< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Sadece oyun icin hava sogutucu ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ekran kartınız işlemcinizi fazla zorlamayacaktır yani hava soğutma yeterli olacaktır zaten 7950x3d sıcaklık sorunu olan bir cpu değil ama rtx 4080 ve üstüne çıkarsanız 360mm sıvı soğutma alıp overclock yapabilirsiniz
-
Islemci geldiginde 4080 e gecicem hocam. Oc ile isim
Hic olmuyo 6000mhz ramlerim var 4x 16 onlari expo profili bile acmiyorum. biosda hep en guncel ama default ayarlarda dedigim gibi sadece oyun icin kullaniyorum. Illa sivi sogutucu mu lazim yani :(
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atahanyy -- 20 Ağustos 2024; 18:0:4 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
çok elzem değil hava soğutucun üst seviye bir soğutucu bir kullan değerlere bak
-
Cok sagol yardimin icin.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Overclock islerine merakli degilseniz o hava sogutucu her turlu isinizi gorur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hali hazırdaki soğutucunuzla deneyin hocam, yetersiz kalırsa ve kasa ölçüleriniz kurtarıyorsa şu modele göz atabilirsiniz. Zevklerinize uyacağını düşünüyorum.
-
OC yapmayacaksanız böyle bir soğutucu işinizi gayet iyi görecekir. Ama biraz sınırları aşmayı seviyorum derseniz sıvı soğutmaya geçmenizi tavsiye ederim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X