Merhaba arkadaşlar, Türkcellin fiyatlarından ve saçma sapan salla kazanı bipinden dolayı Ttye geçiş başvurusu yaptım bugün. Evede internet bağlatacağım şuanda internet tarifeleri zamlı fiyattan satılmakta, ve evde 4 Türktelemom hattı var ortalama 30*4=120 lira yükleme yapıyoruz. Bu paketede rastladım bende kullananlar var mı? Evde internet ve paylaşımlı paket diyor.
bireysel.turktelekom.com.tr
Ailece İnternet Kampanyası > Kampanyalar > Türk Telekom
Anladığım kadarıyla tek bir fatura ödeyeceğiz min 139 TL. Ben geçiş yaptıgım ıcın bu pakete gecebilirim. Ama diğer hatlar ne yapacak? Hiç birşey yapmayacakmı? ben sadece onların numaralarını yazacagım ve benım tarifeye ortak mı olacaklar?
diğer hatların her biri için aylık 10 tl ekleyin faturaya
Çöp tarife
Aile ceptel abonesiyim 4 yıl oldu herhalde tahhütüm bitmek üzere 2-3 ay var 15 gb ortak kullanım 127 tl ödüyorum artı internete 67 tl toplam 194 tl ama bu kampanya yeni gelene mevcut aboneler yararlanamıyor bir de 16Mbs hız yok internet seçeneğinde en hızlı 8Mbs.
Konu yanlış yerde.
eve internet alıancak ve iki kişiyiz.
ve vpodafonun ankarada çekmemeinden şikayetçiyiz. türk telekoma geçmek eve internet bağlatmayı planlıyoruz. bu kampanya sizce nasıl? hız olarak sıkıntı yaşar mıyız?
24MBİT internete 60 TL ödüyordum. Kota kalkınca aradılar ve zam yaptılar 130 TL olacak faturanız dediler ve sınırsız kota olacak dedi. Kabul etmedim.
2. aradıklarında ise 24mbit 100gb kotalı interneti 62,90 TL den sundular. Kabul ettim. Zaten bütün gün ofisteyim ve telefonumda da 10 GB internet var. Evde ortalama 50-60 GB arası kullanıyorum. Mantıklı geldi ve kabul ettim.
**turknet 35-50 mbit 65 lira sabit telefondan 1000 dk her yöne hediye
**lifecell avantaj 5gb 35 lira
**türktelekom faturasız emekli heryöne 250 dakika 12 lira
vodafona bulaşmayın yanarsınız.
quote:
Orijinalden alıntı: Qbert1903
24MBİT internete 60 TL ödüyordum. Kota kalkınca aradılar ve zam yaptılar 130 TL olacak faturanız dediler ve sınırsız kota olacak dedi. Kabul etmedim.
2. aradıklarında ise 24mbit 100gb kotalı interneti 62,90 TL den sundular. Kabul ettim. Zaten bütün gün ofisteyim ve telefonumda da 10 GB internet var. Evde ortalama 50-60 GB arası kullanıyorum. Mantıklı geldi ve kabul ettim.
hani kota kalkmıştı ?
saçmalık 6-8 mbit internet veriyor, 720p bile izleyemessin. Telefondaki mobil internet bile daha hızlı olucak.
o kotadan sonra internet kapanıyor sanırım
C.CEMİL
kullanıcısına yanıt
evet ama kotalı satıyorlar. kota dolunca internet direkt kesiliyormuş. istersen ekstra GB satın alabiliyormuşşsun. Ben zaten evde kullanmıyorum bile. aylık 50 gb ı geçmiyorum. benim için fazlasıyla yeterli.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme