Şimdi Ara

SADECE KALİTELİ POWERBANK ve TELEFON SARJ ÜRÜNLERİ FIRSATLARI (Resimli ve Linkli) (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir - 9 Masaüstü
5 sn
1.630
Cevap
184
Favori
179.408
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar telefona girecek ucu 90 derece (L tipi) olan bir şarj kablosu ihtiyacım var. Öneriniz olur mu? (Type-C)

Ugreen, Belkin, Baseus, Anker gibi markalara bakıyorum. Mcdodo var bir de sizce nasıl bir marka? Yorumlar iyi görünüyor.

• gorkem414 kullanıcısına yanıt

Samsung 10.000 mAh EB-P3300X Powerbank aldım 25WATT super hızlı şarj edebiliyor. onun dışında 20.000mAh 20watt besaus ve 30.000mAh 22.5 powerway powerbanklar aldım. gayet uyumlu çalışıyor ve hızlı şarj ediyorlar. powerway markasında yüzde 30 kaldıktan sonra şarj birden bitiyor. 5-6 kez şarj ediyor.

• osamanos kullanıcısına yanıt

hızlı şarjı kablodan mı kablosuz olarak mı ediyor?

Benim istediğim kablosuz olarak hızlı şarj etmesi.Bir kaç tane telefoncuda denedim.Önce ediyor.hemen uyumlu değil diyip normal şarj a geçiyor.

• Mophie powerbankler nerde ya çok güzeller ama piyasada yoklar

• gorkem414 kullanıcısına yanıt

kablosuz özelliği yok. kablosuz özelliği olanlar kablosuz olarak süper hızlı şarj edemiyor

• Ugreen 65W şarj aleti gümrük + kargo dahil 417 TL ye geliyor, maalesef taksit yok. Aynısının çift portlu olan modeli de 518 TL ye geliyor ama ekstra 1 port için 100 TL ye deymez gibi geldi.

Bankkart kullananlar için 30 TL de bankkart lira verdi ve üzerine birde 4 taksite böldü. Bankart liraları taksit öderken kullanabildiğiniz düşünülürse 387 TL ve 4 taksit güzel fırsat gibi.

amazon
    UGREEN USB C PD Şarj Cihazı 65W, MacBook Pro iPad iPhone vb. için GaN Tech ile.
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0875H19YY/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1

• Arkadaş gidin bir telefoncuya. Kaçak gelen Xiaomi telefonların 67 wattlık şarj aletini 100-200 liraya alın.
    Ne çektiniz be bir şarj kafası için :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Steam deck için powerbank öneriniz var mıdır? Çok pahalı ve büyük olmaması tercih sebebidir.

• osamanos kullanıcısına yanıt

super hızlı olmasına gerek yok hızlı şarj olsa yeter.

• retro61 R kullanıcısına yanıt

Ben de kesinlikle Xiaomi önermiyorum pili leş gibiydi. Evde ikinci bir xiaomi var o da leş gibi.

2019'da scotty muhabbetleri için 20A powerbank aldım dört yıldır çalışıyor beton gibi yemin ediyorum hayatımda en beklemediğim doğa olaylarından biri.

Markası da Syrox. Bunu daha önce burada yazdım ama insanlar noname malı çok küçümsüyor, paraya kıyıp bu sefer 50 Amper modeli falan alıcam ama ışıklı varsa.

Ben şunu anlamıyorum Baseus Anker falan kol gibi fiyatları var kesinlikle kur yüzünden ve gearbest üzerinde bile 30 40 50 dolarlık ürünler en fazla.

Bu nedir ya cidden çok manasız.

• tonythetonguc kullanıcısına yanıt

Hocam bir şey daha danışayım bu çift portlu olanda bir yorumda her biri 30w 30w yazmışlar öyle midir acaba detaylardan ben cok anlamadıgım için. Yoksa 1 tane cihaz bagladıgımızda 65w le şarj verir mi. 2-3 cihaz var tek şarj aletiyle gezerim kafam rahat olur diyorum. Ama eğer çift portlu olan 65 i ikiye böldüyse anlamı olmaz diye düşünüyorum.

Bir de google sorusu olacak ama sadece iphone şarj edeceksek iphone orijinal şarj aletini almak daha mantıklı değil mi en azından garantisi var zaten o da hızlı şarj ediyor 20w olsa da. Ama bu daha mı hızlı şarj eder. :) saygılar

• lapsekilitayfur kullanıcısına yanıt

Tek porttan da 65Watt verebiliyor. Ürün görsellerini incelersen orda göstermiş. Dediğin gibi 30+35 veya 40+25 verebilen cihazlarda mevcut ama bu tek prottan 65 watt verebiliyor, yani ürün görsellerinden anladığım o. Al dene vermiyorsa iade edersin. Bİrde yorumları biraz detaylıca oku almadan önce eğer öyle bir sınırlaması varsa insanlar düşük yıldız verek max. 65watt veremediğini yazıyorlar. Geçen gün yien Ugreen 40Watt bir şarj aleti buldum çok uygundu hatta bu konuyada sordum, 20+20 = 40 watt mış, almadım.

Ugreen Anker gibi markalar yeterince kaliteli, hatta bence en iyileri gibi. Bence kaliteli bir şarj aleti kullandıktan sonra takılmaya gerek yok ama aşırı hassasım dersen orjinal şarj aletini kulan tabi birşey diyemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tonythetonguc -- 18 Mart 2023; 18:22:19 >
  • İpad pro 12 9 m1 çipli olan için powerbank arıyorum max 1k öneriniz var mı belkin 20k var aklımda diğer teklif öneri varsa beklemedeyim teşekkürler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İphone hızlı şarj edicek bir powerbak lazım samsung var 5-6 saat sürüyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ugreen 65Watt USB-C 2 Port şarj aleti. Bu sefer 2 Portlu olan model indirime girmiş. Kargo ve gümrük dahil 420TL ye geliyor (indirim kuponu işaretlemeyi unutmayın).

Maalesef taksit yapmıyor ama Ziraat Bankkart ile alırsanız 30 TL Bankkart puan + Bankart tarafından 4 taksit yapılıyor. 390 TL ye 4 taksit güzel fiyat.

Daha önce tek protlu modelini almıştım geldi çok beğendim hem ufacık hemde hafif sadece 130 gram geliyor, umarım çift portlu da aynı özelliklere ve aynı hafifliğe sahiptir.

Alıntı

metni:
    Bu arada şarj aletigeldi test ettim beklediğimden çok iyi bende Anker Powerport 65W da var, Anker'de en fazla 68-70Wattı geçtimi 1-2 sn içinde kapatıyor kendini birde fişten çıkartıp takmadan tekrar çalışmıyor korumaya alıyor endini (aslında buda güvenlik açısından güzel birşey olabilir). Bu cihaz bu 70-74 Wattlara kadar zorluyor ve 5-6sn kadar dayanıyor sonra daha da uzar ise restart yapıyor. Örneğin Anker'i benim bilgisayarda kullanınca işlemciye yüklenince 68 Wattı geçer geçmez kapanıyor, prizden söküp tekrar takmadan da bir daha çalışmıyor, ve ufak bir program açarken bile bu dediğim olabiliyor, dolayısıyla kullanılamaz hale geliyor. Ugreen de eşik değer biraz daha yüksek 72-74 wattlara kadar gördüm ve 5-10sn kadar çalıştırabiliyor süre uzayınca baştan başlatıyor kendini.
    Aslıdna böyle olması bence çok daha iyi örneğin benim bilgisayarı (i7 8750H + GTX1050) seyahatlerde bile kullanabilirim bununla, çok yüklenmedikçe gayet rahat çalıştırıyor, yüklenirse de kapanmıyor restart edip çalışmaya devam ediyor, laptop pil şarjından tüketmiş oluyor biraz ama en azından kullanılabiliyor, kaldıki kısa işlemci kullanımlarında restart etmeden bile 75 watt değerlerini bir süre verebiliyor. Anker ile kullanmak imkansız oluyor her 68 Watt eşiğini geçtiğinde hemen kapanıyor, örneğin google exceli veya başka bir programı açsanız bile o sırada işlemci yükü kısa süreli artınca hemen kapanıyor.

amazon
    UGREEN 66W USB C Şarj Cihazı 2 Bağlantı Noktalı PPS USB C Güç Kaynağı, MacBook Pro için PD USB C Şarj Cihazı, MacBook Air, iPad Pro, iPhone 13, 13Pro, 13Mini, 12, Dell XPS 15, Surface Go, Galaxy S21, Switch vb.
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B08GXPF54Z

Geçen hafta sipariş verdim beklemekteyim , bu şarj aleti ile iphone14 promax te kullanılmak üzerr usb-c to lightning kablo aramaktayım . 2 3 adet alacağım uygun nereden bulabilirim ? ( hızlı şarj destekli olması tercih sebebi)

Tek portlu olanda GaN yazıyordu bunda ise gözükmüyor acaba birebir aynı ürünün 2 portlusu mu yoksa GaN değil mi bu cihaz, bir bilginiz var mı?

• milesbroke kullanıcısına yanıt

Walla bende biraz bakındım ama emin olamadım. Aralarındaki tek fark çift prot olması gibi duruyor ben tek portlusunu aldım gayet iyi, bunu da sipariş verdim yedekte dursun diye.

Evet birisi GaN teknolojisini barındırıyor diğeri (yani çift port olan) barındırmıyor. Ama bence çokta önemli değil 65Watt ı verdikten sonra GaN mış değilmiş çok da farketmez. GaN dediğiniz şarj aletinin içerisindeki komponentler ile ilgili bir teknolojik fark, GaN şarj aletleri daha güçlü daha ufazk ve daha hızlı oluyor. Demekki benim ilk aldığım tek portlu kadar hafif olamyacak bu 2 port olan. Çok da önemli değil bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tonythetonguc -- 23 Mart 2023; 13:41:15 >

Teşekkürler, 65 W adaptörlü bilgisayarım için alıp kullanacağım ben de, mevcut adaptörü taşımak ağır geliyor artık. Umarım sürekli bilgisayarı besleyebilir, adaptör gibi uzun çalışma sürelerine dayanabilir.

• milesbroke kullanıcısına yanıt

Rica ederim. 2 üst mesajda da yazdım, ben aslında bilgisayarım için 100W lık bir tane almıştım. 100 Watt olan eşeğin kulağına su kaçırmadıkça çok rahat yetiyor yetmese bile şarj dan azar azar düşüyor, eşeğin kulağına su kaçırmaktan kastım tam torture test açıyorum hem işlemci hem harici ekran kartı için yanına birde youtube açıyorum dahili ekran kartıda boş durmasın diye derken 100Watt şarj aleti tam yetişemiyor şarjım 10dk. 1% civarında düşmeye başlıyor).. Standar web ve ofis kullanımında son aldığım tek port 65 watt bile yetiyor. i7 + GTX 1050 li bir laptop boştayken (tam boşta) 20-30Watt arası tüketiyor. Web de gezinirken Ofis uygulamaları kullanıtken youtube izlerken yani işlemci kullanımı 10-20% dolaylarında iken 40-60 watt aralığında Nadiren program başlatırken vs. CPU yükü artınca 70 Wattları geçiyor ama tek portlu olan model kısa süreli geçişleri kompanse ediyor, umarım bu çift portlu da öyledir. Yüksek güç kullanım süresi uzarsa restart edip şarja devam ediyor ama her restartta 1-2sn güç veremediği bir boşluk oluşuyor tabi ama bataryanız çok kötü değilse işinize devam edebiliyorsunuz, ama sürekli yüksek güç çekiyorsanız cihazda sürekli restart edeceği için verimli olmaz diye düşünüyorum. Yani kısaca oyun oynayamayacksanız, render almayacaksanız işinizi görür. En iyi yöntemi mevcut adaptör bir güç tüketim cihazı bağkayarak kullanım sıranızda deneyin 65-70watt değerlerini uzun süreli olarak geçmiyorsanız işinizi görecektir. Bende sizinki ile aynı amaçla seyahatlerde o tuğla adaptörü taşımamak için 65 watt yetmez diye düşünerek 100Watt olan modelini almıştım yaklaşık 3-4 ay önce. Bu 65Watt ın bukadar ufak hafif ve bu derece yeterli olduğunu bilseydim hiç 100Watt ı almazdım.

• 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.