Şimdi Ara

sadece öğretmenden

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya arkadaşlar bişi sorcam bazı yeteneklerde sadece öğretmenden öğrenilir yazıo eee sadece öğretmenden öğreniliosa bize öğretcek adamlar nasıl öğrencek ilk başta bu yetenekler kitap halinde varmıydı??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snoop882 -- 1 Mayıs 2008; 13:31:01 >

• surrond geri geldi galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lasts0ul -- 30 Nisan 2008; 22:31:55 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: snoop882

---------- dışarıdan bakmasana yaaa -----------
    ----------- dışarıdan bakmasana yaaa ----------
    ---------- dışarıdan bakmasana yaaa -----------

ya arkadaşlar bişi sorcam bazı yeteneklerde sadece öğretmenden öğrenilir yazıo eee sadece öğretmenden öğreniliosa bize öğretcek adamlar nasıl öğrencek ilk başta bu yetenekler kitap halinde varmıydı??

1-birdaha böyle yazı yazarsan zaten dıslanırsın surround un olduu gibi

soruya gelelim önceden patikalardan felan bulunyordu ordan okuyup ögretiliyordu ayrıca simdiki kitaplarıda bazı yerlerde satılır ararsan bulursun antika olarak biraz pahalı olarakta satılır

• surroundu tam tanımıorum ama gereksiz bi adamdı heralde konu için özür dilerim sadece meraktan sormuştum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: snoop882

surroundu tam tanımıorum ama gereksiz bi adamdı heralde konu için özür dilerim sadece meraktan sormuştum.

konu icin degil ilk basta yazdıgın dısarıdan bakmasana yaaa yı oda yapardıda ondan söyledik
  • heeee tmm sildim zaten
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.