Şimdi Ara

Sadece General Mobile discovery kullananlar baksın (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: 01001101

7-8 tanıdığım aldı sorun çıkmadı, ben de korkarak aldım ama ölü piksel çıkarsa iade şansım olsun diye netten aldım bilerek.

sonuç; harika bir alet. yağ gibi akıyor.

şarj soket sıkıntısı kendi kapblosundan olabilir. kendi kablosu telefona zor giriyor. bende S3 kablosu var, onunla bağlıyorum, S3 ün kablo bunun şarj girişine şıkdiye oturuyor. kendi kablosu zor girdiği için korkuttu beni.

valla bu telefona bişey olsa gider bi gmd daha alırım. S3 den sorna aşık oldum cihaza, akıcılığına, ekranına, inceliğine, pil ömrüne...

bu arada şunu da ifade etmem gerek, htc one ve şimdi de lg g2 de ölü piksel sıkıntıları okuyoruz. yani 600tl lık telefon alınca riskli ama 1500-1800tl lık telefon alırsan asla sıkıntı yaşamazsın diye bişey yok.

Nasıl anlıcam ölü piksel olduğunu

• Ben bi dükkandan alıcam orda test ederim bişeyi var mı diye öyle alırım.
  • ForsTinq kullanıcısına yanıt
    bakarak tabiki ama ilk önce ekran rengini sabit yapan (yani full kırmızı ya da full beyaz gibi) bi program lazım. onun için de google play e girmek lazım. dükkanda alacakken kurulum yapmana izin verirler mi bilmiyorum. zaten bi teknoloji mağazasından alacaksan parayı alıp ürünü sana satmadan önce asla kuutuyu açmazlar. açtıktan sorna da ölü çıksa bile değiştirmek zorunda değil. değiştirmiyom derse garantiye gönderelim derse kalırsın öyle.

netten laırsan TC kanunları gereği 7 gün içerisinde iade almak zorundalar.
  • bir kişiyi daha gmd sahini yaptık. işyerinden arkadaşım kaç zamandır bi arkadaşından yurt dışı ip5 alacaktı, kayıt ettirecek birini buldu ama busefer de satan kişi kendi kayıt ettirip fiyat arttırmış. arkadaş bendeki gmd'yi görünce aşık oldu telefona, bugün baktım o da almış daha yeni geldi telefon sıcak sıcak kutuyu birlikte açtık. böylece 9 oldu etrafımdaki gmd sayısı, kimsede sorun yok.
  • Biz zaten öyle teknoloji mağazasından almıcaz küçük esnaftan telefon felan satan dükkanlar oluyo ya ordan orda alırım elime bi uygulama yükleyebilirmiyim bişey test edicem derim el feneri uygulaması var ekranı full beyaz yapıyo onla test ederim eğer siyah bişey varsa ölü pixel vardır demi ?
  • siz bitmediniz mi hala. arkadaş çıldırıyorum böyle konuları gördükçe ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: ForsTinq

Alıyımmı 1 yıl kullanabilir miyim ?

Düşünme al 2 aydır kullanıyorum adı geçen sıkıntıların hiç birini görmedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Alıyımmı 1 yıl kullanabilir miyim ?

Düşünme al 2 aydır kullanıyorum adı geçen sıkıntıların hiç birini görmedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RealSchule

siz bitmediniz mi hala. arkadaş çıldırıyorum böyle konuları gördükçe ya

Eğer böyle konuları gördükçe sıkılıyosan gidebilirsin seni zorla tutan yok ben burda yardım istiyorum eğer o kadar görmek istemiyorsan konuya niye giriyorsun onu anlamadım ben.
    bence sen (eğer micro sd kart sahibi isen) internetten bi öü piksel bulan program apk sı indir, karta at. adam denemene izin verecekse zaten pili takamk için kapağı açacaksındır, o arada kartı da tak telefona, açılınca dosya yöneticisinden (içinde hazır var zaten dosya yöneticisi) karta gir ve apk yı kur ve bak. ölü piksel illa siyah olmak zorunda değil. beyaz da olur.

hiçbirini yapamıyosan ekranı yapabildiğin akdar beyaz yapacak bi uygulama ile beyaz yapıp bak, siyah ya da renkli ölü piksel varsa anlaılır.
    sonra kamerayı aç, kamera açıkken parmağınla kameranın lensini kapat ve ekran simsiyah olsun, beyaz ölü piksel varsa orda belli olur heraldi.
  • quote:

quote:

Eğer böyle konuları gördükçe sıkılıyosan gidebilirsin seni zorla tutan yok ben burda yardım istiyorum eğer o kadar görmek istemiyorsan konuya niye giriyorsun onu anlamadım ben.

Forumda konu kirliliği yaratmaktan başka bişey yapmıyorsunuz. Binlerce konu var. Nerdeyse 1000 sayfa kullanıcı kulübü konusu var ve orası bile senin gibi soru soranlarla dolu. Araştırmadan gelip yazıyosunuz buraya, yanlış olan şey bu. Neyse, aldıysan hayırlı olsun telefonun.

• quote:

quote:

quote:

Forumda konu kirliliği yaratmaktan başka bişey yapmıyorsunuz. Binlerce konu var. Nerdeyse 1000 sayfa kullanıcı kulübü konusu var ve orası bile senin gibi soru soranlarla dolu. Araştırmadan gelip yazıyosunuz buraya, yanlış olan şey bu. Neyse, aldıysan hayırlı olsun telefonun.

Ama her konuda bizim istediğimiz cevaplar gelmiyor lütfen kendi konuna böle şeyler yazılmasına istemiyorsan benim konumada böyle yazılar yazma basit bir soru soruyorum sen neyden bahsediyorsun.

• 16 GB lığımı alıyım 4 gb lığımı 4 gb alsam 8 gb hafıza kartı alsam yeter mi
    arkadaşım alıyoken hazır 16 GBlık al. hem 4Gblıklarda sorun çıkabiliyo ama 16GBlık yeni olduğu için genel sorunların çoğu ortadan kaldırılmiş. bende daha 8 gün oldu kullanalı satmak istedim alışamamıştım sırf bu yüzden satmayı göze aldım ama şuan pişmanım açıkcası satmam. bikaç ay sonra hala alışamazsam bunu verir yakınıma başka alırım. bende ölü piksel hafıza kartı okumama gibi sorunlarından korka korka aldım ama hiç bi sorun yok. kamera pembeleşmesi falan diyolar onuda denedim onda da sıkıntı yok. şarj soketinide takıp çıkarırken nazik davran biraz sorun çıkıcağnı sanmıyorum. elektronik şans işi zaten iyi bakarsan hiç bişey olmaz.
    bende casper laptop aldığımda bi ton laf yapmışlardı ama çok şükür bi teklemesini bile görmedim. milletin kötü yorumlarına bakarsan telefondan soğursun ben gibi.. sonra pişman olursun
  • Tamam 16 gb alıyım arkadaşım 2 gb sd card almış 2 gb açmıyormuş telefon doğrumu bide ben zaten gidip kendim alıcam ama öyle teknoloji mağazasından değil orda denerimm kamerayı ölü pikseli öyle alırım zaten bende bide samsungun şarz aleti var uyuyor ona onu kullanırım.Yorumun için sağol sanırım s3 alp 1200 lira verenler 600 liraya bu telefonu görünce kendilerine yedirmedikleri için böyle yorumlar atıyor çevremde herkes aldı herkesde memnun.
    inan bende çok düşündüm s3 almayı ama artık hem modası geçti hemde onunda sorunları aldı başını gidiyor. valla bak benm cihaz 16Gb ve ben eski telefonumdaki 2GBlık kartıda taktım. hiç bi sorun yok ikiside maşallah takır takır yani. bazıları kopyalamıyor okumuyor falan diyo bende o sorun yok. evet aynen ölü pikseline falan bak ama sanmam ölü pixel olmasını. bir güzel incele öyle al kamerayı beyaz bi yere doğru tut fotoğrafını çek dükkanda pembelşme varmı yokmu onada bak. s3ün temasına vb olaylarına alışan (ben) bu cihazda zorlandım ama hakkını yememek lazım telefon bikere olsun takılmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: yqmr199

inan bende çok düşündüm s3 almayı ama artık hem modası geçti hemde onunda sorunları aldı başını gidiyor. valla bak benm cihaz 16Gb ve ben eski telefonumdaki 2GBlık kartıda taktım. hiç bi sorun yok ikiside maşallah takır takır yani. bazıları kopyalamıyor okumuyor falan diyo bende o sorun yok. evet aynen ölü pikseline falan bak ama sanmam ölü pixel olmasını. bir güzel incele öyle al kamerayı beyaz bi yere doğru tut fotoğrafını çek dükkanda pembelşme varmı yokmu onada bak. s3ün temasına vb olaylarına alışan (ben) bu cihazda zorlandım ama hakkını yememek lazım telefon bikere olsun takılmıyor

Pazar günü alacağım tavsiyen için sağol ben 16 gblığı alırım bide 8 gb hafıza kartı alırım yeter.
  • Temmuz ayından beri Discovery kullanıyorum. Sadece 1 kez telefon hiç tepki vermedi, o zaman bataryasını çıkartıp taktım; düzeldi. Bunun dışında hiçbir sorun çıkarmadı. Çıkarmaz demiyorum, teknik servisle muhatap olmadığım için sorun çıkınca ne yaparlar bilmiyorum ama ben telefondan memnunum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.