Şimdi Ara

Sadece oyuncu olmak istemiştim...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
1
Favori
1.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Küçükken yağmur yağmış sokakta gelen topu tutacağım diye yere düşünmeden atlayan çocuklardık biz. O zaman her şeyimiz oyundu. Hele bi' arka bahçemiz vardı ki sanırsın dust2. Gazoz kapaklarıyla taso yapardık. Hatta 5 gazoz kapağına 1 tane taso ediyordu, farkında olmadan ticareti bile öğrendik. Takım ruhumuz vardı lan bizim. Mahalle maçlarında son nefesimize kadar koşardık. Herkes elinden ne geliyorsa yapardı. Kimse kıvırmazdı, ileriyi geriyi düşünmezdi, o anı yaşardı. Kısacası çocukluğum böyle geçti.

Oyuncu olmak istiyordum. O sıralar CS çıktı sahneye. Ben o csde ettiğim sohbeti, katıldığım ortamı hiç bi yerde bulamadım bir daha. Espor denen bişey yoktu ki lan o zaman. Avrupaya bakar bakar imrenirdik. Espor ha gelişdi ha gelişecek derken zaman böyle geçti...

CS dönemine göre şu an espor baya gelişti. Ben de haliyle zamana ayak uydurmak istiyordum. CS GO geçeyim dedim abi silah bile değiştiremiyorum o kadar kasıyo. Ama pes etmedim, paraya kıydım 20liralık bi kulaklık aldım ve ses kasarak delaylı adam vurmayı öğrendim ben. Vuramasam da mutluydum be abi. Daha sonra LOL'e başladım 1 sene falan oldu sanırım. Şu an hesabım platin liginde. Zamanla öğreniyor insan delaylı ultiler atmayı, tahmin etmeyi. Velhasıl kelam ben de güzel bi oyuncu olmak isterdim. Hiç bahanem olmadan, bileğimin hakkıyla. Bu oyunları zor kaldırdığından yeni oyunlarada yönelemiyordum haliyle. Başka güzel oyuncuları izlemek de keyif veriyordu. Bugün oynadığım oyunda öğrendim artık benden oyuncu olmayacağını, bir şeyleri bu kadar zorlamayacağımı. FPS değerim 20-30 arasında değişiyor ve farm kaçırdım baya akabinde öldüm. Sonra takıma dedim ki "arkadaşlar fps sorunum var, alışırım moral bozmayın" yazdım. Ve biri "ölünce hep öyle derler ;)" yazdı. O an karar verdim artık bi şeyleri zorlamayacağıma. Haklısın be kardeşim keşke diğerleri gibi sorunsuz bi oyun oynayabilsem de bahanem dediğin gibi olsa. Koyuyo be insana. Ben her şeye rağmen arkadaşlar pes etmeyin diyorum ama karşıdaki adam ne diyo.

Sadece oyuncu olmak istemiştim be dostum...

NOT: Herhangi bi yardım için konuyu açmadım, sadece duygularımı belirtmek istedim. GG WP

8 ay sonra gelen edit: Sonunda bilgisayara oturmadan 3 ay çalışarak kendime istediğim bilgisayarı aldım. Artık bahanem yok. Bu dünya inleyecek...
    7 yıl sonra gelen edit: Hala 7 yıl önce aldığım bilgisayarı kullanıyorum. Haliyle 7 yıl önce yaşadığım duyguları şu anda da yaşıyorum. Esporcu yine olamadım. Yaş da ilerledi zaten. Oyun hayatımı kazandırdı demek adına oyun yapımcılığı ile uğraşıyorum. Erzurum-like dan öte oyunlar yaptığımda yine editlerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi INDEKS -- 30 Mart 2021; 0:8:2 >

• hll qnq

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nedense okudum bastan sona kadar agır issizim
  • bi aralar ben de böyleydim oyunun ilk 7-8 dksında pc kasardı hep defansif oynamak zorunda kalırdım adam bana dalar ben kaçardım zor oluyodu gerçekten bi elini kesmişler de çaresiz kalmışsın gibi.. sen denilenlere bakma buna rağmen plat olup yine de keyif alabiliyorsan hiç s.klemeden oyununu oynamaya çalış kardeş keşke başka bi alternatif olsa da yapabilsek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whoper0 -- 20 Mart 2014; 5:23:49 >
  • Onca zaman icinde bi bilgisayar alamadin mi hayallerin onun uzerine kuruluyken

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Duygulandım

• sadece biraz farm kacirdim diye ne duygusala baglamisin be :d

support gec farm derdi yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Okudum,güzel yazmışsın.

• Ağlattın karşim.

• Ağlattın bin

• Ağlattın mübarek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-735401D02 -- 20 Mart 2014; 7:24:23 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Eski laptopda oynarken hep tanky champ alıp içeri atlardım nasıl olsa kasıyo bari ölmeyeyim diye altına kadar çıktım laptop ile şimdi ki bilgisayarımı alınca elmasa kadar çıktım

• Millet 120 fps 5 ping olsa herkes elmas olur diyor ya dalga geçmek için ama gerçekten olunur. Çok fark ediyor.

• Yasin kaç bilmiyorum ama türkiye de profesyonel oyunculuk bir yere kadar. Yetişkin hayatında oyunlar yada oyunculuk seni kurtarmayacak. Benimde bir açıdan hikayem benziyor sana. Online oyunlarda çok başarılı olmama rağmen sistemim çok eski idi. Kasa monitör gamer mouse klavye felan yani hemen hemen 4000 ye yakın harcamisimdir. Profilimde sistem tercihlerinde belki gözüküyordur. Fakat su anda iş hayatım o kadar yoğun geçiyorki akşam gelince günde 1 oyun ya atıyorum ya atamıyorum. Yinede umarım bir gün ekonomik üstünlüğünü kazanırsın. Hayalindeki gibi bir sistem kurarsin kendine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_DoMiNo -- 20 Mart 2014; 8:27:46 >
  • 20 fps de platsan helal olsun tf'lerde fps 1'e kadar dusuyor yeni sistem topla maddi sıkıntın varsa git calis yine topla bahane bulma

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 sene önce arkadaşım Lol'ü tavsiye ettiğinde bir heves ile yüklemiştim. Yükleme ekranında 15 dk bekledim, beklettim o kadar kasıyor, fps o kadar düşüktü ki sanki slayt gösterisinde 5 saniyede bir fotoğraf değişiyor gibiydi. Stall'u dahi açamadım chatte yazdığım şeyler 10 saniye sonra geliyordu ve "ım sorry guys" deyip çıkmıştım. O gün öyle bir beddua yedim ki her zaman bizim takımda bağlantı sorunu veya pcsi rezalet adamlar gelmeye başladı. Şu an allaha şükürler olsun ki en azından idare edecek şekilde açan bir bilgisayarım var. Allah kimseye vermesin bu acıyı.

Not: PC canavar aslında ama ekran kartı çöp

• sacma qq konusu...Bilgisayari kasan tek kisi sen degilsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: INDEKS

Küçükken yağmur yağmış sokakta gelen topu tutacağım diye yere düşünmeden atlayan çocuklardık biz. O zaman her şeyimiz oyundu. Hele bi' arka bahçemiz vardı ki sanırsın dust2. Gazoz kapaklarıyla taso yapardık. Hatta 5 gazoz kapağına 1 tane taso ediyordu, farkında olmadan ticareti bile öğrendik. Takım ruhumuz vardı lan bizim. Mahalle maçlarında son nefesimize kadar koşardık. Herkes elinden ne geliyorsa yapardı. Kimse kıvırmazdı, ileriyi geriyi düşünmezdi, o anı yaşardı. Kısacası çocukluğum böyle geçti.

Oyuncu olmak istiyordum. O sıralar CS çıktı sahneye. Ben o csde ettiğim sohbeti, katıldığım ortamı hiç bi yerde bulamadım bir daha. Espor denen bişey yoktu ki lan o zaman. Avrupaya bakar bakar imrenirdik. Hatta ve hatta şu emolara mal olan "0k4n" gibi yazılan sayılı harfli yazıları bile biz bulduk lan. CSde sunucularda yazı engelleri oluyordu onları aşmak için bu sayılı şekilde konuşuyorduk. Espor ha gelişdi ha gelişecek derken zaman böyle geçti...

CS dönemine göre şu an espor baya gelişti. Ben de haliyle zamana ayak uydurmak istiyordum. CS GO geçeyim dedim abi silah bile değiştiremiyorum o kadar kasıyo. Ama pes etmedim, paraya kıydım 20liralık bi kulaklık aldım ve ses kasarak delaylı adam vurmayı öğrendim ben. Vuramasam da mutluydum be abi. Daha sonra LOL'e başladım 1 sene falan oldu sanırım. Şu an hesabım platin liginde. Zamanla öğreniyor insan delaylı ultiler atmayı, tahmin etmeyi. Velhasıl kelam ben de güzel bi oyuncu olmak isterdim. Hiç bahanem olmadan, bileğimin hakkıyla. Bu oyunları zor kaldırdığından yeni oyunlarada yönelemiyordum haliyle. Başka güzel oyuncuları izlemek de keyif veriyordu. Bugün oynadığım oyunda öğrendim artık benden oyuncu olmayacağını, bir şeyleri bu kadar zorlamayacağımı. FPS değerim 20-30 arasında değişiyor ve farm kaçırdım baya akabinde öldüm. Sonra takıma dedim ki "arkadaşlar fps sorunum var, alışırım moral bozmayın" yazdım. Ve biri "ölünce hep öyle derler ;)" yazdı. O an karar verdim artık bi şeyleri zorlamayacağıma. Haklısın be kardeşim keşke diğerleri gibi sorunsuz bi oyun oynayabilsem de bahanem dediğin gibi olsa. Koyuyo be insana. Ben her şeye rağmen arkadaşlar pes etmeyin diyorum ama karşıdaki adam ne diyo.

Sadece oyuncu olmak istemiştim be dostum...

NOT: Herhangi bi yardım için konuyu açmadım, sadece duygularımı belirtmek istedim. GG WP

Olum yeminle duygulandim bana pm at ben pc yenilerken eskilerini atmayim sana veriyim cidden

• Para biriktirip yeni bilgisayar al bence. O duyguyu bilirim hala da yaşıyorum ben de.
  • Eline sağlık okudum

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.