Şimdi Ara

SADECE KALİTELİ POWERBANK ve TELEFON SARJ ÜRÜNLERİ FIRSATLARI (Resimli ve Linkli) (81. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.611
Cevap
184
Favori
176.040
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
Giriş

Powerbank işinde en iy pil kullanan 4-5 firma Samsung - GP - Varta - Anker -LG - Xiaomi - Romoss.

Daha 2-3 firma daha var ama Türkiye`de yok satışı.

LG ve Xiaomi telefon powerbank teknolojisinden daha farklı alanlarda iyi pil ve sarj ürünlerinde daha öne çıkıyor.

Anker genel olarak en az sıkıntılı powerbankları üretiyor ama geçenlerde çok iddialı olduğu bir serisinde çok şikayet oldu. 27500 mAh olan powerbank mıydı unuttum.

Baseus da aşırı çok çeşit powerbank sürdü piyasaya,çok memnun kalınan powerbankları varken hiç memnun kalınmayan modelleri de var.

İlla yüksek kapasite alacaksanız Anker`in kullanıcı yorumları puanı 4,2 altı olmayanı alın. Kullanıcı yorumlarında çoğunluk memnunsa az şikayet varsa kullanıcı hatası öncelikli ihtimaldir. Ben powerbankları hart hurt kullanan çok kişi gördüm. Powerbank öyle masaya hızlı tak diye koymaya gelmez. Düşmemeli,aşırı sıcağa da aşırı soğuğa da maruz kalmamalı.

• OkumadanAlma kullanıcısına yanıt

Hocam aslında bende iki tane baseus powerbank vardı biri %30'a geldiği zaman bitiyor diğeri de bozuldu attım memnun kalmadım baseus'tan. Bu fiyat da iyi diyorsanız alıyorum anker 40.000 hocam başka alternatif var mı?

• stalker-190e kullanıcısına yanıt

Bütün powerbanklerin belirli sayıda dolum boşalım sayısı vardır. Mesela 2000 diyelim. Bir poweebank 2bn kere boşalıp dolduysa ömrü biter,çabuk dolar çabuk biter. Yada çok geç dolar çabuk biter. İlk aldığında telefonu 3 kere sarj ederken dolum boşalım sayısını geçtikten sonra telefonun yarısını bile sarj etmeyebilir.

Benim 10 yıl önce aldığım en memnum kaldığım 20000 mAh Romoss powerbanklarimin ömrü bitti,kasasını kullansın diye telefon tamircisisine verdim. Powerbank tamir işi de yaptığını bikdiğim için iş görmeyen powerbamkları veriyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 7 Kasım 2024; 9:25:41 >
  • Arkadaşlar linkteki ürün hakkında ne düşünürsünüz? Daha önc pillerini iphone cihazlarımda kullanmıştım epey de beğenmiştim. Arada çok fark yok daha bilindik markalara mı yönelmeli ne dersiniz?

woyax deji türkiye
    Woyax by Deji Powerbank 10000mAh 22.5W Kablosuz Hızlı Taşınabilir Şarj Cihazı
    https://woyax.com.tr/powerbank/100-woyax-by-deji-powerbank-10000mah-225w-kablosuz-hizli-tasinabilir-sarj-cihazi
  • BASEUS Adaman Overseas Edition 24.000 mAh Digital Display 140W Taşınabilir Şarj Cihazı Siyah

3.199 TL'ye düştü 🔥 (ayrıca Avantajix üzerinden satın alırsanız 20 TL iade alabilirsiniz)

mediamarkt
    BASEUS Adaman Overseas Edition 24.000 mAh Digital Display 140W Taşınabilir Şarj Cihazı Siyah Fiyat & Özellik | MediaMarkt
    https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_baseus-adaman-overseas-edition-24000-mah-digital-display-140w-tasinabilir-sarj-cihazi-siyah-1236442.html

• Anker PowerBank (20,000mAh - USB-C)-A1647 Beyaz

1.495 TL

amazon
    Anker PowerBank (20,000mAh - USB-C)-A1647 Beyaz
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0CC1MM35H
  • Samsung 45 w bej 20.000 lik powerbank hakkında ne düşünüyorsunuz arkadaşlar almaya karar verdim fakat kaliteli bir model mi bilmiyorum aşırı voltaj koruma sıcaklık koruma vs varmı
  • Mvnmt35 kullanıcısına yanıt

Bende var kullanıyorum hocam. S23 Ultra cihazımı Super Hızlı Şarj 2.0 ile şarj ediyor. Dell laptopumda da kullanıyorum sorun yok. Kalite olarak soruyorsanız piyasa da daha kalitelisi yoktur heralde. Sıcaklık sensörü falan her şey var.

• neronidas kullanıcısına yanıt
    Ya bende onu soracaktım kendi sitesinde dahi bilgiler yok özellikle güvenlik özellikleri kısa devre koruması aşırı sıcaklık koruması voltaj dalgalanma koruması vs.vs. bunlarda benim için çok önemli kaliteli bir model almam lazım
  • ttec ReCharger Pro LCD 20.000mAh PD 130W Taşınabilir Hızlı Şarj Aleti/Powerbank 2BB218 Uzay Grisi

2.901 TL

amazon
    ttec ReCharger Pro LCD 20.000mAh PD 130W Taşınabilir Hızlı Şarj Aleti/Powerbank 2BB218 Uzay Grisi
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0DJR9R5HG
  • 
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.