...

normalde ankaralıyım ve 13 yıldır mersinde yaşıyorum ... böyle biryerde olmak ne kadar zor siz tahmin edin

• eskişehiri tek sevmeyen benmiyim
    not=a.ö.f işletme okuyrum ama ailem burada.doğma,büyüme,ölme eskişehirde kalacam herhalde.

eskişehir, senden nefret ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: zubizango

varmı karabükte olan inanın rezillik içinde bi yer her sabah aşırı sisle kalkıyoruz ve yurdumuzun etrafındaki inşaatler sebebiyle yollar çamur deryası artık çizme alacam bence diğer iller daha iyidir bundan eminim

ben bu sene bitirdim kurtuldum ordan hocam
  • Bak genç bir insanı sevmekle başlar herşey. Sen insan sevmemişsin orda. Yoksa insan aşık olduğu şehri sever.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

neresi orası?

akhisar- manisa

tütün teknolojisi mühendisliği.... celal bayar uni çok dağınık eğitim fakültesi medeniyetten 200km uzakta dağın başında 2 mahalleden oluşan ilçede ...

halinize şükredin...

normalde ankaralıyım ve 13 yıldır mersinde yaşıyorum ... böyle biryerde olmak ne kadar zor siz tahmin edin

hocam kızma ama bölümü ilk defa duydum

• quote:

Orijinalden alıntı: Chirico

Eskişehir - Anadolu İİBF İşletme i.ö. .

Hocam ikinci öğretim nasıl ? Biraz özetlermisin. Valla ege yi bırakıp gelicem inş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0RK

quote:

Orijinalden alıntı: I-Que

quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam Melih Gökçek'i savunan kim.
    Bülent Tanık'dan daha iyi sadece..
    Otobüs konusuna üstteki yorumumda değinmiştim, inşaat konusunda rezil durumdayız zaten.

Pasoya istedikleri masrafa yarım sene boyunca öğrenci yerine tam bileti alabiliyoruz zaten

Ayrıca metrolar sadece bahçeli değil;
    Kızılay-Çayyolu
    Batıkent-Sincan
    Tandoğan-Keçiören

Hepside vasat durumda.

Ben önlemimi alayım dedim. Savunan kimse yoksa nasıl seçiliyor bu adam anlamıyorum ? Hayır nerede yaşıyorlar da bu kadar mutlular, söylesinler ben taşınıcam oraya.

Hocam geriye kalan seçenekler düşünüldüğünde en iyisi melih.

Ya kime vermeli oyları?

Kim olursa. Yeter ki bu adam olmasın. Ben 1 kişi ya da partinin taraftarlığını yapmıyorum, gördüğümü söylüyorum. Yıllardır şehrin içine ediyor. Başka biri gelsin, olmazsa başka biri. Gene olmazsa gelsin Melih eyvallah. Ama yeter ki değişsin artık.

En azından kendisine oy çıkmayan kesime yıldırma politikası uygulamayacak biri gelsin. O bile yeter.

Hocam şuan evimin kapısının önünde 1 metre derinliğe sahip hendek var. Altımdaki bina maliye postası olduğundan dolayı onun önüne bir platform koydular. Bizim apartmanın önünde ise hiçbirşey yok. 60-80cm kadar zıplayarak çıkıyorum apartmandan. (Kızılayın ortasındaki apartmandan bahsediyorum)
    İşyerine giderkende o üstte fotografını koyduğum dikili taşların olduğu sokaktan geçiyorum.
    Okula giderken 4 şeritli bir yoldan ışık olmaksızın karşıya geçiyorum.

Bunları yapan/yaptıran kişi ise bülent tanık. melih değil. En azından melih gökçek Atatürk bulvarını güzel yaptı. tek güzel eseridir, şahsen bildiğim kadarıyla.

Düzeltmeyen ise Melih

Ya iyi yapsın güzel, zaten işi o. Ama işinin yüzde kaçı, burası tartışılır.

Mesela Armada'nın karşısındaki demir yığını yıllardır duruyor. Hiç bir şey yapılmadı. Bunun dışında trafiği kitlemekten başka bir işe yaramayan "Gökkuşağı" denen ucube bir yapı var ki ne amaçla yolun ortasına konulduğunu kimse bilmiyor Bunları yapan Melih. Daha da sayarım yani

hocam univ.san diegoda okudum,belarusta dil okuluna gittim.ingilterede bi programa gittim,avustralya ve kanadada dil okuluna gittim ve butun bu ulkelerdede bi cok sehir gezdim ankara gercekten yok yok diyebileceğim nadir sehirlerdendir ankaralıyım diye demiyorum ama gördüğüm diğer şehirlerle kıyaslayınca gercekten gerek avrupa gerek america cok aratmıycak (aratmıycak derken medeniyet genel toplum davranısları insalık falan ki ankaradanın cok kalıteli saglam kultur seviyesi harbi yuksek esas ankaralılarıda coktur)bi şehir ,sosyal faliyet kultürel etkinlikler sinemalar tiyatrolar dısarı cıkınca cıkıp geziceğiniz bir cok yer.ha bide arkadaslar ankara gercekten dunyanın buyuk sehirlerindendir buyuk diyince hemen istanbulla kıyaslamayın dunya uzerindeki buyuk sehirlerdendir inanın benim gibi bi ton yer gezmiş olsanız daha iyi anlarsınız kısacası ankaranın kıymetini bilin (tabikide ortam ,para ,araba,kız arkadaslar ,normal arkadaslar ,bunlarda biyeri sevmeniz icin önemli faktorlerdir ama bana sorarrsanız cok paran olsa hersey gonlunce olsa nerde yasarsın Ankara derim sahsi gorusum yemisim denizi gölbası var hehe denize zaten yazları gidiyoruz no problem deniz yazın guzel)

• quote:

Orijinalden alıntı: ThePhenoM

Kıbrıs,Gazimağusa.Sıkıntıdan patlıyorum artık.Yaban hayatı yaşıyoruz.

Sen yine iyisin biz napalım "Lefkoşa"

biz sırf sıkıldığımız için Mağusaya geliyoz kafa dağıtmaya değerini bil ögrencilik bakımından bence Kıbrısın en iyi yeri.

Allah ODTÜ'dekilere yardım etsin Güzelyurtta insan yok insan.

EDİT: Asıl yazacağımı unuttum la

Kardeş bende Hataylıyım nasıl yerleri seversin nerelisin söyle yardımcı olalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sherlock -- 19 Aralık 2011; 6:03:25 >

• Odessa'dan nefret ediyorum.
  • ben sakaryadayım birde beni düşün Allahtan istanbul'a yakın ve burada kampüste ortam var
  • quote:

Orijinalden alıntı: webconn

ben sakaryadayım birde beni düşün Allahtan istanbul'a yakın ve burada kampüste ortam var

kardeş bende sakaryayı bitirdim hayatımın seneleri orda çürüdü allah yardımcın olsun kardeşim :;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: darklord28

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam Melih Gökçek'i savunan kim.
    Bülent Tanık'dan daha iyi sadece..
    Otobüs konusuna üstteki yorumumda değinmiştim, inşaat konusunda rezil durumdayız zaten.

Pasoya istedikleri masrafa yarım sene boyunca öğrenci yerine tam bileti alabiliyoruz zaten

Ayrıca metrolar sadece bahçeli değil;
    Kızılay-Çayyolu
    Batıkent-Sincan
    Tandoğan-Keçiören

Hepside vasat durumda.

Ben önlemimi alayım dedim. Savunan kimse yoksa nasıl seçiliyor bu adam anlamıyorum ? Hayır nerede yaşıyorlar da bu kadar mutlular, söylesinler ben taşınıcam oraya.

Hocam geriye kalan seçenekler düşünüldüğünde en iyisi melih.

Ya kime vermeli oyları?

Kim olursa. Yeter ki bu adam olmasın. Ben 1 kişi ya da partinin taraftarlığını yapmıyorum, gördüğümü söylüyorum. Yıllardır şehrin içine ediyor. Başka biri gelsin, olmazsa başka biri. Gene olmazsa gelsin Melih eyvallah. Ama yeter ki değişsin artık.

En azından kendisine oy çıkmayan kesime yıldırma politikası uygulamayacak biri gelsin. O bile yeter.

Hocam şuan evimin kapısının önünde 1 metre derinliğe sahip hendek var. Altımdaki bina maliye postası olduğundan dolayı onun önüne bir platform koydular. Bizim apartmanın önünde ise hiçbirşey yok. 60-80cm kadar zıplayarak çıkıyorum apartmandan. (Kızılayın ortasındaki apartmandan bahsediyorum)
    İşyerine giderkende o üstte fotografını koyduğum dikili taşların olduğu sokaktan geçiyorum.
    Okula giderken 4 şeritli bir yoldan ışık olmaksızın karşıya geçiyorum.

Bunları yapan/yaptıran kişi ise bülent tanık. melih değil. En azından melih gökçek Atatürk bulvarını güzel yaptı. tek güzel eseridir, şahsen bildiğim kadarıyla.

Düzeltmeyen ise Melih

Ya iyi yapsın güzel, zaten işi o. Ama işinin yüzde kaçı, burası tartışılır.

Mesela Armada'nın karşısındaki demir yığını yıllardır duruyor. Hiç bir şey yapılmadı. Bunun dışında trafiği kitlemekten başka bir işe yaramayan "Gökkuşağı" denen ucube bir yapı var ki ne amaçla yolun ortasına konulduğunu kimse bilmiyor Bunları yapan Melih. Daha da sayarım yani

hocam univ.san diegoda okudum,belarusta dil okuluna gittim.ingilterede bi programa gittim,avustralya ve kanadada dil okuluna gittim ve butun bu ulkelerdede bi cok sehir gezdim ankara gercekten yok yok diyebileceğim nadir sehirlerdendir ankaralıyım diye demiyorum ama gördüğüm diğer şehirlerle kıyaslayınca gercekten gerek avrupa gerek america cok aratmıycak (aratmıycak derken medeniyet genel toplum davranısları insalık falan ki ankaradanın cok kalıteli saglam kultur seviyesi harbi yuksek esas ankaralılarıda coktur)bi şehir ,sosyal faliyet kultürel etkinlikler sinemalar tiyatrolar dısarı cıkınca cıkıp geziceğiniz bir cok yer.ha bide arkadaslar ankara gercekten dunyanın buyuk sehirlerindendir buyuk diyince hemen istanbulla kıyaslamayın dunya uzerindeki buyuk sehirlerdendir inanın benim gibi bi ton yer gezmiş olsanız daha iyi anlarsınız kısacası ankaranın kıymetini bilin (tabikide ortam ,para ,araba,kız arkadaslar ,normal arkadaslar ,bunlarda biyeri sevmeniz icin önemli faktorlerdir ama bana sorarrsanız cok paran olsa hersey gonlunce olsa nerde yasarsın Ankara derim sahsi gorusum yemisim denizi gölbası var hehe denize zaten yazları gidiyoruz no problem deniz yazın guzel)

Hocam ben ustlerde ilk mesajimda belirttim zaten bunlara ragmen en guzel sehirlerden biridir diye

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.