Şimdi Ara

Sadece seriden çıkamadığımı biliyosun, hikayesini değil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://prntscr.com/4hgqug bence bu yeter neden çıkamadığım hakkında vi'nin tipine dikkatlice bakın, evet çok iyiydim gerçekten kendime güveniyordum en kötü olan lanemi almıştım delikanlılar gibi ateş ediyorum tak tak tak tak tak derken bir baktım essence reaverli vi?

• Karşındaki Nidalee 6/3 oynuyor 30 cs fark atmış sana lane alma anlayışını merak ettim

Jungle için adamın yeterli parası varsa essence reaver kötü bir item değil, istediği kadar skill spamlar hpsi manası bitmez elder lizardla birleştirince.

Edit: Top lanede kötüyüm anlamında demişsin sanırsam. Yine de adamın itemlarına bakacağına kendi işine konsantre olmaya çalış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0RK -- 29 Ağustos 2014; 1:54:25 >
  • böylece hikayeni de öğrenmiş olduk
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0RK

Karşındaki Nidalee 6/3 oynuyor 30 cs fark atmış sana lane alma anlayışını merak ettim

Jungle için adamın yeterli parası varsa essence reaver kötü bir item değil, istediği kadar skill spamlar hpsi manası bitmez elder lizardla birleştirince.

Edit: Top lanede kötüyüm anlamında demişsin sanırsam. Yine de adamın itemlarına bakacağına kendi işine konsantre olmaya çalış.

Essence reaver yerine 300 altın daha fazlasına üçlü kuvvet alsa tons of damage.Vi ile müthiş uyumlu.E si on hit effect.Üçlü mana da veriyor , az da can veriyor tanklık verir , herşeyi utility ms as , pasif hızı filan.

O dakikada vi kampları zaten bi q e e ye yokediyor , gidip essence reaver alması tam bir bronzluk , hiçbir açıklaması olamaz bunun.Jungle amumu oynarken mana yetmez diye tear almak kadar gerizekalıca bişey (bunu da yapan vardır kesin.)

Adam haklı o konuda bence.

Vi platmış bu arada.Hem de west plat waoo..

• Oyun sonu dmg ekranını varsa onu da merak ettim , bu arada klasik lucian vayne i ezmiş ,vayne riskli pick
  • Ryze ile nasıl ateş ediyordun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Puzlu Masta

Ryze ile nasıl ateş ediyordun?

hextech midir nedir ondan aldım silah niyetine tak tak tak görsen.
    şaka yapıyorum ya fena değildim en kötü lane'im olmasına rağmen cidden umutla oynuyodum throwlicaklar diye, önce bf sword ve vampiric'i görünce neyse bt gitsin karışmiyim sonra tanky gider derken adam essence reaver gidince tüm umutlarım suya çöktü
  • 7-4-2 kdası var adamın ve takımın en iyi oyuncusuymuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AWOLNATION

7-4-2 kdası var adamın ve takımın en iyi oyuncusuymuş.

evet ;) hadi yavaştan git buralardan ;)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.