Şimdi Ara

Sadece Cs:Go Global Elite Hesap ve Orjinal Far Cry 4 Hediyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar kısaca hesabı tanıtayım.
    *Sadece Cs:Go var.Kan tazısı operasyonu vardır.
    *70 Saat oyun süresi
    *Arkadaş ekleyebilirsiniz.
    *Hiç bir şekilde başarım hilesi dahil, en ufak bir hack programı dahi kullanılmamıştır.Kendi metodum olan Özel Elo yöntemi ile Global oldu,her türlü 0 hesabı 31 winde Global Çıkarırım üst üste 7-8 maç kaybetseniz dahi Global altına düşmezsiniz ki illa 3-4 oyundan birini kazanırsınız çok kötü olsanız dahi.-
    *Trade,VAC yada Overwatch hiç bir şekilde olumsuz bir durum olmamıştır.
    *İçinde 1.55 tl para 3-4 liralıkta item kasa vs. vardır.

Lütfen LOL yada benzeri oyunlarla takas teklifinde bulunmayınız

Ödemeyi 180 Liralık Cs:go skini,keyi veya 150 TL nakit olarak yapabilirsiniz.İstanbul içi elden olurDileyen ziraat veya garanti bankası hesabıma parayı aktarır.Almayı düşünenler özel mesaj atsın ordan whatsapp'a geçelim.Bunun dışında TAMAMEN ücretsiz şekilde Orjinal Far Cry 4 U-play hesabımıda alıcıya vereceğim.
    Not:Bu hesap ile Profesyonel oyuncu olan Na'Vi GuardiaN 'ı bıçakladım SS'si var arkadaşlarınıza hava atabilirsiniz

Son olarak Profesyonel oyuncu değilim,bu hesabı profesyonel oyuncularla felanda kasmadım kendi bulduğum elo yöntemi ile her türlü 0 hesabı 10 maçta lem,21 maçta supreme,31 maçta global çıkartırım.Sayılar hiç şaşmaz.Bu forumda yetenekli insanlara hile damgası vuran kişiler olduğunu bildiğim için böyle bir açıklama yazma gereği hissettim.Ciddi alıcı olduğuna inandığım herkese istediği maçın-maçların demosunu atabilirim.İyi forumlar arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aragorn987 -- 23 Haziran 2015; 14:25:31 >

• Neymiş bu elo yöntemin acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendi bulduğum harçlık kapım olan metodu neden söyleyim sana söyleyim ?? Bu arada metod derken yanlış anlaşılmasın program benzeri birşey değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aragorn987 -- 23 Haziran 2015; 14:37:58 >
  • Dostum bizlerin ihtiyaci yok eloya meloya. Bence yeteri güveni saglamiyor konun.

• İstediğini düşünebilirsin hocam saygım var başka sormak istediğiniz soru yoksa konuyu kirletmeyin lütfen, isteyen istediği amaçla satın alır alıcının keyfi bizi ilgilendirmez.
  • 31 maçta global ve sayilar hiç şaşmaz öylemi :) madem elo yontemin var açiklada alıcıda inansin bari sana zahmet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aragorn987

Merhaba arkadaşlar kısaca hesabı tanıtayım.
    *Sadece Cs:Go var.Kan tazısı operasyonu vardır.
    *70 Saat oyun süresi
    *Arkadaş ekleyebilirsiniz.
    *Hiç bir şekilde başarım hilesi dahil, en ufak bir hack programı dahi kullanılmamıştır.Kendi metodum olan Özel Elo yöntemi ile Global oldu,her türlü 0 hesabı 31 winde Global Çıkarırım üst üste 7-8 maç kaybetseniz dahi Global altına düşmezsiniz ki illa 3-4 oyundan birini kazanırsınız çok kötü olsanız dahi.-
    *Trade,VAC yada Overwatch hiç bir şekilde olumsuz bir durum olmamıştır.
    *İçinde 1.55 tl para 3-4 liralıkta item kasa vs. vardır.

Lütfen LOL yada benzeri oyunlarla takas teklifinde bulunmayınız

Ödemeyi 180 Liralık Cs:go skini,keyi veya 150 TL nakit olarak yapabilirsiniz.İstanbul içi elden olurDileyen ziraat veya garanti bankası hesabıma parayı aktarır.Almayı düşünenler özel mesaj atsın ordan whatsapp'a geçelim.Bunun dışında TAMAMEN ücretsiz şekilde Orjinal Far Cry 4 U-play hesabımıda alıcıya vereceğim.
    Not:Bu hesap ile Profesyonel oyuncu olan Na'Vi GuardiaN 'ı bıçakladım SS'si var arkadaşlarınıza hava atabilirsiniz

Son olarak Profesyonel oyuncu değilim,bu hesabı profesyonel oyuncularla felanda kasmadım kendi bulduğum elo yöntemi ile her türlü 0 hesabı 10 maçta lem,21 maçta supreme,31 maçta global çıkartırım.Sayılar hiç şaşmaz.Bu forumda yetenekli insanlara hile damgası vuran kişiler olduğunu bildiğim için böyle bir açıklama yazma gereği hissettim.Ciddi alıcı olduğuna inandığım herkese istediği maçın-maçların demosunu atabilirim.İyi forumlar arkadaşlar

Dostum hayırlı satışlar. peki elo suz rankın ne acaba?

• Supreme, global kadar oynayamıyorum
  • İnanmayan almasın kimseyi inandırmak zorunda olduğumu düşünmüyorum başka sitelerdede ilanlarım var zaten alan yine alıyor
  • Normal şekilde oynayan her maç 20 kişi vuranlar zaten 10 maçta lem 20-21 maçta supreme 31 maçtada global oluyor boşuna elo yöntemim var diye kendini kandırma.
  • Tamam olda görelim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.