Şimdi Ara

SADECE GÜLÜYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • +evet çocuklar şimdi herkes gelecekteki hayalini yazsın
    -hocam ben doktor olmak istiyorum
    -hocam ben de
    -hocam ben de benim hayalim cerrrah çok istiyorum
    He aw inandık herkes için tıp kazanmak bir varoluş sınavı .
    Yalanınız batsın herkes severek gidiyor ha
    aaaa abi öyle deme herkes doktor olmak istiyor ya gençler ne kadar yardim sever ya ahahah olum kafayı yedirtmeyin adama hepiniz parası ve sosyal statusu icin gidiyorsunuz pardon genelemeyelim %99 unuz oyle .sonra pratiklerde iğne bile yapamıyorsunuz tıp fakültesi pismanliktir. Yazmayin yazdirtirmayin sevmiyorsunuz işte 100 kişiye sorsak70 ı tıp istiyorum der şimdi bi düşünelim inandırıcı mi tabi ki de değil hadi eyvallah ben mikrobiyoloji sınavına kacar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MARDATONE TEFANKARDO -- 4 Kasım 2019; 14:42:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Seri seri biyoloji çözüp tıpçı fanboylar gelmeden

• Hocam ben bugüne kadar biyolojiden hep full çekiyorum ben mi tıp yapamayacağım
    Tıp eski gücüne dönsün diye insanları uzaklaştırmaya çalışıyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: Klementinn

Hocam ben bugüne kadar biyolojiden hep full çekiyorum ben mi tıp yapamayacağım
    Tıp eski gücüne dönsün diye insanları uzaklaştırmaya çalışıyorsunuz
    Tıp da tıpçılar da tıpın sıralamaları da umrumda değil konuya neymiş diye bakmak için uğramıştım ama "Biyoloji fullemek" = "Tıp yapabilirim" mi? ayrıca adam derslerin teorik kısmını geçemezsiniz dememiş daha çok pratikten bahsetmiş ve insanların çoğu sevdiği için değil para ve statü için istiyor demiş.

• arthurdent42 A kullanıcısına yanıt
    Alakası yok ben biyoloji yapabiliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klementinn -- 4 Kasım 2019; 16:52:10 >
  • reis askerlik nasıl gidiyor
  • Rivaul kullanıcısına yanıt

• bir de ben yaktım kendimi sen yakma diye öğüt verirler sonrasında o laflara tavım
  • Mühendislik falan okusan 5 yıl tıp 7 yıl aradaki 2 yıllık kayıpla mühendis olan adam deneyim kazanıyor maaşı artıyor ama tıp okuyan o kadar hızlı gelişemiyor :(

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kominist kesen ülkücü kullanıcısına yanıt
    Hukuk çöp oldu artık her yere açmışlar tm nin de ne kadar kolay bir kulvar olduğunu artik kabul edelim. Cok kolay 15 edebiyat 35 mat 3 k siralama

• MARDATONE TEFANKARDO kullanıcısına yanıt
    hukuk çöp oldu diyorsunu avukat hakim müşteşar gibi önemli statüler hukukluktan geçiyor hukuk okumayan adamı hakim savcı yapmazlar
  • adrenal101 A kullanıcısına yanıt
    20-30 tane mühendislik dalların arasından sadece bilgisayar mühendis için katılıyorum görüşüne bilkent odtü hacettepe itü boğaziçi koç sabancı için katılıom bunların kontenjanını toplasan 500 yapmaz zaten bu 500ün de hepsi iyi maaş alamıo zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 5 Kasım 2019; 17:8:55 >
  • İlköğretimde bile ne olmak istersiniz deyince hiçbir zaman doktor demedim hep mühendislik derdim ama benim gibi düşünüp sırf parası hazır diye bu mesleği seçen bir sürü insan var ve ciddi anlamda kalitesini düşürüyorlar mesleğin.
    Üstelik zibilyon tane özel tıp açmak da bunu tetikleyen en büyük etmen.

• ben kriminoloji istiyodum baktim puanlari dusuk adli tip istiyorum onun icinde tip okumam gerek doktor olma hayallerim yok

• Fuow kullanıcısına yanıt
    şimdiden tus bölümlerine mi bakmaya başladın

• SADECE GÜLÜYORUM

• qtay kullanıcısına yanıt
    evet, simdiden gelecegimi planlayim

• Size ne :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.