Şimdi Ara

SADECE KALİTELİ POWERBANK ve TELEFON SARJ ÜRÜNLERİ FIRSATLARI (Resimli ve Linkli) (78. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.623
Cevap
185
Favori
177.970
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iphone için kaliteli şarj ve data kablosu olarak ne önerirsiniz usb-a olacak şekilde

• Çok fazla şey okudum ama son bir kez sormak istiyorum. Iphone 12 plus, macbook air ve ts101 lehim cihazım için powerbank arıyorum. Tavsiyeniz nedir? En önemli husus PD desteği olması gerekiyor.

• Süper Fırsat!
    Kaçmaz!

Belkin USB-C (Type-C) Telefon/Tablet vb mobil cihazlar sarj kablosu.
    3 Metre
    Beyaz
    Satıcı ve gönderici: Amazon Türkiye

Belkin profesyonel kalitesi. Belkin güvencesi.

221 TL

SADECE KALİTELİ POWERBANK ve TELEFON SARJ ÜRÜNLERİ FIRSATLARI (Resimli ve Linkli)

SADECE KALİTELİ POWERBANK ve TELEFON SARJ ÜRÜNLERİ FIRSATLARI (Resimli ve Linkli)

amazon
    Belkin BoostCharge Flex Silikon USB Tip C - A Kablosu (3M/10FT), USB USB-IF Sertifikalı USB-C Şarj Kablosu - Beyaz
    https://www.amazon.com.tr/Belkin-BoostCharge-Silikon-Sertifikalı-Cihazlar/dp/B09K6D2Z1M

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 1 Temmuz 2024; 6:15:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• merhaba bende xaomi 12T pro ve xiaomi 14 ultra var. aynı zamanda da samsung s9 ultra tablet var. linkteki ürün bu cihazları max kac watt ile sarj edebilir. uyumluluk nasıldır. bu konu çok karışıkmış çözemedim.

• OkumadanAlma kullanıcısına yanıt

Bu kablo ile 67w şarj edilebilir mi acaba? Laptopta kullanmayı düşünüyorum da.

• szr_trace S kullanıcısına yanıt

Çok karışık değil aslında. Şu linkteki tabloda 3 cihaz bağlandığında hangi çıkıştan kaç watt sağladığı görünüyor.

https://www.maxitekno.com/ugreen-nexode-200w-gan-2-6-portlu-masaustu-hizli-sarj-cihazi-istasyonu-6840

Uyumluluk konusunu bilmiyorum. Bende 100-150 watt Anker ve Baseus ürünleri var, Samsung diliyle Süper Fast Charge destekliyorlar. Ugreen de sevdiğim bir marka ama imkan varsa tercihim Anker olur, çünkü adamlar yüksek kapasiteyi küçük bir boyutla sunmayı başarıyor.

• Robinson Crusoe kullanıcısına yanıt

Merhaba, ilk olarak samgung tabletten şarj cihazı çıkmadığı için anker 45 watt lık 313 serisi cihazı almak istedim. çünkü xaominin 120 wattlık adaptörü samsung tableti çok yavaş sarj ediyor, ama telefonu 15 dk dolduruyor.

sonra düşününce masada kocaman bir 3 lü priz onun üstünde, 3 /4

tane adaptör çok sayıda kablo. görselleri bende inceledim. fakat yorumları

okuduğumda işler değişti. Samsung pps denilen bir teknoloji diyor, IQ diye

birşey var, PD var quick 2,0-3,0-4,0-5,0 gibi terimler var. xiaomi de yine

başka başla terimler okudum.

Bende tek bir cihaz ile hepsini verimli şekilde nasıl kullarınım

düşüncesiyle böyle bir cihaz bakıyorum. ama yukarıda da yazdığım gibi çok

sayıda sistem varmış. bu sebeple resimde yazanlar her cihaz için gecerli

değilmiş.

benim sormak istediğim, tek tek cihaz bağlı olarak düşündüğümüzde;

bu cihaz xiaomileri ( 12 t pro 120 watt destekliyor, 14 ultra 90 watt) 100 ve 90 watt olarak, samsung tabletide ( 45 watt destekliyor) 45 watt ile şarj eder mi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi szr_trace -- 3 Temmuz 2024; 17:19:58 >

• OkumadanAlma kullanıcısına yanıt

Hocam cihaz iPhone 12

20000 mAh düzeyinde arıyorum

type-c girisli olması yeterli hızlı şarj kullanacağım

yardımcı olur musunuz?

• SADECE KALİTELİ POWERBANK ve TELEFON SARJ ÜRÜNLERİ FIRSATLARI (Resimli ve Linkli)

bu ikisi arasinda kaldim. hangisi iyidir arkadaslar?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Ben Anker tercih ederim premium ile 975 TL'ye geliyor.

• holograpys kullanıcısına yanıt

Iphone ile Belkin daha az sorun yaşayan markadır. Belkin bakın,yoksa Anker,onun da alternatifi Varta Baseus olabilir.

Yorumlara da bakın,özellikle Amazon yorumlarına mutlaka bakın,Trendyol ve Hepsiburada da fake yorumlar olabiliyor,HB ve TY ile anlaşıp para verilip anlaşmalı yorumlar malum.

• Yok mu güncel 20 bin mah üstü fırsat ?
    Dexim daha önce kullandım 10 binlik iPhone 11 i 1.5 kez dolduruyordu 20 binlik 3 doldurur diye düşünüyorum kalite olarak düşük olacağını biliyorum ama fiyatı da uygun kaliteli olanlar da 1000 tl ve üstü uygun fırsat yakalayan olursa alıntılarsa sevinirim

Dexim
    pttavm.com
    Dexim DX-382PD 20.000 Mah Powerbank - PttAVM.com - 2024
    https://www.pttavm.com/dexim-dx-382pd-20.000-mah-powerbank-p-791765138

Varta
    Baseus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elnino19 -- 17 Temmuz 2024; 10:27:22 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Arkadaşlar bende 2 adet drone, gopro gibi cihazlar var ve lonovo legion go. Yüksek watt 2 adet powerbank ve 1 adet adaptör gerek. 1 powerbank ve 1 adaptöre aslında karar verdim, size sorayım ve yine en az 87watt bir powerbank lazım. Bir de bazı yorumlarda powerbank karşı cihazı doldurduktan sonra, o cihazdan kendini şarj ederek tekrar şarj ettiği cihazı bataryayı boşaltıyor diyorlar. Böyle bir sorun olmamalı.

Anker powerbank ve adaptör;

SADECE KALİTELİ POWERBANK ve TELEFON SARJ ÜRÜNLERİ FIRSATLARI (Resimli ve Linkli)www.vatanbilgisayar.com
    Anker 737 GaNPrime 140W PD 24K PowerBank fiyatı, teknik özellikleri, Anker Powerbank modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/anker-737-ganprime-140w-pd-24k-powerbank.html

SADECE KALİTELİ POWERBANK ve TELEFON SARJ ÜRÜNLERİ FIRSATLARI (Resimli ve Linkli)amazon
    Anker 737 Şarj Cihazı (GaNPrime 120W); MacBook Pro/Air, iPad Pro, Galaxy S22/S21, Dell XPS 13, Note 20/10+, iPhone 14/13 ve Daha Fazlası için 3 Bağlantı Noktalı Hızlı Kompakt Duvar Şarj Cihazı
    https://www.amazon.com.tr/dp/B09WD21LLP?psc=1&ref=ppx_yo2ov_dt_b_product_details

2.powerbank ne önerirsiniz ? Bix markası nasıldır ?

SADECE KALİTELİ POWERBANK ve TELEFON SARJ ÜRÜNLERİ FIRSATLARI (Resimli ve Linkli)amazon
    Bix PB140W 30000MAH USB ve 2'type-C Pd 140W Üç Çıkışlı Dijital Ekranlı Powerbank Siyah Dizüstü Bilgisayar Laptop iPad iPhone Samsung Huawei ve Daha fazlası ile uyumlu
    https://www.amazon.com.tr/Bix-PB140W-30000MAH-Powerbank-Bilgisayar/dp/B0CMHZWLC9

• hDundar kullanıcısına yanıt

Ben 2 senedir şu powerbank'i özellikle Steam Deck ama gerektiğinde diğer cihazlar için de kullanıyorum, henüz performans düşüşünü bile hissetmedim.

Boyutun büyük göründüğüne bakmayın, resimdekinden daha kibar ve inceliği sayesinde çantaya daha rahat sığıyor. Tabi 20000 mah, çok da minik bir şey beklemeyin.

Şarj aleti 2 adet Anker var. Kullandığım şu ürün Türkiye'de satılmıyor sanırım SADECE KALİTELİ POWERBANK ve TELEFON SARJ ÜRÜNLERİ FIRSATLARI (Resimli ve Linkli) 

Ancak sizin attığınız da aynı işi görecektir. Markayı tavsiye ederim direk, şarj aleti konusunda kompak bir tasarımla büyük bir güç sağlamayı başarıyorlar gerçekten, her sene ödül alıyor Anker.

Elimde 140w Baseus şarj aleti de var, o da işi görüyor ancak Anker'e göre çok kaba saba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 19 Temmuz 2024; 4:22:21 >

Yanıt için teşekkürler hocam, bende sizin attığınız powerbank i incelemiş ve bir youtube tanıtımının yorumunda bahsettiğim ters şarj olayı var demişlerdi ve gerçekte de 12000mah olduğunu yazmış biri;

Alıntı

metni:
    Cihazı bu videoda görüp almıştım. Bu cihaz 20000mah diyor ama kutu arkasında gerçek değer olarak 12000mah yazıyor. Ayrıca %30 altına düştüğünde cihaz şarj etmeyi kesiyor. Bunun nedeni ise kendisi şarj etmesi gereken cihazdan şarj almaya çalışması yani kendini şarj etmeye çalıştığı için %30 altına şarjı kesiyor. 2 adet garantiden değişti ve 3. cihazı iade edip paramı geri aldım.

Sizin steam deck i doldurduğunda, steam deck powerbank i şarj etmeye çalışıyor mu ? Ve ayrıca bu modelin 2 farklı seçeneği/modeli var gördüğüm kadarı ile. Biri HD edition 3299 tl, diğerinde HD yazmıyor ve 2699 tl. Arasındaki fark nedir anlayamadım ?

Baseus Blade High Power Dijital Ekranlı 100W 20.000 mAh Powerbank
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0C93MQMRB?tag=akakceprime-21

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hDundar -- 17 Temmuz 2024; 15:56:3 >

Ben bahsedilen problemi yaşamadım. %0 olana kadar şarj ediyor cihaz. Farkı bilmiyorum, ben 2 seneye yakındır kullanıyorum, muhtemelen eski versiyondur bendeki SADECE KALİTELİ POWERBANK ve TELEFON SARJ ÜRÜNLERİ FIRSATLARI (Resimli ve Linkli) 

Hocam verdim siparişi, yabancı kaynaklarda da youtube incelemesi izledim, adam fena incelemiş. Orada anlatılana göre powerbank full şarfdan %50' ininceye kadar 100w enerji veriyormuş, %50 nin altına inince verdiği watt değeri %67 düşüyormuş. Sizinkinde de böyle mi ? Bu pek bir sorun sayılmaz. Ve %0 olana kadar şarj ediyor. Gelince bakalım test edicem. Teşekkürler.

Dürüst olmak gerekirse çoğunlukla tek cihazı şarj ediyorum. Ancak çoklu cihaz kullanımında bir enerji düşüşü fark etmedim.

%67'ye düşüyor değil, %67 düşüyor diyorsunuz değil mi? Yani 33 watt veriyor SADECE KALİTELİ POWERBANK ve TELEFON SARJ ÜRÜNLERİ FIRSATLARI (Resimli ve Linkli) 

Sanmıyorum. Test etmedim ama sıfırlanana kadar Steam Deck'i tam kapasite oynuyorum. Şarj hızında yavaşlama olsa fark ederdim, uyarı falan çıkardı diye düşünüyorum.

Bu arada ben ürünü direk Çin'den arkadaşıma getirttim. Umarım size sorunsuz ürün gelir, işiniz görülür. Şimdiden güle güle kullanın. Bence çok güzel bir seçim yaptınız.

• n11'den Mcdodo Mc-3243 20w 10000mah Powerbank Typec Şarj Kablo - Siyah seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!
    www.n11.com
    Mcdodo Mc-3243 20w 10000mah Powerbank Typec Şarj Kablo - Siyah Fiyatları ve Özellikleri
    https://www.n11.com/urun/mcdodo-mc-3243-20w-10000mah-powerbank-typec-sarj-kablo-siyah-43513893?magaza=n11

Arkadaşlar hangi ürünü tavsiye edersiniz

• merhaba 18w qualcomm quick charge 3,0 destekli sarj cihazı arıyorum usb a cıkıslı olmalı.. online sitelerde hep type c cıkıslılar var. usb a cıkıslılarda eski üretim oldukları icin stok yok.. hicbir sekilde stok yok ve bayagı sinirlendim.. elimde type a to type c anker kablo mevcut bunu kullanmak istedigim icin sarj cihazında type c cıkıs istemiyorum.. cift port cihazlarda da eğer port bası 18w gibi falansa fiyat gereksiz pahalı oluyor.. 1 adet usb a cıkısı olan 18w ya da üstü bir sarj cihazı gerekiyor..

bu sekilde sarj cihazı olarak, deji, choetech ttec ve s link buldum fakat onlara güvenmiyorum adaptör olayı sakattır cünkü devre tasarımlarında cinli üreticiler güvenligi umursamıyorlar. yüksek voltaj ve düsük voltaj izolasyon mesafesi az oluyor ya da transformatörü güzel yalıtmıyorlar.. daha bir sürü güvenlik tedbiri vardır elbette fakat bu ikisi benim bildigim en cok rastlanan problemler.. su an yurtdısı xiaomi telefonumla birlikte gelen cakma xiaomi marka bir sarj cihazı kullanıyorum cakma diyorum cünkü üzerindeki barkod calısmıyor muhtemelen cakmadır.. bu cakma sarj 3 senedir calısıyor ve hızlı sarj ediyor fakat gecenlerde ilginc bir sekilde usb cıkısında yani type c kablosunun type c ucunun dıs bölümünde ac voltaj tespit ettim bu phantom voltage mı bilemiyorum kontrol kalemini yakıyor ancak dokununca carpmıyor.. olcu aleti olmadıgı icin amperi ölcme sansım olmadı..

yine de ben cihazdan huylandım.. acil sarj cihazı almalıyım kontrol kalemi falan yakmamalı.. güvenli olmalı.. kaliteli markaların usb a girisli sarj cihazlarını almak imkansız gibi cünkü bulamıyorum sizin bildiginiz linkler ve siteler var mı? anker belkin falan gibi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 2 Ağustos 2024; 20:32:11 >

• 
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.