Şimdi Ara

Sadece DVD ve Blu-ray Film için TV önerisi (Philips 47 pfk6309 alındı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Başlıkta da belirttigim gibi sadece film izlemek için kullanacağım 47-50" arası bir tv ye ihtiyacım var.LG nin 49lb620 modeli tam butceme gore ama 50hz bir TV sanıyorum film izlerken hareketli görüntülerde problem olur gibilerinden yorumlar gördüm, gercekten çekilmez olur mu?
    1700-1800 TL bütçeye bu ekran boyutlarinda smart önemli değil ama en azından 3d si olan TV önerilerinde de bulunur musunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mean Streets -- 26 Aralık 2014; 23:29:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mean Streets

Merhaba Arkadaşlar,
    Başlıkta da belirttigim gibi sadece film izlemek için kullanacağım 47-50" arası bir tv ye ihtiyacım var.LG nin 49lb620 modeli tam butceme gore ama 50hz bir TV sanıyorum film izlerken hareketli görüntülerde problem olur gibilerinden yorumlar gördüm, gercekten çekilmez olur mu?
    1700-1800 TL bütçeye bu ekran boyutlarinda smart önemli değil ama en azından 3d si olan TV önerilerinde de bulunur musunuz?

Yardımcı olacak yok galiba

• hiç değilse lb652v alın derim hocam. 49lb620v modelini bugün inceledim komşumda, 42lb670v'ye göre oldukça kısıtlı bir tv. imkanınız varsa 47lb670v düşünün derim. yoksa büyük yerine küçük tercih edip 42lb670v düşünün derim. ben öyle yaptım zira. 47" philips baktım, 55" plazma baktım gidip en sonunda 42" led aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gravaze

hiç değilse lb652v alın derim hocam. 49lb620v modelini bugün inceledim komşumda, 42lb670v'ye göre oldukça kısıtlı bir tv. imkanınız varsa 47lb670v düşünün derim. yoksa büyük yerine küçük tercih edip 42lb670v düşünün derim. ben öyle yaptım zira. 47" philips baktım, 55" plazma baktım gidip en sonunda 42" led aldım.

Yardiminiz için Teşekkürler bugun bende bir sure bu 49lb620-47lb620 ve philips 47pfk6309 inceledim 49lb ekranı buyuk olsa da diğerlerine gore zayıf kaldı ekran görüntüsü olarak sanırım philips alacağım önümüzdeki gunlerde

• quote:

quote:

hiç değilse lb652v alın derim hocam. 49lb620v modelini bugün inceledim komşumda, 42lb670v'ye göre oldukça kısıtlı bir tv. imkanınız varsa 47lb670v düşünün derim. yoksa büyük yerine küçük tercih edip 42lb670v düşünün derim. ben öyle yaptım zira. 47" philips baktım, 55" plazma baktım gidip en sonunda 42" led aldım.

Yardiminiz için Teşekkürler bugun bende bir sure bu 49lb620-47lb620 ve philips 47pfk6309 inceledim 49lb ekranı buyuk olsa da diğerlerine gore zayıf kaldı ekran görüntüsü olarak sanırım philips alacağım önümüzdeki gunlerde

dediğiniz gibi ekstra bir cihazla dvd ve bluray okutup onlara odaklanacaksanız philips amblight ile zaten arayı açıyor hocam. görüntüye kattığı derinlik inanılmaz oluyor. güzel seçim olur o zaman. yine de görüp karşılaştırarak alın derim.

• quote:

quote:

Hocam hayirli olsun diyelim ama en azindan magazada 47lb652v yede bakin su an 1900 tlye satilan yerler var.
    Ama ambilighti hakkiyla kullanacaksiniz keyifli olur.
    Iyi forumlar

• quote:

Orijinalden alıntı: prydzsnare

quote:

quote:

Hocam hayirli olsun diyelim ama en azindan magazada 47lb652v yede bakin su an 1900 tlye satilan yerler var.
    Ama ambilighti hakkiyla kullanacaksiniz keyifli olur.
    Iyi forumlar

47lb652 yi de inceledim hocam görüntü olarak philips ile arasında görüntü olarak bir fark vardı aslinda (+ yönde) ama arada 300 TL lık bir fark vardı teknosada hem bütçe hem de amblight cezbedici geldi aslında ama 1900 lira iyi fiyat tekrar dusunecegim Teşekkürler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • TV yi 2 gün önce aldım bugün kurulumu yapıldı başlıkta da belirttiğim gibi sinema için aldigimdan beni fazlasıyla memnun etti.Dahili uydusunu denemedim,3d gayet basarili,smart ile ilgili çok kotu olduğu soyleniyordu fakat bence gayet basarili birkac saniye icinde bütün sitelere bağlandı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.