Şimdi Ara

SADECE KALİTELİ POWERBANK ve TELEFON SARJ ÜRÜNLERİ FIRSATLARI (Resimli ve Linkli) (67. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.630
Cevap
184
Favori
179.390
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Anker bu kaliteli sarj aleti / powerbank markalari arasindaki en iyisi bence. Ama xiaomi den iyimidir onu bilemem cunku xiaomi de cok buyuk bir marka belki aldiginiz urun sahte idi veya bir uretim hatasi vardi onu bilemiyorum.

Kendi kisisel deneyimlerime yeni nesil kaliteli cin markalari sirayla:

Anker - Ugreen - Baseus - Spigen (Spigeni ben pek begenmiyorum)

• Bunda diğerine ek olarak ac çıkışı da var yani aynı zamanda uzatma olarak da kullanabiliyorsunuz. Diğeri bende var, oldukça ufak bunun biraz daha büyük olduğunu düşünüyorum. Ama şöyle aksiyonlar yapılabilir üst kısmına farklı bir şarj cihazı takarsanız ek şarj çıkışı da sağlarsınız hem atıla çıkacak olan ufak bir şarj cihazını da değerlendirmiş olursunuz. Şahsen ben evdeki şarj ihtiyaçları için uzatma kablolu modelleri tercih ediyorum. Dışarıda laptop çantası ile kullanacaksanız tek veya çift çıkışlı gan şarj aletleri (ugreenin indirimdeki modeli gibi) çok daha mantıklı olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tonythetonguc kullanıcısına yanıt

736ya iyi almışsınız hocam. 100wlık indirime girse alacağım hemen bende.

• lajvard L kullanıcısına yanıt

Ben 30 mayista almistim masa ustu kullanimi icin evet 732 guzel fiyatti. illa bu sekilde kablolu olsun derdiniz yoksa direk prize takilan yine 4 portlu model Baska bir degisle aynisinin prize takilan versiyonu su anda 711 TL

658 Tl + vergi + 10% kupon var 711 TL ye geliyor ki bence bu da oldukca iyi fiyat.

amazon
    Baseus USB C Şarj Cihazı Hızlı 100W PD Güç Kaynağı USB C GaN II Tech 4 Bağlantı Noktalı [2USB-C+2 USB] Şarj İstasyonu MacBook Pro/Air, USB-C Dizüstü Bilgisayar, iPhone 13/12, Samsung Galaxy Siyah
    https://www.amazon.com.tr/dp/B09JNZXBP3
  • Bu aralar kablolulara sarmış durumdayım yoksa kesinlikle 100w için iyi fiyat.

• Bütçe tam belirli değil, sebebi ise fiyatlara tam hakim olmamam. Genel anlamda kaliteli bir ürün arıyorum.

Aradığım özellikler;
    • Type-C ile telefon bağlantısı imkanı.
    • Boyutun küçük olması.
    • Dijital ekran olabilir.
    • Birden fazla bağlantı imkanı olabilir (boyutu arttıracaksa istemiyorum).
    • 20W şarj desteği.

Ortalama 800-1000₺ vermeyi düşünüyorum. Ama dediğim gibi bütçe değişebilir- Artabilir. Yardımcı olan, fikir belirtip tecrübe aktaran herkese teşekkürler.

• Samsung A34 için şarj aleti önerir misiniz ?

• BASEUS Halo Type-C İçin 3A 1M Data USB 90 tl

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Atalayq kullanıcısına yanıt

Çin'den almak isterseniz aşağıdaki ürünü tavsiye ederim. kaç watt çekildiği üzerindeki ekrandan görünüyor. boyutu ufak. type-c üzerinden hem apple hızlı şarj hem samsung süper hızlı şarj var, denedim. klasik USB port da var. iki portu da aynı anda kullanırsanız 15watt+15watt (5V-3A olarak) böldüğünden hızlı şarj olmuyor, bilginize.

2 haftada geldi. ek vergi vermedim. (EU modeli almanız lazım)

• Teşekkürler. Detay yazmadığım için sizden özür dilerim. Powerbank arıyordum.

Ama ihtiyacımdan ötürü attığınız ürünü sipariş verdim 140₺ tuttu toplamda.

• Atalayq kullanıcısına yanıt

Hocam 200 TL çıkıyor bende 140 TL’ye nasıl aldınız.

• İlk sipariş kampanyası göründü bende hocam.

• e-reyon üzerinden samsung EB-p5300X model 20.000 lik powerbank aldım.

Elime ulalştığında powerbank bomboştu bu normal mi?

140w olani amazon prime da 732 tl te geldi dayanamadim aldim ihtiyaci olan varsa diye yazayim dedim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • redwyne kullanıcısına yanıt

Ben yazmaya girmistim siz yazmissiniz 20dk. gecikmisim) 2 hesaptan ayri ayri aldim oyle yazayim dedim onun gecikmesi bu fiyati gorunce 2 adet daha aldim belki lazim olur ileride diye. Cunku gercekten 732 TL acayip bir fiyat. Aliexpress dahil bulabildigim en ucuz fiyat 2000 TL uzerinde... Bilmiyorum daha ucuz bulabilen var m? kendi amerika sitesinde bile 89 usd yine 2000 tl uzeridne. Birde amerikan priz tiplisini bu fiyata satsa birde ondan alacagim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tonythetonguc -- 11 Temmuz 2023; 7:58:45 >

bitmiş bile :)

• redwyne kullanıcısına yanıt

Ben amazon indirim konusuna yazdiktan sonra aninda bitti. herkes o konuya odaklandigi icin buraya bakan yok  

Bu arada powerbank ihtiyacim var 15 - 20K mah araliginda En az 15-20 watt ile sarj edebilen ve olabilen birsey ariyorum. Hatta mumkunse 65watt olsun ama onlar bir hayli pahali. Eger bulan goren olursa beni etiketlerse sevinirim. Takip ettigim bir varta vardi 15K ik prime dan once 539 Tl idi satici Amazondu simdi 545 Tl olmus satici da degismis acaba amazon kampanya yapip stokmu tuketti diye icime kurt ustu. Neyse bir daha iner umarim.

• Merhaba iphone 14 pro max kullanıyorum powerbank ile pek işim olmuyor senede bir tatilde kullanmalık f/p ürünü type-c olan powerbank ne önerirsiniz?

• Dostlar iphone 13 pro için lightning kablo ve powerbank önerisi rica ediyorum.

• 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.