Şimdi Ara

SADECE KALİTELİ POWERBANK ve TELEFON SARJ ÜRÜNLERİ FIRSATLARI (Resimli ve Linkli) (80. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.612
Cevap
184
Favori
176.223
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Anker 323 Powerbank 10000mAh - PowerCore 10K II Taşınabilir Hızlı Şarj Cihazı - 12W - Siyah - A1334 (Anker Türkiye Garantili)
    https://www.hepsiburada.com/anker-323-powerbank-10000mah---powercore-10k-ii-tasinabilir-hizli-sarj-cihazi---12w---siyah---a1334-anker-turkiye-garantili-p-HBCV00004L0RB5?ftid=8ne7ipmejj8tk4oj&url_src=ios-product-detail

• Hepsi burada Premium a özel fiyat ile 606 TL ye düşüyor
  • Albatros343 A kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam.
  • Emre.ekin E kullanıcısına yanıt

Daha fazla mAh kapasiteli ve daha hızlı sarj kapasiteli 20.000 mAh isterseniz >

https://www.hepsiburada.com/anker-20-000mah-powerbank-hizli-tasinabilir-sarj-cihazi-dahili-usb-c-kablolu-22-5w-iphone-15-15-plus-15-pro-15-pro-max-macbook-android-uyumlu-siyah-a1647-anker-turkiye-garantili-p-HBCV00005P7DLQ

(Premium üyeliği ile 1499 TL,satıcı Hepsiburada) (Güncel olarak Amazon ve n11'de de fiyatına bakınız,anlık fiyat değişebiliyor)

Iphone ile Belkin markası daha uyumlu çalışıyor.

Amazon'dan satıcı Amazon olan Belkin bakınız ayrıca.

Mesela 20000 mAh Belkin, USB- ve USB-A çift giriş bulunmakta.

Daha hızlı sarj ve desarj özellikli olanlar genellikle sadece USB-C çıkışlıdır ve fiyatı kstlanır. mAh kapasitesi arttıkça haliyle büyüklüğü ve ağırlığı artar..

SADECE KALİTELİ POWERBANK ve TELEFON SARJ ÜRÜNLERİ FIRSATLARI (Resimli ve Linkli)

SADECE KALİTELİ POWERBANK ve TELEFON SARJ ÜRÜNLERİ FIRSATLARI (Resimli ve Linkli)
    SADECE KALİTELİ POWERBANK ve TELEFON SARJ ÜRÜNLERİ FIRSATLARI (Resimli ve Linkli)amazon
    Belkin USB-C PD Powerbank 20K (USB-C + USB Bağlantı Noktalı Hızlı Şarj Taşınabilir Şarj Cihazı, 20000mAh Kapasite, Siyah
    https://www.amazon.com.tr/Belkin-Portable-Charger-20000mAh-Capacity/dp/B086R56QVZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 10 Ekim 2024; 16:46:29 >

• Selamlar, macbook air için 30W adaptörle beraber kullanmak amacıyla type C kabloya ihtiyacım var. Marka, model önerisinde bulunabilir misiniz?

• SADECE KALİTELİ POWERBANK ve TELEFON SARJ ÜRÜNLERİ FIRSATLARI (Resimli ve Linkli)

Bunu aldım geçen hafta Teknosa dan, direkt gidip kendi mağazasın dan satın aldım.

20.000 MAH ve de 20W hızlı şarj desteği olması lazım.

Fiyatı da 899₺, düz hesap 900₺.

Güzel ve sağlam duruyor.

• Yokizm. kullanıcısına yanıt
    preo en dandik markadır, çinli markalar apple kalır bunun yanında
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum bir sorununu görmedim, umarım böyle gider uzun bir süre.
    pil kalitesini test etmek lazım, youtube 'da onu bulamadım, başka buldum.

https://youtu.be/H_vqBC5QmV8
  • Baseus Airpow Lite Power 10.000 mAh 15W Powerbank Beyaz

549 TL

SADECE KALİTELİ POWERBANK ve TELEFON SARJ ÜRÜNLERİ FIRSATLARI (Resimli ve Linkli)www.n11.com
    Baseus Airpow Lite Power 10.000 mAh 15W Powerbank Beyaz Fiyatları ve Özellikleri
    https://www.n11.com/urun/baseus-airpow-lite-power-10000-mah-15w-powerbank-beyaz-56059195?magaza=nethouse
  • SADECE KALİTELİ POWERBANK ve TELEFON SARJ ÜRÜNLERİ FIRSATLARI (Resimli ve Linkli) SADECE KALİTELİ POWERBANK ve TELEFON SARJ ÜRÜNLERİ FIRSATLARI (Resimli ve Linkli)

Bunlar dan alan var mı dostlar?

Şaka mı acaba,evi mi yakacaksınız.

• OkumadanAlma kullanıcısına yanıt

Bilindik markalar dan alındığı veya dikkatli kullanıldığı müddetçe bir şey olacağını sanmıyorum hocam.

Bilindik markaların 50000 mAh üstü powerbank sattığına rastlamadım. Çünkü riskli.

100000 mah gelip geçici firma yada satıcıların uydurması. AKÜ teknolojinde yada 70 bin 100 bin üstü güç deposu üreten firmalar 10bin 20 bin powerbank işine girmiyorlar,bu firmalar da pahalıya satıyor.

Daha çok elektriğin olmadığı ortam görüntü kayıt kamerası,ara içi sarj fazla sarj tüketen 30 binlik powerbankların yetmediği kullanımlar,uzun yollarda laptop sarjı için vb tercih ediliyor. Hepsiburada Trendyol vb ortamlarda satılanlar hep uyduruk ürünler. Firmalar bugün var yarın yok.Olumlu kullanıcı yorumları da ücretli yorum.

• OkumadanAlma kullanıcısına yanıt
    Mantıklı, o zaman 30.000 Mah bir powerbank almak daha mantıklı olur.
  • Anker 347 Powerbank 40000mAh - PowerCore 40K Taşınabilir Hızlı Şarj Cihazı - 2703₺

Alınır mı sizce? Büyük powerbank ihtiyacım var. Kaliteli çabuk bozulmayacak yüksek kapasiteli powerbank arıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.