Şimdi Ara

Sadece İnternet Kampanyası Uydunet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

TTnet ile olan sözleşmem 04/11/2016 tarihinde doluyur kapattırıcam, superonline ve uydunet alternatiflerim arasında uydunet sitesinde altyapı sorguladığımda oturduğum site ve blok bilgine ulaşabiliyorum sanırım altyapı var.

Uydunet internet sitesinde kampanyaları incelerken linkini paylaştığım kampanya ilgili geçti fakat iki fiyat var biri internetli biri kablo tv li tam olarak anlayamadım ben sadece internet hizmeti kullanmak istiyorum ve yüksek AKN düşük fiyat mantığı ile 25 Mbps’ye kadar 250 GB Ekosınırsız Kampanya Fiyatı (TL/Ay) 60,99 + uydunet modem uygun gördüm bu fiyatın yanında ki sütunda Kablo TV ile Birlikte (TL/Ay) 73,98 TL olarak yazmaktadır.

Hangi fiyatı baz alacağım tecrübeli ve bu paketi kullanan arkadaşlardan yorum alabilir miyim?

Son olarak sitemizde kutular yeni konuldu kablo boşuğu var daireye çekilmesi lazım bunu biz mi yapıyoruz uydunet mi yapıyor?

Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anjeliqué -- 25 Ekim 2016; 13:49:25 >

• Hocam bende sizinle aynı durumdayım ben,m taahhütümde ocağın sonunda bitiyor. Ben 100 mb hız 100gb akn + Türksat + kablo tv paketine geçicem 3 ay deneme bedava kampanyasına 89 tl fiyatı var onlara ekstra olarak 20 liraya 100 gb aylık akn alırım birde 00:00 - 09:00 arası full indirme paketini alırım 10 tl ye işi bitiririm diyorum. Torrent önemli olduğundan akn boyutu da önemli benim için. Sizin sorunuza gelirsek kablo tv yayını yakında biteceği için türksat+ kablo tv yi yanyana yazıyorlar yani kablo tv bitince turksattan devam edeceksiniz. Bu arada sadece internet alamıyosunuz mecbur tv paketi de almak zorundasınız. İki fiyat koymalarının sebebi hali hazırda tv paketini kullanan kullanıcılar için büyük ihtimalle ama sizde tv yayını yoksa mecbur ikili paketi alacaksınız. Bu arada size tavsiyem verdikleri modemi kullanmayın tonla şikayet var heryerde sanırım çöp bir modem. Dışardan motorola modem edinmeye çalışın derim tecrübeli arkadaşların yazdıklarına bakarsak motorola modem ile uydunetin verdiği modem arasında çığ kadar performans ve stabilite farkı varmış

• sakgoz79 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim yorumun için benimde kafam çok karışık sanırım 12 ay taahhüt ile sadece internet kampayasından yararlanacağım. Sitemiz yeni 1-2 ay önce uydunet geldi. uydunet kutusu sitenin bodrum katında ve kablo boşluğu var abonelikte tüm kablo, kurulum uydunet'e mi ait biz mi karşılıyoruz bilginiz var mı?
  • Anjeliqué kullanıcısına yanıt
    Hocam dediğim gibi sadece internet alamıyorsunuz size mevcbut tv de verecekler o şekilde kampanyalara bakın derim saydığınız hizmetleri uydunet karşılıyor bildiğim kadarıyla
    Teşekkürler, Modem olarak araştırdığın veya duyduğun model var mı?
  • valla hocam 25mb hız diyosanız docsis 2.0 modemler bildiğim kadarıyla 20 mb e kadar destekliyor çok para vermiyim derseniz motorolanın docsis 2.0 modemlerine bakabilirsiniz tam model ismi bilgim yok malesef
  • Netmaster zn modem şuanlık çekim kalitesi ve hızı bakımından ihtiyaçlarımı görüyor(doğru yapılandırınca daha iyi çekiyor diyebilirim zyxel modemimden). Fakat eski modemimde olan USB portu gibi güzel şeyleri yok. Modemin ayar paneli de kötü ve tamamlanmamış yerleri var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unununium -- 25 Ekim 2016; 16:20:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TTNET VE DIGITURK KAMPANYASI?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • unununium U kullanıcısına yanıt
    Eskiden kullanmış olduğunuz zyxel modem ttnet'in ücretsiz verdiği vmg3312-b10b midir?

Apple TV almayı düşünüyorum ve ağ'dan hdd'yi paylaşıma açacağım sanırım netmaster modem ile USB'den HDD paylaştırma yok mudur?
  • 12 ay düsünmüyorsanız 24 ay taahütle
    Uydunet Telefon Her Yöne 100 Dk + 25 Mbps’e kadar 250 GB Ekosınırsız İnternet + Teledünya Üst Paket + Kablo TV 115,97 45,98 69,99 122,97 45,98 76,99
    konuşturan maksımum keyifli paketi var bunu öneririm
    uzun yıllardır uydunet kullanıcısıyım 25-150 kullanıyorum ama ara sıra bu gibi 25-250 ye geçip geri dönerim

bahsettiğiniz tarife buna göre çok pahalı sayılır
    hiç bir artısıda yok
    verdikleri modem olsun tv cihazı olsun oda kampanyalı fiyatı var artı 3 tl ye
    ben 3.cü katta terasda wreles çektiğini biliyorum evde herkes wreles bağlanıyor zaten
    ayrıca size odanıza kadar her yapılan bağlantı ücretsz ve nereye istiyorsanız oraya kadar getirip kuruyorlar
  • modem olarak netmaster 383ZN modemini veriyor turksat ki güzel bir modem eskileri gibi wifi sinyal problemi falan yok

motorola tp-link netgear bunlar daha kaliteli ama bunlarla kablosuz router özelliği yok ilave olarak router almanız gerekiyor

ya da hem router hem kablosuz özelliği olan bir tp-link cihazı alacaksanız 300-400 liraların üstüne çıkmanız gerekiyor ki Türkiye'de satışları yok.

uydunet bu modemi size taksitli olarak veriyor zaten peşin fiyatı 144 lira

aylık 6 ₺ taksitle 24 ayda
    aylık 12 ₺ taksite 12 ayda
    ya da peşin 144 ₺ ye alabilirsiniz
  • BNMDE ARALIKT TTNET DE KI TAHAHUDUM BITIYOR ..UYDUNET DIYE DUUSNMUSTUM AMA HIZ KONSUNDA KARARSIZ KALDIM
  • 25 Mbps’e kadar 250 GB Ekosınırsız İnternet + Teledünya Üst Paket + Kablo TV + Vizioon Sinema Paketi 69,99 TL + HD kutu + Modem = 72,99 TL ( İlk üç ay bedeva )

Bu pakete başvurdum 04/11/2016'dada türk telekom u kapattırıp kurtuluyorum. TTnet'te şuan 25 mbps 35 GB AKK'ye 62 TL ödüyorum.

Bence 11 TL fazla vererek güzel bir upgrade oldu.

Bakalım ne zaman gelip kuracaklar umarım memnun kalırım.
  • Hayırlı olsun,Bende TTNET ten geçiş yapacağım digitürk iptali ile birlikte güzel bir tasarruf olacak.Aşağıdaki kampanya benim için yeterli,

Cihaz Ücretleri (Talep Halinde):
    •Kablosuz Modem : 2TL/Ay
    •HD Kutu : 1TL/ Ay

İster 50 Mbps 75 GB ister 25 Mbps 150 GB Fiber Sınırsız İnternet Teledünya Temel Paket ve Vizioon Sinema Paketi + 100 DK Her Yöne Görüştüren Ev Telefonu İle ayda sadece 54,99 TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcrew

modem olarak netmaster 383ZN modemini veriyor turksat ki güzel bir modem eskileri gibi wifi sinyal problemi falan yok

motorola tp-link netgear bunlar daha kaliteli ama bunlarla kablosuz router özelliği yok ilave olarak router almanız gerekiyor

ya da hem router hem kablosuz özelliği olan bir tp-link cihazı alacaksanız 300-400 liraların üstüne çıkmanız gerekiyor ki Türkiye'de satışları yok.

uydunet bu modemi size taksitli olarak veriyor zaten peşin fiyatı 144 lira

aylık 6 ₺ taksitle 24 ayda
    aylık 12 ₺ taksite 12 ayda
    ya da peşin 144 ₺ ye alabilirsiniz

Üstadım Tp link kablo modem alındığında Türkiyede kullanılabiliyor mu? ben açıkçası uydunetin desteği yok biliyordum Tp link'e şimdi ben yurtdışından Tp link kablo modem aldığımda sorunsuzca burada kullanabiliyormuyum? prosedür nedir motorola gibi mac adresini uydunete kayıt ediyoruz ve olay bitiyor mu? bilgilendirebilirseniz çok sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: Anjeliqué

25 Mbps’e kadar 250 GB Ekosınırsız İnternet + Teledünya Üst Paket + Kablo TV + Vizioon Sinema Paketi 69,99 TL + HD kutu + Modem = 72,99 TL ( İlk üç ay bedeva )

Bu pakete başvurdum 04/11/2016'dada türk telekom u kapattırıp kurtuluyorum. TTnet'te şuan 25 mbps 35 GB AKK'ye 62 TL ödüyorum.

Bence 11 TL fazla vererek güzel bir upgrade oldu.

Bakalım ne zaman gelip kuracaklar umarım memnun kalırım.

hayırlısı olsun en iyisini yapmıssınız inanın memnun kalacaksınız
    kurmaları fazla uzun sürmüyor
    önce kesif yapıyorlar arkasından da bağlamaya gelirler

• Nickinizden yola çıkarak Bursa'da yaşadığınızı düşünüyorum. Bende Nilüfer,23 Nisan mh.'de oturuyorum. Az önce mesaj geldi aboneliğiniz başlamıştır diye müşteri numarasını yazmışlar. Müşteri hizmetleri 5 iş günü dedi ama umarım daha erken gelirler.
    onu hiç bilmiyorum tp-link yetkilileri en son deneyeceğiz falan diyordu.

hatta forumda bir kaç gönüllü arıyordu denemek için

ama neden çalışmasın ki
  • Anjeliqué kullanıcısına yanıt
    Yok ttnetin modemini kullanmiyordum. Netmasterda usbden paylasma gibi bir ozellik yok.bi tek wirelessi iyi sayilir. Genel olarak basit bir cihaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.