Şimdi Ara

SADECE KALİTELİ POWERBANK ve TELEFON SARJ ÜRÜNLERİ FIRSATLARI (Resimli ve Linkli) (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.631
Cevap
184
Favori
179.605
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İphone 13 kullanıyorum 20.000'lik kaliteli bir powerbanka ihtiyacım var ne önerebilirsiniz acaba ?

• 5V 3A bir powerbank ihtiyacım var. Uygun fiyatlı powerbank önerisi yapabilecek var mı?

• ADAMAN 1500 LİRA OLMUS LAN :'( huawri mate 20 pro var. 10v 4a kadar 40watt çekiyor. Bana biri akıl versin. Adaman mükemmel ama uçuk fiyatı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tonythetonguc kullanıcısına yanıt

Apple watch icin şarj aleti bakıyorum da kaliteli birsey olsun dedim belkin spigen gibi markaların 25 30w olanları 300-350 TL civari. Bu tarz bir alet mi almalı yoksa Amazon dan ugreen 65w olan mı almalı? Telefon olarak da poco x3 mevcut 67w cihaz ile kullanıyorum ileriye dönük de olabilir diye düşündüm sadece kalitesini bilemedim.

https://www.hepsiburada.com/spigen-steadiboost-27w-hizli-sarj-cihazi-usb-c-pd-3-0-power-delivery-iphone-uyumlu-sarj-adaptoru-f210-000ca26477-p-HBV00000OH369?url_src=and-product-detail

Fırsat: UGREEN USB C PD Şarj Cihazı 65W, MacBook Pro iPad iPhone vb. için GaN Tech ile. https://www.amazon.com.tr/dp/B0875H19YY?ref_=cm_sw_r_apan_dp_21ZCJ0ENFXZ5GT554GBE

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba bu iki cihaz arasında ne fark var . 45W ve 50W görünüyor. Aynı cihazlar değil mi
    SADECE KALİTELİ POWERBANK ve TELEFON SARJ ÜRÜNLERİ FIRSATLARI (Resimli ve Linkli)

• Yok mu bilgisi olan bu iki powerbank arasındaki farkı bilen

• 50w olan yeni versiyon.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • biri 50 biri 45w nasıl bir fark arıyorsunuz ?

50w olanını kullanıyorum, 65w dell laptopta kullanıyorum , belirtilen değerin yaklaşık yarısı kadar şarj ediyor. 50w pd şarjda cihaz oldukça ısınıyor, ısı nedeniyle de yeterli mah değerini sağlayamıyor. (enerji ısıya gidiyor)

İphone 14 pro ve z fold 4 için de kullanıyorum o durumda 15.000 mah kadar şarj ediyor, xiaomi cihazlarda turbo charge destekliyor.

• Redmi 9t paworberk gerek yok 6000max batarya doktoru herkese tavsiye ederim

• Evde kullanım için İphone 7 plus ve İpad mini şarj edebileceğim f/p ürünü ne önerirsiniz kablo olarak?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hızlı şarj olan, hızlı şarj eden 20binlik powerbank arıyorum. Ne alabilirim acaba?

Microusb hiç olmasın usb c ile şarj edeceğim 20w ile veya 65w ile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugur.k -- 15 Haziran 2023; 23:1:56 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20000 mah hizli sarj fp urun tavsiyesi olan var mi?
    hb de xiaomilere bakiyorum yorumlarin yarisi sahte... var mi guvenilir site/marka/link

• infest06 kullanıcısına yanıt
    Belirli markaların belirli serileri, konunun üst kısımlarında var.
    Örneğin baseus adaman, amlight vs.

• samuray_x S kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam 20 sayfa kadar baktım ama kafamda netleştiremedim. Sizin önerceğiniz f/p bir model var mıdır?

• Varta powerbankler uygun duruyor fiyat olarak kullanan tavsiye eden var mıdır?

• infest06 kullanıcısına yanıt
    Hocam elimde baseus adaman var gayet güzel, en son 10 mahlık hypergerın 20 w pd desteklisi vardı amazonda ona bakabilirsiniz.

• samuray_x S kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam ürün gerçekten güzel duruyor. Bİr sorum olacak bilmediğimden , çocukların saatleri var hızlı şarj desteklemiyor ve adaptör ile şarj etmeyin deniyor.

Bunları şarj etsem sıkıntısız yavaş şarj eder mi / pillerine sıkıntı yaratır mı sizce?

• 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.