Şimdi Ara

Sadece Satılık Nokia 8800

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Nokıa 8800 =>>> 200 TL = sadece satış.takas yapamıyorum

edit: Detaylı fotolar eklendı.kasada cızık yok fotolarda gorunenler kılcal cızıklerdır.ısı yuzunden cızık gıbı cıkmıs

Uzun zamandır severek ve özenle kullandıgım 8800 telefonum ızmırde elden satılıktır.

Alan hayrını gorsun tertemız en ufak bır sorunu bulunmayan uzun yıllar kullanabılcegınız bır telefon.
    Ben 8xxx serısının bır cok telefonunu kullandım herkes bılır 8xxx serısı prestıj telefonudur.Bu telefonda tamamen prestıj telefonudur

urunle bırlıkte sarj aletı ve masa ustu sarj standını verıyorum. BP6X batarya var uzerınde.bataryası orjınaldır sarj sorunu yoktur bana 2 gun dayanıyor

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *AXI* -- 30 Aralık 2010; 14:59:14 >

• 8800 indirim olursa diye takipteyim
  • 8800 a laf yok :)
  • 8800 kozmetik olarak ne durumda acaba ? Pm atarsanız bu telefonu almak istiyorum.
  • gayet duzgun bır telefon.ben en ıyısı bugun makro fotolar ekleyeyeım. Yalnız sehır dısına satıstan taraf degılım elden satıs oncelıgım
  • PM attım
  • pm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • pm
  • pm..
  • pm ler cevaplandı
  • Hocam kadeşim size sahibinden üzerinden mesaj attı.
    Artık hayırlısı
  • Sahibindende cevap vermemişsiniz Hocam Kardeşimin full kutulu N95 8GB cihazı ile takas düşünürmüsünüz 8800 'ı cihazımız full kutulu aparatlı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.