< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samuray_x -- 19 Haziran 2023; 10:43:30 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
SADECE KALİTELİ POWERBANK ve TELEFON SARJ ÜRÜNLERİ FIRSATLARI (Resimli ve Linkli) (66. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Teşekkürler çok artmış gerçekten.
Dexim var şu anda fırsatta
amazon
Dexim Sy15 Led Ekranlı 10.000 mAh Powerbank, Siyahhttps://www.amazon.com.tr/Dexim-Ekranl%C4%B1-H%C4%B1zl%C4%B1-10-000-Powerbank/dp/B084YX685H/ref=cm_cr_arp_d_product_top?ie=UTF8 -
Hocam bu markayı önermiyorum, keşke bir gün önce yazsaydınız konuya. Zordaysanız alın, fakat vaktiniz varsa biraz daha iyi bir şey kovalamanızı tavsiye ederim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tamamdır hocam almayım ozaman sağolun.
500 tl ye iniyor
İyiyse bunu alayım ne dersiniz ?
-
Arkadaşlar normalde powerbank ile işim olmuyor. O yüzden powerbankler hakkında hiç bilgim yok. Telefonumu da kendi şarj aleti ile düzenli şekilde şarj ederim. Prize bağlı yaşamıyorum yani. Cihazın pil sağlığına özen gösteren biriyim.
Tatil için bir süreliğine powerbank ihtiyacım olacak. Kendisi hızlı şarj olan ve telefonu da hızlı şarj eden f/p ürünü powerbank önerir misiniz?
(Telefonum 33W hızlı şarjı destekliyor.)
-
Sadece apple watch için alacaksan bilemem 25-30wattlık bir şarj aleti iş görür yeter ama Spigen'i boşverin bence kapasitesine göre gereksiz kaba büyük bir şarj aleti, açıklamaya göre sadece PD destekliyor, ayrıca pahalı da. Altta fırsat diye paylaştığınız ise çok iyi bir şarj aleti, bende var çok memnunum 65watt a göre çok ufak bir şarj aleti, bu konuda da yazdım daha önce. Hacim olarak spigenden çok az daha büyüktür ama biri 27Watt biri 65Watt arada 2,5 kat fark var. Biri sadece PD destekli telefon ve saat şarj eder diğeri 65w olan ne varsa şarj eder ipad, macbook hatta orta seviye laptop bilgisayarları bile çok rahat çalıştırır, ayrıca QC ve diğer birçok standardı da destekliyor, şu anda da fiyat olark çok iyi indirim kuponuyla 408 TL ye geliyor. O saçma spigen yerine bence kesinlikle Ugreen tercih ederim. Ayrıca spigen kalitesine pek güvenemiyorum aldığım kabloları çok çabuk bozuldu. Ugreen hem daha kaliteli hemde 50-60TL fark ile 2,5 katı kapasite ve çok daha geniş uyumluluk sunuyor.
-
Baseus 140Watt şarj aleti + 1 metre 240Watt destekli kablosu 30% kupon ile kargo ve vergiler dahil 832 TL ye geliyor 100Watt şarj aletleri bile 900TL üzeri fiyatlarda iken bence çok iyi fiyat. Tek porttan 140watt verebiliyor her türlü laptop bilgisayarı bile çalıştırır. Aliexpresteki resmi mağazasından alsanız bile vergiler hariç 1650 TL den satılıyor. hatta 1300 TL altında 140Watt şarj aleti diye birşey yok zaten en bilinmedik markalarda bile. İhtiyacınız varsa veya ileride ihtiyacı olabiliecek olanlar kaçırmasın.
amazon
Baseus 140W USB C Şarj Cihazı, 3.3ft USB C'den C'ye Kablo ile PD 3.1 Duvar Şarj Cihazı, MacBook Pro 16 '', iPad, iPhone 14/13 Serisi, Galaxy, Dizüstü Bilgisayarlar, Buhar Güvertesi, Siyah için 3https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0BD7MHV1H -
%30 kupon kodu ne hocam?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Coktan bitti. Ayni paylasimi Amazon sayfasindan da yapmistim anladigim kadariyla birkac saat icinde tukenmis. Su anda kupon yok. Listeye ekleyip takip edin. Illaki tekrar baslatacaktir kupon kampanyasini ama 30% olmaz 20-25% olabilir tabi. 30% cok fazla idi bende sasirdim. heleki bu dolar kuru ile.
-
Arkadaşlar apple watch u şarj edebileceğim bir powerbank yok mu? Bayadır arıyorum ama düzgün bişey bulamadım
Ekleme: Kendinden magnetik yüzeyi olan bir cihaz arıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgur -- 23 Haziran 2023; 11:1:9 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam selam,
Şöyle bir ürün aldım, bir tık yavaş şarj ediyor. Ama acil durumları kurtarıyor.
Çantaya attım lazım olduğunda el altında, yer de kaplamıyor.
amazon
Coverzone Apple Watch Serisi 3, 4, 5, 6, 7 ile Uyumlu 44mm 42mm 40mm 38mm 41mm 45mm USB Manyetik Taşınabilir Kablosuz Apple Watch İle Uyumlu Şarj Cihazı (Beyaz)https://www.amazon.com.tr/dp/B0B25QNLNB?psc=1 -
%20 kupon gelmis 975 liraya geliyor alınır mı bilemedim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bu nasıldır dostlar kullanan var mı biraz indirim görse hemen alacağım
amazon
Baseus Bipow Dijital Ekranlı 20W 20.000 mAh Powerbank Siyahhttps://www.amazon.com.tr/Baseus-Dijital-Ekranl%C4%B1-20-000-Powerbank/dp/B01LXVH6IZ/ref=sr_1_6?crid=38CHAL1YFFSD5&keywords=power+bank&qid=1687810825&refinements=p_n_power_source_browse-bin%3A13711062031&rnid=13711058031&sprefix=power%2Caps%2C143&sr=8-6
-
Evet yeni kupon gelmiş hem daha düşük oranlı hem fiyatta artmış. ama yine de bence alınabilir, şu anda piyasada 1800-2000Tl bandında, bugün aliexpressten alsanız vergi hariç indirimler ve kuponlar ile 1500Tl den aşağı değil vergi dahil yine 2000 TL yi bulacaktır yine. Amazonda 975 Tl + 6 taksit... açık ara çok iyi fiyat. Yani ihtiyacınız varsa bence alın. Ancak elzem ihiyacınız yok ise beklenebilir muhtemelen 25 - 30% gibi kuponlar tekrar gelebilir, ama dolar kuru artışındna sonra tekrar 995 + 20% ile verdiği 975tl gibi bir fiyata olur mu bilemem, 832TL tekrar olması zaten imkansız gibi.. İlk paylaştığımda fiyat 895 + 30% kupon vardı o şekilde 832 Tl ye gelmişti. Dediğim gibi ara ara kontrol edin kuponlar 20 - 25% arası oynuyor çok nadiren 30% a çıkıyor. Çıksa bile 895tl + 30% olması zor. Kısacası ihtiyacınıza göre karar verin.
-
Ugreen'in benzer ürünü var 100W 3 type c portu var baseustan 100 lira ucuza geliyor %30 kupon aktif su an. Aralarinda kaldim hangisini alayim sizce?
UGREEN Nexode 100W USB C Şarj Cihazı GaN USB C Güç Kaynağı MacBook Pro, iPhone 14/14 Pro/14 Pro Max/13/12, iPad Pro, S22, S21, Steam Deck vb. İle Uyumlu PPS'li 4 Bağlantı Noktalı PD Şarj Cihazıamazon
UGREEN Nexode 100W USB C Şarj Cihazı GaN USB C Güç Kaynağı MacBook Pro, iPhone 14/14 Pro/14 Pro Max/13/12, iPad Pro, S22, S21, Steam Deck vb. İle Uyumlu PPS'li 4 Bağlantı Noktalı PD Şarj Cihazıhttps://www.amazon.com.tr/dp/B091TV6LWN?ref_=cm_sw_r_apan_dp_QK67WP5NJMVCB131A58E
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redwyne -- 27 Haziran 2023; 23:59:26 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
amazon
USB C Şarj Cihazı, Baseus 65W PD GaN III, USB C Güç Kaynağı 4 Portlu [2USB-C+2USB] MacBook Pro/Air, USB-C Dizüstü Bilgisayar, iPhone 13/12, iPad Pro, Samsung Galaxy S22, S21 için 5ft AC Kablosu ile PD Şarj Cihazıhttps://www.amazon.com.tr/gp/product/B09N3SDMRD/ref=ox_sc_saved_image_4?smid=A2CUVTF1JUW5R0&psc=1bu nasıl hocam
-
Anker nasıldır arkadaşlar? Xiaomi aldım birkaç ay kullanılmadıktan sonra pili bitti bir daha onu almam daha kaliteli bir şey bakıyorum.
-
şununla arasındaki farkı anlayabildiniz mi ?
amazon
Baseus Hızlı Şarj Adaptörü 65W, GaN III Type C Şarj Aleti PD Çoklu Şarj Cihazı, 1 AC Çıkışı+2 USB-C+2USB-A için iPhone 14/13 Pro Max, MacBook iPad Pro/Air, Galaxy S22/S21, Steam Deckhttps://www.amazon.com.tr/gp/product/B0B4SBPDC8/ref=ox_sc_act_title_3?smid=A2CUVTF1JUW5R0&psc=1 -
Kac liraydi siz baktiginizda evet bende de 30% kupon var ama kupon dahil 879 tl ye geliyor. guzel fiyat ama baseus tan ucuz degil baseus 100watt beyaz renkli olan su anda 658 TL + vergi + 10% kupon ile 707 Tl ye geliyor... arada 180 TL var. Ugreen daha iyidir ama bence degmez gibi. Kara size ait tabi.
-
Guzel ama 65 watt icin cok pahali bence. Birde kablosu butunlesik seyahatten cok masaustune odakli bir model. Evde kullanacaklar icin model olarak cok guzel. Hatta ev icin bunun 100wattlik olan modelini almistim bende 736 tl ye. 736 TL ye 100 wattlik varken 626 Tl 65watt biraz fazla ayrica 65 watt dusunuyorsaniz ugreen modeli su anda indirimde 366Tl ye geliyor ki harika fiyat:
amazon
UGREEN USB C PD Şarj Cihazı 65W, MacBook Pro iPad iPhone vb. için GaN Tech ile.https://www.amazon.com.tr/UGREEN-Diz%C3%BCst%C3%BC-Tabletler-Teslimat%C4%B1-Anahtar%C4%B1/dp/B0875H19YYTek eksigi tek portlu olmasi ama 100 watt alti cihazlarda bence coklu port cokta gerekli degil. Tek port yetersiz gelirse 2 portlu modeli de indirimde ama biraz buyukca 2 portlu olani ve GAN teknolojili degil ben pek begenmedim sahsen. Zaten 65watt cihazlar icin 2 porttan fazlasi gereksiz ne yapacaksiniz ayni anda 4 telefon birden mi sarj edeceksiniz? Paylastiginiz cihazda 4 port ayni anda kullanilinca su sekilde guc dagitimi oluyor:
Type-C 1 - PD 45W/ Type-C 2 + USB 2 15W / USB 1 - 5W
2 ve 3. port ortak 15 watt (port basina 7.5 watt yapar) 4. port 5 watt. cok gereksiz derecede dusuk degerler olmasada olur. 5 watt icin max. 2port yeterli. 100 - 140 watt modeller icin 3-4 port faydali olabiliyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X