Şimdi Ara

sadece müzik dinlemek için ses sistemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sadece müzik dinlemek için ses sistemi almak istiyorum 100 tl civarı ne tavsiye edersiniz? şimdiden teşekkürler

• bende mikado 5+1 var AC -3 DTS destekli 100 liraya satıyordum istersen sana verebilirm kutusunda duruyor sıfırdır 2 yıl garantilidir
  • stereo müzik sistemi alabilrsiniz o zaman..olmadı 4 kanal surround bi müzik seti olabilr..oda olmadı 2.1 veya 4.1 de alabilirsiniz..

gerçekten sadece müzik için ise stereo bi müzik seti almanız yararınıza olacaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzil -- 19 Ekim 2009; 16:15:48 >
  • herhangi bir sony mağzasına gidin ve en küçük cihazı alın ömür boyu kullanın,bunun yanı sıra sony nin yaptığı ses sistemlerinin kalitesi çok yüksek,kardeşime 10 yıl önce 1500 mark a aldım(o zaman euro yoktu) ve cihaz kalite nedir çok iyi anlatıyor,helal olsun adamlara,nasıl emek veriyorlarsa küçük bir woofer la bile deprem etkisi yapıyor sanki,film izlerken,müzik dinlerken veya pc de oyun oynarken çıkan sesler son derecede orjinal.insanın ruhunu okşuyor,
    en küçük sistemi bile ses kalitesi ve gücü açısından çoğu gösterişli ürünü bastırır.
  • suanda sattıgım sony srs-zp1000 2.0 stereo hoparlor derim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.