bu ürün şuan Türkiyede yok sanırım, yada nerden nasıl alabiliriz acaba? |
SADECE KALİTELİ POWERBANK ve TELEFON SARJ ÜRÜNLERİ FIRSATLARI (Resimli ve Linkli) (74. sayfa)
-
-
Yalnız Anker Powercore Elite 3 serisi 25000 mAH powerbank fiyasko çıktı. En çok şikayet edilen kronik sorun kendi kendini boşaltması. Kullanıcı dönüşlerini inceledigimizde Baseus Adaman metal kasa 10000 mAH ve 20000 mAH en memnun eden powerbank. Uyduruk satıcılardan sahte veya sorunlu iade edilmiş Adaman alanların yorumlarını ayırıyorum bu sonuca varırken. Bu konuya da yazanlar oldu,Baseus Adaman alıp çok memnun olanlar var.
Romoss iyidir ama Türkiye'ye artık gelmiyor.
Samsung en sıkıntısız olandır ama 10000 mah üzeri profesyonel powerbanki yok.
Powerbank bir takoz değil,en kalitelisini de alsan aşırı soğuğa maruz kalırsa kapasitesi erir, düşerse yada sert bir yere çarparsa bozulur.
-
Bugün Adaman 30 watt 20.000'lik baseus adaman'ı amazon satıcılı olarak aldım. Şuan hızlı şarj ve normal şarj olarak test ediyorum. Verdiği voltaj ve akım değerlerini ölçüyorum katalog verileri ile aynı. Umarım uzun ömürlü olur. Xiaomi'nin 10.000 liği 4 yıl sonunda %50 kapasite kaybına uğradı. Eğer zaman var ise powerbanki şarj ederken ve power bank şarj ederken hızlı şarjı kullanmamak lazım. Powerbank uzun süre kulanılmayacak ise %50 - 60 şarj ile tutulması daha uygun olacaktır. -
Hocam bekliyorum daha usa da da bu geöen hafta satışa çıktı stok yok 1 aya falan gelir en kötü umarım -
-
powerbank icin güncel indirim varmıdır, fiyatı çok uygun olması önceliğim, küçük olsun birde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rmxstar -- 20 Şubat 2024; 19:1:43 > -
-
20w anker cube
+5 yıl garanti
287 tl.
www.hepsiburada.comAnker PowerPort III Cube 20W USB-C Güç Adaptörü - A2149 Fiyatıhttps://www.hepsiburada.com/anker-powerport-iii-cube-20w-usb-c-guc-adaptoru-a2149-p-HBCV00003NNTU6?magaza=Hepsiburada
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cn_e -- 20 Şubat 2024; 11:19:30 > -
Bende bugün sipariş verdim, anker kalitesi çok iyi fiyat.
-
powerbank yazmayi unutmusum kusura bakmayin:)) powerbank onerilerinizi bekliyorum
-
Bu ürün 999 TL çok iyi fiyat.
İhtiyacım olsa kaçırmazdım.
Baseus MagSafe Wireless sarjlı powerbank 10.000 mAh.
amazonBaseus MagSafe Overseas Wireless Powerbank 10.000 mAh Stant Özellikli Digital Display 20W-Beyazhttps://www.amazon.com.tr/gp/aw/d/B0BLZN92N2
-
1899 yaziyor hocam kacirdim galiba
ama mediamarkt’ta dediğiniz fiyata buldum.
media marktBASEUS MagSafe Overseas Wireless Powerbank 10.000 mAh Stant Özellikli Digital Display 20W Beyazhttps://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_baseus-magsafe-overseas-wireless-powerbank-10-000-mah-stant-%C3%B6zellikli-digital-display-20w-beyaz-1225240.html
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rmxstar -- 21 Şubat 2024; 1:36:59 >
-
Banada kablosuz olmayan powerbank lazım, bataryası büyük arıyorum. Denk gelen olursa Etiketlerseniz sevinirim
-
ANKER 323 Çift çıkışlı ( USB A + USB C ) Sarj Adaptörü (489 TL)
Şuan Hepsiburada da Hepsiburada satıcılı 489 TL.
Amazon'da 200/80 kuponu şuan dağıtımda,kuponunuz olursa 409 TL'ye gelir Amazon'dan alırsanız.
[ Anker 323 USB-C & USB-A Şarj Cihazı 33W, PowerDelivery, ActiveShield Güvenlik Sistemi,%45 daha küçük ]
amazonAnker 323 USB-C & USB-A Şarj Cihazı 33W, PowerDelivery, ActiveShield Güvenlik Sistemi,%45 daha küçükhttps://www.amazon.com.tr/gp/aw/d/B0BGK6YBD3
Anker USB C kablonuz yoksa, Media Markt web sitesinde fiyatı daha uyguna Anker USB C kablo vardı dün 177 TL idi,uygun denilebilir. 500 TL üstü olanı bu ,adaptör için almaya gerek yok,bu adaotörde maksimum USB C hızı 20 w zaten.
60 w hız veren modelin fiyatı 850 TL üstü. Ne kadar ekmek o kadar köfte.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 22 Şubat 2024; 13:20:40 >
-
-
Bil Kazan varmış bu akşam.Belki indirim verir.
Cevaplar:
Hepsi
1000 TL
Haziran
-
Banka tarafından iptal geldi sorun oldu siparişte bende bekledim de çıkan karavana🫥
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedBeardMan -- 25 Şubat 2024; 9:0:14 > -
Hocam Benks markası hakkındaki yorumlarınızı alabilirmiyim? Powerbankleri için.
-
Hiç yakından inceleme imkanım olmadı,hiç rastlamadım. Kullanııcı yorumlarını da görmedim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X