Şimdi Ara

sadece lcd ye bağladığımda takılmalar oluyor?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ekran kartı sürücüsünü güncelledikten sonra başladı laptopu lcd ye bağladığımda 6-7 saniyede bir takılmalar oluyor önceki ekran kartı sürücüsndeyken hiç bir sorun yoktu dediğim gibi hdmı kablosunu çıkardığımda laptop ekranında oynarken hiçbir sorun yok....Eğer kablodan veya tv den olsaydı daha önce sorunsuz oynayamazdım muhetmelen ekran kartında bir yerlerde bir ayar vardır acaba ne yapabilirim...lütfen yardım....teşekkürler...(eski ekran kartı sürücü modelinide bilmiyorum öylece kalakaldım)

• Arkadaşlar sorunu çözdüm eski ekran kartı sürücüsünü bulamayınca birincil ekran ikincil ekran ayarlarıyla oynadım oyunu açmadan önce görüntü ayarlarını lcd ye bağlandığında sadece ikincil ekranı kulllan şeklinde değiştirdim oyunu açınca en ufak bir takılma yoktu...Acaba bu işin olayı neydi açıklayabilen varmı arkadaşlar...Mesela eski sürücü varken her iki ekranda da görüntü varken takılma olmazdı ne oluyor da bu şekilde oluyor acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nurileflef -- 24 Şubat 2014; 13:49:44 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.