Şimdi Ara

Sadece oyun icin hava sogutucu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 7600x islemcim var asagidaki fotodaki gibi nzxt t120 hava sogutucu ile kullaniyorum.

Bosta 40-50 arasi
    Oyunlarda 65-75 arasi gidip geliyor.

Yurt disindan 7950x 3d geliyo bunu bu sekilde hava sogutmayla kullanabilir miyim ?

Rgb ve kablo hic sevmedigim icin elimde bulunan nzxt kraken x53 u kullanmiyorum.

Ayni sekilde hava sogutucu ile devam etsem benim icin sikinti olur mu sadece AAA oyunlar icin kullaniyorum sistemi.

Yardimlariniz icin tesekkurler

Sadece oyun icin hava sogutucu ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Ekran kartınız işlemcinizi fazla zorlamayacaktır yani hava soğutma yeterli olacaktır zaten 7950x3d sıcaklık sorunu olan bir cpu değil ama rtx 4080 ve üstüne çıkarsanız 360mm sıvı soğutma alıp overclock yapabilirsiniz

• rayli82 kullanıcısına yanıt
    Islemci geldiginde 4080 e gecicem hocam. Oc ile isim
    Hic olmuyo 6000mhz ramlerim var 4x 16 onlari expo profili bile acmiyorum. biosda hep en guncel ama default ayarlarda dedigim gibi sadece oyun icin kullaniyorum. Illa sivi sogutucu mu lazim yani :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atahanyy -- 20 Ağustos 2024; 18:0:4 >
  • çok elzem değil hava soğutucun üst seviye bir soğutucu bir kullan değerlere bak

• rayli82 kullanıcısına yanıt
    Cok sagol yardimin icin.

• Overclock islerine merakli degilseniz o hava sogutucu her turlu isinizi gorur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hali hazırdaki soğutucunuzla deneyin hocam, yetersiz kalırsa ve kasa ölçüleriniz kurtarıyorsa şu modele göz atabilirsiniz. Zevklerinize uyacağını düşünüyorum.

https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-thermalright-frost-commander-140-siyah-fiyati,277749970.html?gad_source=1&gclid=EAIaIQobChMIhv6N9YCGiAMVqqhoCR2fuRLiEAAYASAAEgLbkPD_BwE

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • OC yapmayacaksanız böyle bir soğutucu işinizi gayet iyi görecekir. Ama biraz sınırları aşmayı seviyorum derseniz sıvı soğutmaya geçmenizi tavsiye ederim Sadece oyun icin hava sogutucu ? 

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.