Şimdi Ara

sadece grafik tasarım için

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.bilisimexpress.com/sony-vaio-vpc-ej3q1e-b-notebook-bilgisayar

Bir akrabama hediye olarak alacağım. Kendisi oyun vs oynamaz sadece grafik tasarım ile uğraşıyor. Genelde photoshop kullanarak web arayuzu çiziyor. Buyuk ekran ve yüksek çözünürlük çok önemli. Onun için bu yukarıdaki dizüstünde karar kıldım diyebilirim. Ama işin donanım olayından maalesef anlamıyoruz. Bu bilgisayar yeterli olur mu? Veya tavsiye edebileceğiniz dizüstü var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I907 -- 5 Kasım 2014; 19:21:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 410m ekran kartı çok eski.gt840m-740m ekran kartlı modelleri piyasada 1500-1600 tlye bulursunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: make me happy

410m ekran kartı çok eski.gt840m-740m ekran kartlı modelleri piyasada 1500-1600 tlye bulursunuz.

Evet dediğimiz gibiymiş ama photoshopta mesela sorun olur mu bilginiz var mı?

• I907 I kullanıcısına yanıt
    çooook daha iyisi varken niye kötü olanı düşünüyorsunuz anlamadım.ps minimum sistem gereksinimini karşılıyor ama dediğim gibi daha iyilerini alın.

eğer 2000liraya onu alırsanız çok büyük kazıklanmış olursunuz.15.6 inç olarak asus x550ln , x550jk veya victor g451 öneririm.bu saydıklarımdan sadece victorda full hd ips parlak ekran var.x550jk ve g451 aynı zamanda gtx850m ekran kartına da sahip. 410m den kat be kat iyidir.

17.3 inç istersen acer v3 772g ürününe bakabilirsin.
  • quote:

çooook daha iyisi varken niye kötü olanı düşünüyorsunuz anlamadım.ps minimum sistem gereksinimini karşılıyor ama dediğim gibi daha iyilerini alın.

eğer 2000liraya onu alırsanız çok büyük kazıklanmış olursunuz.15.6 inç olarak asus x550ln , x550jk veya victor g451 öneririm.bu saydıklarımdan sadece victorda full hd ips parlak ekran var.x550jk ve g451 aynı zamanda gtx850m ekran kartına da sahip. 410m den kat be kat iyidir.

17.3 inç istersen acer v3 772g ürününe bakabilirsin.

Şimdi hocam web arayuz çizimi için 15,6 inç ekranda malesef pek verimli çalışılmıyor. Öte yandan acerda marka olarak bana pek güven vermiyor. Aslında çok haklısın daha ucuza daha guçlu bir pc almak mantıklı olan ama tam verimli çalışma imkanı olmayınca o da pek anlamlı olmuyor.

İlginiz için teşekkür ederim bu acerida listeme ekleyeceğim.

Edit: Çok pahalıymış :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I907 -- 5 Kasım 2014; 22:02:14 >

17 inç ekran genelde gaming serilerinde oluyor.haliyle fiyat da 3000lere kadar fırlıyor.

son anda aklıma lenovolar geldi.şuna bakabilirsiniz:http://www.kliksa.com/urun/lenovo-g710-intel-core-i7-4702mq-notebook-59415113/902136026
    stok bulabilirseniz başka sitelerden daha uygun fiyata alabilirsiniz.

edit: i5 li v3 772g 2100 civarlarındaydı en son.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kozmic Blues -- 5 Kasım 2014; 22:03:14 >
  • quote:

17 inç ekran genelde gaming serilerinde oluyor.haliyle fiyat da 3000lere kadar fırlıyor.

son anda aklıma lenovolar geldi.şuna bakabilirsiniz:http://www.kliksa.com/urun/lenovo-g710-intel-core-i7-4702mq-notebook-59415113/902136026

Bu lenova çok daha iyi gerçekten dediğiniz gibi ben bir bakayım buna. Teşekkür ederim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

http://www.caspershops.com/casper-dizustu-17inc-ekran-cry-4100

Hocam peki bu linkteki nasıl sence ?

ekran kartı iyi olsa da işlemcisi i3 işlemci ve casper olması sorun çıkarabilir.ısınma problemini riske atmaya değmez casper sıkıntılı marka.
  • quote:

ekran kartı iyi olsa da işlemcisi i3 işlemci ve casper olması sorun çıkarabilir.ısınma problemini riske atmaya değmez casper sıkıntılı marka.

Anladım hocam bununda üstünü çizdim. Seni yoruyorum ama inan anlamıyorum ve sende sağol ilgileniyorsun.

Bu da dikkatimi çekti i5
    http://m.bimeks.com.tr/Urun/126806

önemli değil.elimden geldiğince yardımcı olurum.

samsung marka olarak çok kötü değil.işlemci güzel.ekran kartı da yeterli olur.şimdiye kadarki en uygun ürün bu sanırım
  • quote:

önemli değil.elimden geldiğince yardımcı olurum.

samsung marka olarak çok kötü değil.işlemci güzel.ekran kartı da yeterli olur.şimdiye kadarki en uygun ürün bu sanırım

Samsungunda şimdi farkettim Çözünürlüğü duşükmüş

hepsi on numara olsun dersen öyle bir makine bulamazsın.ya bütçeyi arttıracaksın ya birşeyden fedakarlık yapacaksın.aslında 15.6 inç alacak olsan rahat bulursun.17 inç hem i5 hem de full hd bulmak zor 2000 liraya.

aslında victor g601 i5, 4gb ram, 500gb hdd ve gtx850m ile 2050 tl civarı.belki o bir tercih olabilir.hem full hd hem 17.3 inç.aldıktan bir süre sonra da 4 veya 8lik ram takviyesi yaparsanız on numara uyar size.photoshop için 2 gb minimum olması lazım.4 ile bir süre idare edip 100 liraya ekleme yapabilirsiniz.gayet uzun ömürlü bir makine olur.
  • quote:

hepsi on numara olsun dersen öyle bir makine bulamazsın.ya bütçeyi arttıracaksın ya birşeyden fedakarlık yapacaksın.aslında 15.6 inç alacak olsan rahat bulursun.17 inç hem i5 hem de full hd bulmak zor 2000 liraya.

aslında victor g601 i5, 4gb ram, 500gb hdd ve gtx850m ile 2050 tl civarı.belki o bir tercih olabilir.hem full hd hem 17.3 inç.aldıktan bir süre sonra da 4 veya 8lik ram takviyesi yaparsanız on numara uyar size.photoshop için 2 gb minimum olması lazım.4 ile bir süre idare edip 100 liraya ekleme yapabilirsiniz.gayet uzun ömürlü bir makine olur.

Hocam o da biraz aşar beni şuanda ama not aldım victoru. Sana son kez şu cihazı sorsam.

http://m.istanbulbilisim.com.tr/lenovo-ideapad-g710-59-391086-notebook-fiyati,103826.html

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.