Şimdi Ara

Sadece sessizlik... sessiz fan önerisi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnternette dolaşırken, video vs. izlerken yeteri kadar sessizlik sağlayabilecek max. 100 liraya kadar bir fan arıyorum. Oyun, video işleme, grafik işlerimde zaten egzos fanını devreye sokuyorum.stok fan+12cm lik bir egzos fanı ile soğutma sorunum olmuyor.

Soğutma performansından çok, sessiz çalışan 9cm yada 12cm lik işlemci fanı tavsiye edebilir misiniz?

aklımdakiler

THERMALTAKE CONTAC30

Akasa Venom Pico 92mm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Lupara_ -- 30 Ocak 2013; 23:35:30 >

• Anakartınız Gigabyte ise 30TL'ye Akasa Venom almanız Easy Tune 6 programıyla yeterli olacaktır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: pohuman

Anakartınız Gigabyte ise 30TL'ye Akasa Venom almanız Easy Tune 6 programıyla yeterli olacaktır..

teşekkürler.

işlemci AMD phenom II x4
    Anakart MSI 745

mevcut durumda gördüğüm en yüksek değerler 50-55 derece civarı.
  • Thermalright Macho HR02
    http://www.teknobiyotik.com/thermalright-macho-hr02-intel-lga1155-ve-amd-uyumlu-islemci-sogutucusu.html

veya

Cooler Master Hyper 612S
    http://www.vatanbilgisayar.com/So%C4%9Futma%20Sistemleri/cooler-master-rr-h612-13fk-r1-hyper-612s-lga-775115511561366-&-amd-am2am2+am3am3+fm1-islemci-sogutucu/productdetails.aspx?I_ID=60680

Ben Hyper 612S i i7 870 95W işlemci ile fansız kullanıyorum.
    Ara sıra oynadığım flash tabanlı bilardo oyunu var, en fazla 50 C gördüm.
    Bekleme halinde 34-35 C
    Kasamda çalışan 14 cm 800 rpm tek egzoz fan var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Iron Mask -- 27 Ocak 2013; 22:25:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: _Lupara_

quote:

Orijinalden alıntı: pohuman

Anakartınız Gigabyte ise 30TL'ye Akasa Venom almanız Easy Tune 6 programıyla yeterli olacaktır..

teşekkürler.

işlemci AMD phenom II x4
    Anakart MSI 745

mevcut durumda gördüğüm en yüksek değerler 50-55 derece civarı.

Pardon Venom yazmışım. Akasa Viper yazacaktım. Yani sadece 1 fan alıp onu şuanki soğutucunuza oturtmanız yeterli olacaktır..
  • yardımlarınız için teşekkürler.

Kampanyalı fiyatı 60 tl olunca ve teknik verileri benim listemdeki ve önerilerde bulunan arkadaşların tavsiye ettikleri soğutucularla yakın olunca XIGMATEK HDT-S1284F aldım.

Speedfanla kontrol ediyorum. Alt sınır olarak 40 derece ayarladım. Gerçekten çok sessiz çalışıyor. Çünkü fan genelde dönmüyor. Eski oyunlardan Max Payne oynarken fan dönmüyor. gta 4 oynarken ara ara dönüyor. Çok ilginç. Fan takmasak olurmuş.

Sessizlik isteyen arkadaşlara önerim ise psu fanının değiştirilmesi. İşlemcide çıt yok ama psu fanı öttürüyor. Yeni hedefim psu yı sessizleştirmek.
  • XIGMATEK HDT-S1284F almıştım. üstteki mesajımda da belirttiğim gibi, fan çoğu zaman dönmüyordu.bu gün fanın 4pin soketini söküp sonra tekrar taktım.Ondan sonra ne yaptıysam fanı durdurmayı başaramadım. 880 devirde takılı kaldı. Nerede hata yaptım bilmiyorum.

Bu arada Psuyu değiştirdim. Dünya varmış.

anakart msi 770-c45

Sadece sessizlik... sessiz fan önerisi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.