Şimdi Ara

SADECE KALİTELİ POWERBANK ve TELEFON SARJ ÜRÜNLERİ FIRSATLARI (Resimli ve Linkli) (68. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.629
Cevap
184
Favori
179.169
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Xiaomi powerbank şarj almıyor artık. Tuşuna basılı tuttum vs herşeyi yaptım ama olmuyor ilk taktığımda 4 ışık yanıp hemen sönüyor sonrası yok.

Var mı başına gelen veya bilgisi olan yoksa çöp mü oldu ürün?

• bu ürün nasıldır gencler

SADECE KALİTELİ POWERBANK ve TELEFON SARJ ÜRÜNLERİ FIRSATLARI (Resimli ve Linkli)
    SADECE KALİTELİ POWERBANK ve TELEFON SARJ ÜRÜNLERİ FIRSATLARI (Resimli ve Linkli)amazon
    Baseus Bipow Pro Overseas 10.000 mAh Digital Display Powerbank, 20W, 2 USB-A, 1 USB-C, PD 3.0, QC 3.0 Hızlı Şarj - Siyah
    https://www.amazon.com.tr/Baseus-Overseas-Digital-Display-Powerbank/dp/B0BDVTTRN6/ref=sr_1_2?qid=1690368299&refinements=p_89%3ABaseus&rnid=13493765031&s=telephone&sr=1-2
  • DJ ICEMAN D kullanıcısına yanıt
    ttec 'in kendi ürünü var, aynı fiyat ve 20 bin mah hemi de

amazon
    Mojue by ttec PB06 20.000mAh PD 20W LCD Ekranlı Taşınabilir Şarj
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0B157SNWG

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 58 tl diyor, markayı ilk defa duydum.

Diwu Micro USB Örgülü Yüksek Hızlı Şarj Kablosu Siyah

amazon
    Diwu Micro USB Örgülü Yüksek Hızlı Şarj Kablosu Siyah
    https://www.amazon.com.tr/dp/B07PS7CWV8/ref=asc_df_B07PS7CWV81686153600000

• mahmut716 kullanıcısına yanıt
    Ben de bunu almayı düşünüyorum ama marka çok güven vermedi

• arkadaşlar 4 5 yıldır kullandığım xiomi powerbank şişti 20bin lik yeni powerbank alicam tavsiye ihtiyacım var +20bin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • secy S kullanıcısına yanıt
    Aynı şekilde bende 4-5 yıl kadar xiaomi mi 2c 20000 mah power bank kullandım. Son derece memnundum ama aynı sendeki gibi piller şiştiği için güvenlik sorunu olmaması adına power bankı kullanmayı bıraktım. Bugün Bix Pb201 model power bank siparişi verdim. Açıkçası herhangi bir yorumunu okumadım, yorumda görmedim daha doğrusu. 22.5 watt Qualcom Quick Charge 4, Pd şarj desteği ve basit bir lcd ekranı var. Umarım aldığıma değer bir üründür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turquoise.blue -- 30 Ağustos 2023; 1:45:47 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • uygun fiyatlı powerbank yok mu fırsat , elimdeki 2 powerbank de öldü artık

• Arkadaşlar sizce hangisi çocuklarda iPad var seyahatlerde kullanmak için istiyorum . iPad şarj başlıkları Type C Samsung’un bu modeli 2 çıkışta kaç e veriyor
    SADECE KALİTELİ POWERBANK ve TELEFON SARJ ÜRÜNLERİ FIRSATLARI (Resimli ve Linkli)

• Belki birinin işine yarar diye düşündüm ve yeni aldığım bir ürün hakkında yorumunu buraya da paylaşmak istedim.

Hem SuperVooc hem PPS hem PD destekli bir araç çakmaklik şarj cihazı aldım.

SUPERVOOC Araç Şarj Adaptörü, Araç Şarj Cihazı, 80W/65W/50W, 100W 2 Bağlantı Noktalı 12/24V Çakmak Şarj Cihazı USB C Kablosu ile OPPO Find X5 Reno8/7/4/A96/A76/A16/A15/A94, OnePlus9, Realme8
    amazon
    SUPERVOOC Araç Şarj Adaptörü, Araç Şarj Cihazı, 80W/65W/50W, 100W 2 Bağlantı Noktalı 12/24V Çakmak Şarj Cihazı USB C Kablosu ile OPPO Find X5 Reno8/7/4/A96/A76/A16/A15/A94, OnePlus9, Realme8
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0C414G1LN?ref_=cm_sw_r_apan_dp_NQEXPB4BV0492YEGX4WM

OnePlus Nord ve Samsung Note 20 aynı anda süper hızlı şarj oluyor. Gayet başarılı ürün. Çakmak soketine sıkı sıkı giriyor. Hatta takarken hafif tırnakları bastırmak daha rahat takmayı sağlıyor. Yanında gelen Vooc destekli kabloda gayet kaliteli. Üzerinde anlık Volt değeri görünmekte. İki farklı araçta denedim. Birinde 14v birinde 15v değerlerini gösterdi. Ürün küçük bir kutuda geliyor. Kutu üzerinde satıcının notu bulunmakta. Kutu içerisinde şarj aleti yine kendi kutusunda ve kabloda bir naylon vakumlu poşet içerisinde.

Özetle çok beğendim. Hem Vooc hem PPS destekli nadir bir ürün ve aradığımı tam karşıladı. Umarım uzun ömürlü olur.

SADECE KALİTELİ POWERBANK ve TELEFON SARJ ÜRÜNLERİ FIRSATLARI (Resimli ve Linkli) SADECE KALİTELİ POWERBANK ve TELEFON SARJ ÜRÜNLERİ FIRSATLARI (Resimli ve Linkli) SADECE KALİTELİ POWERBANK ve TELEFON SARJ ÜRÜNLERİ FIRSATLARI (Resimli ve Linkli) SADECE KALİTELİ POWERBANK ve TELEFON SARJ ÜRÜNLERİ FIRSATLARI (Resimli ve Linkli)

• fox_doctor F kullanıcısına yanıt
    Gumruk ekstra odeme cikarmiyor mu

• tonythetonguc kullanıcısına yanıt
    Şu an yok bu fiyata kacirdik sanirim

• Amazonda Ugreen 65W tek type C çıkışlı ithalat depozitosuyla 473 liraya geliyor , iyi fiyat . Baseus'un 140W'lık cihazını yine amazondan yukarda prime'da 730 liraya almıştık 1 tane de 65W'lık Ugreen'le şarj mevzusunu kapattım . Almak isteyenler değerlendirebilir.

Ugreen'in yanında 2m şarj kablosu da geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redwyne -- 8 Eylül 2023; 8:23:30 >
  • önerisi olan yok mu bu konuda

• redwyne kullanıcısına yanıt

Link var mı hocam

• m5 M kullanıcısına yanıt
    Prime Üyeleri için günün fırsatı: UGREEN 65W USB C Şarj Cihazı PD Şarj Cihazı, PPS GaN Tech ve 2M Şarj Kablosu ile.
    amazon
    Prime Üyeleri için günün fırsatı: UGREEN 65W USB C Şarj Cihazı PD Şarj Cihazı, PPS GaN Tech ve 2M Şarj Kablosu ile.
    https://www.amazon.com.tr/dp/B094QQVL41?ref_=cm_sw_r_apan_dp_DR3JNQSKAJBHR5HE93J8

• Samsung ve Iphone telefonlarınızda sıradan sarj adaptörleri ve kabloları kullanmayın. Baseus ve Ugreen şuan her ne kadar vasat üstü tatmin edici markalar olsalar da Samsung ve Iphone cihazlar için Anker'in Power Delivery ve Power IQ özellikli adaptörlerini öneriyorum. Hatta şuan Amazon com tr platformunda %20 %25 gibi indirimler mevcut. Spigen adaptörlerinde aşırı ısınma prizdeydek cızırtı gelme,şimşek çakar gibi bir parlama şikayetlerine çok rastlıyorum. Bunu da dikkate alın.

• BilgiNotu kullanıcısına yanıt
    Type c kablo hangi markanın onerirsiniz

• dropby23 D kullanıcısına yanıt

Type C olarak önermiştim. Samsung kullanıyorsanız mümkünse orjinal Samsung Adaptör ve Samsung kablo.

Samsung alamıyorsanız Anker.

Iphone tarafında ise Power IQ ve Power Delivery özellikli Anker veya fiyat/performans markası Belkin olabilir.

• BilgiNotu kullanıcısına yanıt
    Samsung kabloları kolay kırılıp hızlı şarj özelliğini kaybediyor . Benim gözlerin bu şekilde

• 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.