Bildirim
Sadece bir filmle alakali bir altyazi problemim var
Lepro LED el feneri LE2050 ultra parlak LED el feneri, klipsli, yakınlaştırılabilir kamp el lambası, 5 modlu, su geçirmez el feneri, kamp, dış mekan, doğa yürüyüşü, balık tutma, hediye, 2'li paket : Amazon.com.tr: Yapı Market
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0932X7YH6
5 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orjinalden alıntı: nicholaai
Scarface filminin türkce altyazisini indiriyorum ama indirdigim diger altyazilar gibi winrar dosyasi seklinde olmuyor direk txt seklinde klasör aciliyor ve o klasörü bs player tanimiyor ne iş anlamadim arkadaslar bi el ativerseniz olaya
aslında bunu yazılım bölümüne yazman gerekiyor.
sen o txt dosyasını film açıkken filmin oynadığı ekrana sürükle altyazı çalışır.ama kalsörü değil txt dosyasını sürükle. -
denedim olmuyor nasil bir gizemse gözükmüyor dosya playerlar tarafindan altyaziyi indirdigim sitede mi bir problem mi var diye düsündüm ama iki farkli siteden indirdim ikisinde de winrar acilmadi ve direk txt seklinde olustu ve ikisinde de ayni problem dedigim gibi divxplanet ve divxforever sitelerinden indirdim baska bi siteden daha dene diyosan site verirsen denerim -
siteyle alaksı yoktur txt dosyasının içinde saniye değerleri ve altyazı varsa ne olursa olsun çalışması lazım.
sen benim dediğimi yaptın mı?yaptın da yine olmadıysa garip.
altyazı yükle yi seçtiğinde çıkan browse ekranında altta dosya türünde .txt de yazması lazım.yazıyor mu? -
Yaziyor ama görmüyor birak görmeyi söyle bir gariplikde var film dosyasini internetten indirdigim icinde altyazi dosyasi bulunan klasörün icine kopyalamaya calisiyorum kopyalamiyor ama ayni sekilde indirdigim icinde baska altyazi dosyalari olan klasörlere kopyalaniyor nasil bir karanlik mantiktir anlam veremiyorum ve hala ugrasiyorum -
ya valla ben bu işin içinden çıkamadım.harddiskinde problem var diycem artık ama başka nedeni de olabilir.
sen divxplanetı denedin mi hiç?ya da divxforever onları dene.onlardan indirdiklerinde de sorun çıkarsa söylersin.onlar da rar lı olur dosyalar ya da zipli. -
Yaziyor ama görmüyor birak görmeyi söyle bir
gariplikde var film dosyasini internetten
indirdigim icinde altyazi dosyasi bulunan
klasörün icine kopyalamaya calisiyorum
kopyalamiyor ama ayni sekilde indirdigim icinde
baska altyazi dosyalari olan klasörlere
kopyalaniyor nasil bir karanlik mantiktir anlam
veremiyorum ve hala ugrasiyorum -
wmp txt uzantıları olanları da gösteriyor, bs playerin
da göstermesi gerekir. olmazsa .txt uzantısını .sub olarak
degistirmeyi dene. film ve subtitle dosya isimlerinin aynı
olması gerekiyor -
ya halledemedim daha ondan daha büyük bi problemle daha karsilastim film takila takila gidiyor bunu düzeltmenin bi yolu var mi bir de bir de iki cd lik alt yaziyi tek cdlik filme senkronize etmenin yolu var ama program kullanmaliyim öyle mi ? filmde alt yazi kesildiginde bs player de ikinci alt yaziyi yükleyebilmemin bi yolu var mi -
ya bişey diyim mi senin harddiskinde problem gerçekten var anladığım kadarıyla.film takılıyosa ya film bozuktur ya da harddiskin.
subtitle workshop diye bir program var. divxplanet.net de bulabirsin orda nasıl kullanılacağı da anlatılıyor.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X