Şimdi Ara

Sadece okula odaklanmak mantıksız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • askerde bir sürü adamla çalıştım, zeka seviyemin ve derslere olan başarılarımın çeyreğini yapamayan adamlar milyoner olmuş.

adamın biri marmara hukuktan atılmış siyasi mevzular yüzünden. ticarete atılmış şu an ankara'da 3 tane bayiliği olan bir restorana sahip daha 29 yaşında.

başkası tekstil işine girmiş o da 29 yaşında. az bi aile desteği ile iş kurmuş, dümenden 2 yıllık bölüm okumuş. 6 aylık cirom 35 milyon tl demişti.

bunun gibi çok örnek gördüm.

26 yaşında emlakçılık yapan adam nizamiye önünden mercedes c200 ile çıktı.

dersleri sadece geçebilecek kadar çalışıp böyle işler kovalayacağım. nerdlüğü yüceltmeyin. 70-75k maaş için millet ömrünü çürütüyor.

• Sadece okula odaklanmak mantıksız

Sadece okula odaklanmak mantıksız 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tamam seni şirketime muhasebeci olarak alacağım. matematik bilen adamsınSadece okula odaklanmak mantıksız 

• Dedem günde 77 fikir değiştiriyor 78ini buraya yazıyor kız arkadaşım bu kadar kafa ütülemiyor ya

• bana pasla o zamanSadece okula odaklanmak mantıksız 

• yani sadece okuyarak para kazanılmaz orası doğru zaten, yan gelir şart

• umarım yaparsın dostum ama şöyle bir mevzu var.senin dediğin adamlar gibi olan tanıdıklarım var.bu adamlar sizin gibi tüm gün oturup tyt mat ayt fizik çözmüyor.adam hep sokakta ,sosyalleşmeyi çok iyi biliyorlar atılganlar.bazıları bunları görüp atılgan olmaya çalışıyor inanılmaz itici oluyorlar.ikinci olarak bu adamlar her işten az çok anlıyor ve çevresinde de anlayan adamlar oluyor.burdakiler ne işten anlar ne çevremizdekiler anlar.yanlış anlaşılmasın ben de dahilim dediklerime

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kanzi sen ilk bi platoniğine varlığını kanıtla sonra başlarsın diğer kızlara Sadece okula odaklanmak mantıksız iyi günler

• Senin dediğin adamlarla arada 10 yaş fark var ülke ve dünya şuan çok daha farklı.

• Tamam kanka askere gittin

• öyle ve okula olabildiğince az para kaptırın, ilerde baya yüzünüze vurulabilir ve pişman eder, sadece yüksek lisansa günü için iyi para verdirdim ona da pişmanım getirisi sıfır tr şartlarında

• Senin 150klık hatunu bilkent’te kimler kimlere paslamıştır bunu düşün bi istersen milletin manitasından pas isteyeceğine 😁

• bounlukizaraniyor kullanıcısına yanıt

yo 2 senedir tanıyorum, elf gibi olmasına rağmen milletle muhatap bile olmuyo en azından benle konuşuyo, zaten aşık olma sebeplerimden biri de klasik bilkentli kızlardan çok farklı olması.

he bu lafı yüzüme karşı asla diyemezdin.Sadece okula odaklanmak mantıksız 

• 2 gerçek var,

1 senin hayal aleminde yaşaman

2 her kilidin bir anahtarı olduğu

2. gerçek 1. gerçekle bağlantılı senin senaryoda, çok erkeksin 🤣

• bounlukizaraniyor kullanıcısına yanıt

kardeş çok itici bir tipsin. benle muhatap olma.

ya da gel bunları bilkent'te yüzüme karşı de madem alfasın, erkeksin, çilingirsin. ötesi boş muhabbet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2C95D464A -- 23 Ağustos 2024; 16:5:0 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.