Saflığıma denk geldi benim kasanın yeteceğini düşündüm ekran kartı ve hdd dışında her şeyi değiştim.Asus m5a99x evo anakart biraz tombulmuş eski kartıma göre :).Güç kaynağı da almış bulundum. High power hpc500 aldım.Artık yarın kasa alıcam önerileriniz alınır en acilinden :). 100 lira civarı düşünüyorum max. kasa.Tavsiyelerini paylaşanlara şimdiden teşekkürler....
quote:
Orijinalden alıntı: holigan5818
Saflığıma denk geldi benim kasanın yeteceğini düşündüm ekran kartı ve hdd dışında her şeyi değiştim.Asus m5a99x evo anakart biraz tombulmuş eski kartıma göre :).Güç kaynağı da almış bulundum. High power hpc500 aldım.Artık yarın kasa alıcam önerileriniz alınır en acilinden :). 100 lira civarı düşünüyorum max. kasa.Tavsiyelerini paylaşanlara şimdiden teşekkürler....
şefim sen bir kaç kasa beğen bütçene göre psu'suz biz sana hangisinin daha iyi olacağını söyleyelim sonuçta kasa görüntüdür ve senin zevkinin olması daha iyi olur
Ya açıkçası görüntüye pek önem veren biri değilim zorunda olduğum için değiştiriyorum.Sadece öneri istiyorum şu olabilir bu olabilir gibi :) Olmadı yarın gidicem surdan bir kilo kasa ver dicem zaten :D
Önerileriniz için teşekkürler ama internetten sipariş veremiyorum şuan ondan dolayı gidio alıcam.Verdiğiniz kasaları eksen gold veya exa da bulamadım malesef.
hocam bu kasadan almasaydınız keşke yapısı hiç sağlam değil
Ya Dediğin Doğru Ama Bütçem Senin dediğine Yetmiyor.. Bütçe Olarak alabileceğim sınırı zorladım zaten.. Mutlaka iyinin iyisi vardır Biraz Olaya Fayda Maliyet Gözüyle Bakmak Lazım... Peki Sen
www.hepsiburada.com
Dark Falcon 3 Fanlı Çift USB3.0 Portlu 550W Full Siyah ATX Fiyatı
hocam bu kasadan almasaydınız keşke yapısı hiç sağlam değil
Ya Dediğin Doğru Ama Bütçem Senin dediğine Yetmiyor.. Bütçe Olarak alabileceğim sınırı zorladım zaten.. Mutlaka iyinin iyisi vardır Biraz Olaya Fayda Maliyet Gözüyle Bakmak Lazım... Peki Sen
www.hepsiburada.com
Dark Falcon 3 Fanlı Çift USB3.0 Portlu 550W Full Siyah ATX Fiyatı
hocam ben corsair 400r kullanıyorum biraz pahalı ama yakın bir zamanda corsair 300r türkiyeye gelicek ondan alabilirsiniz fiyatı yüksek olmaz ayrıca kasa bakarken kablo saklama yöntemi olan kasalara bakın avantajlı olur
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme