Birkaç günden yurtdışına gidicem ama giderken yanımda laptop olması gerek. istediğim özellikler/ fiyat/marka (enaz olmak üzere) ya göre laptop tavsiyesinde bulunabilirmisiniz, gerçekten çok acil çünkü karar verdiğimde stok durumu ve kargo süresiyle zor yetişicek.
şimdiden teşekkürler.
Ekranın 17" olmasını istiyorum
ENAZ aradığım özellikler;
minumun SXGA (1440x900) ekran çözünürlüğü 512 MB ekran karı 100 Gb ama Hard disk çok önemli değil 2GB RAM 2.00 GHZ Core 2 duo İşlemci ve bunların hepsi en fazla 5 milyara göre.
herkese saygılar.
İstediğin tüm özelliklere uygun mükemmel bir notebook:
Fiyatı ucuz olabilir ama kadir332'nin istediği özelliklere bak bir de senin önerdiğin Acer 9424'ün özelliklerine bak. Ekran kartı 512MB istemiş sen 256MB'lık yazmışsın, ram 2GB istemiş sen 1GB'lık yazmışsın, işlemci 2GHz istemiş sen 1.83GHz yazmışsın. Lütfen cevap yazarken dikkat edelim.
ACER 9524 WSMI, INTEL Core 2 DUO 1.83GHz, 2048 RAM 667, 2x100 SATA HDD, DVD WR, 17' WXGA, nVidia 7900 512 MB
orada rakam hatası oldu bende xymistcle aynısını önerecektim 9524ü ama bu arkadaşın aradığı şartlara daha uygun modeller pek piyasada rastlanmıyor trde
bence yurt dışında bulabilirsde ordan da alabilir belki de tabi uluslarası garantiler neden trde geçmiyor onuda anlayan yok ya neyse
quote:
Orjinalden alıntı: sarppy
quote:
Orjinalden alıntı: gren
acer 9424e bak bence gerçekten ucuz fiyatı
Fiyatı ucuz olabilir ama kadir332'nin istediği özelliklere bak bir de senin önerdiğin Acer 9424'ün özelliklerine bak. Ekran kartı 512MB istemiş sen 256MB'lık yazmışsın, ram 2GB istemiş sen 1GB'lık yazmışsın, işlemci 2GHz istemiş sen 1.83GHz yazmışsın. Lütfen cevap yazarken dikkat edelim.
Arkadaşlar dediğiniz gibi türkiyede yok fazla çeşit istediğim özelliklerde,
ama toshiba P100-324 güzele benziyo, onu araştırıcam, konu düşüyo ama ben umutluyum cevaplarınızı bekliyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme