Şimdi Ara

SADECE KALİTELİ POWERBANK ve TELEFON SARJ ÜRÜNLERİ FIRSATLARI (Resimli ve Linkli) (79. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.611
Cevap
184
Favori
176.040
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt

Belkin USB A + USB C çift çıkışlı adsptör var,onu incele. Anker`in de USB A + USB C çıkışlı asaptörü var. Aceleyle hızlıca okudum yazını,demek istediğini yanlış anlamış da olabilirim..Telefon/Tablet sarj adaptörü sordunuz doğru anladımsa.

Artık şu geçiş sürecinde hem USB A hem USB C çıkışlı adaptör bulundurmak lazım.

Önceki sayfalarda bu adaptörleri paylaştım diye biliyorum.

• OkumadanAlma kullanıcısına yanıt

Anladım hocam mecbur öyle bir sey alacagız herhalde..

Ben stokta olsaydı direkt bunu alacaktım fakat ne yazık ki yok..

https://www.epey.com/sarj-aleti/belkin-boost-charge-usb-a-18w-qc-3-0.html

Ttec, Deji ve S Link hakkında ne düsünüyorsun? Bunların devre kartlarını inceleyen olmus mu hic acaba?

• Samsung telefon için uygun fiyatlı süper hızlı şarj destekli 2 portlu type c çıkışlı şarj adaptörü ve onu destekleyen kaliteli type c kablo önerisi alabilir miyim?

• no_Antijen kullanıcısına yanıt
    hb de premium üyeler için çift çıkışlı spigen 45w gan 396, tek çıkışlı anker 313 45w 411 tl. kablo içinse 5a bir şey bakabilirsiniz baseus ugreen. Spigenin 65 liğini bir yıldır kullanıyorum memnunum, ankeri de aynı şekilde.
    SADECE KALİTELİ POWERBANK ve TELEFON SARJ ÜRÜNLERİ FIRSATLARI (Resimli ve Linkli)
    SADECE KALİTELİ POWERBANK ve TELEFON SARJ ÜRÜNLERİ FIRSATLARI (Resimli ve Linkli)

• Merhaba.

Uygun fiyatlı PD kablo arıyorum arabada kullanmak için. Ne tavsiye edersiniz?

• metamorphoses M kullanıcısına yanıt

belkin öneririm hocam

• metamorphoses M kullanıcısına yanıt

Arkadaşın yazdığı gibi Belkin PD kablo diye aratın yada tüm mobil sarj kablolarını inceleyin. Zaten fazla çeşidi yok. Belkin kendi sarj adaptörünü de birlikte kullanırsanız daha iyi sunum sağlar.

• Fiyat iyi gibi alınır mı acaba

SADECE KALİTELİ POWERBANK ve TELEFON SARJ ÜRÜNLERİ FIRSATLARI (Resimli ve Linkli)www.hepsiburada.com
    Anker Nano II 100W USB-C Şarj Cihazı - 3 Çıkışlı iPhone / Fiyatı
    https://app.hb.biz/YkEpk5kHtZUT

Fiyat iyi gibi alınır mı acaba?

• A34 için Anker 323 aldım kullanıyorum. Super hızlı şarj ibaresi de çıkıyor. 325 e gelmişti bundan 1,5 ay önce gibi sanırım. İş görüyor. Tabii 45 watt olanı da arada 400 civarına geliyor ileriye dönük olarak düşünülürse o da alınabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak23358 -- 8 Eylül 2024; 16:16:10 >
  • iPad Air 11" (2024 / M2) için hangi şarj aletini önerirsiniz?

• typE-C Lightning kablo ihtiyacım var kullandığınız kaliteli kablo önerilerine açığım

• Arkadaşlar merhaba bana kaliteli bir powerbank önerebilirmisiniz mümkünse hızlı sarj yapan watt i yüksek birşey arıyorum 20.000 mah ayarında
  • BELKIN USB-C ( 2 metre ) mobil sarj kablosu.
    İhtiyacı olan alsın,2 adet kalmış görünüyor.
    Bana 1 metre altı lazım, 1 metre yada 50 cm olsatdı alacaktım.

Satıcı: Amazon Türkiye
    Gönderici Amazon Türkiye

amazon
    Belkin BoostCharge Flex Silicone USB-C - USB-A Kablosu (2 m), iPad Pro, Galaxy S21, Ultra, Plus, Note 20, Pixel ve Diğer Aygıtlar için USB-IF Onaylı USB-C Şarj Kablosu - Beyaz
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B09K6FLYMX

Belkin BoostCharge Flex Silicone USB-C - USB-A Kablosu (2 m), iPad Pro, Galaxy S21, Ultra, Plus, Note 20, Pixel ve Diğer Aygıtlar için USB-IF Onaylı USB-C Şarj Kablosu - Beyaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 24 Eylül 2024; 15:36:9 >

• Mvnmt35 kullanıcısına yanıt

Cihazınız Iphone, Xiaomi,Huawei değilse tabi ki orjinal Samsung powerbank iyi olur.

SADECE KALİTELİ POWERBANK ve TELEFON SARJ ÜRÜNLERİ FIRSATLARI (Resimli ve Linkli)amazon
    Samsung 20000 mAh 45 Watt Powerbank, Hızlı Şarj, PD 3.0, 3 Çıkışlı, Kablo Dahil, Bej, 2024 Model
    https://www.amazon.com.tr/Samsung-20000-Powerbank-H%c4%b1zl%c4%b1-%c3%87%c4%b1k%c4%b1%c5%9fl%c4%b1/dp/B0CVH26167
    Telefonum samsung evet 25 watt destekliyor ama şeyi soracaktım şuan bir laptop um yok ama kesin alıcam indirim takip ediyorum bu powerbank onuda sarj etme imkanı varmı yoksa daha üst düzey birşeymi lazım
  • Mvnmt35 kullanıcısına yanıt

Hepsiburada ve Amazon yorumlarıı okuyup karar vermeniz daha iyi olur. Ürün daha yeni bu yıl çıktı,çok da kullanıcı yorumu bulunmaz belki.

Bir önceki powerbankim baseus adaman 22.5 w modeliydi memnundum hatta yine bu konuda onermislerdi ucak seyahatinde güvenlik bavulumdan almış öyle gitti oda bu modelin 65w falan var onlar nasıl bu samsunga göre hangisi iyiyse onu alayım
  • Powerbank ihtiyacım var iPhone ve Xiaomi de kullanacağım uygun fırsat gören oldu mu acaba?
    Hızlı şarj özelliği olursa iyi olurdu.
    Tavsiyelerinizi bekliyorum iyi günler
  • 
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.