Şimdi Ara

■■■Sadece SOKAK Fotoğrafları Paylaşım Başlığı■■■ (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.563
Cevap
37
Favori
66.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Estafurullah, bu fotograf makineden jpeg ciktisidir.Fujifilm'in siyah beyaz yesil filtresi kullanilarak cekilen jpeg dosyasinin adobe lightroom ile cok az clarity, siyahlar ve beyaz tonlari ile oynanmis halidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: skid_row

Estafurullah, bu fotograf makineden jpeg ciktisidir.Fujifilm'in siyah beyaz yesil filtresi kullanilarak cekilen jpeg dosyasinin adobe lightroom ile cok az clarity, siyahlar ve beyaz tonlari ile oynanmis halidir.

Anladım hocam. Cevabınız için teşekkür ederim. Hocam bir de makinenizin resmini yollayabilir misiniz? Merak ettim de. Mahsuru yoksa tabi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  ■■■Sadece SOKAK Fotoğrafları Paylaşım Başlığı■■■
    Street 20 by ARroWCoL T, on Flickr

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARroWCoLT -- 26 Ocak 2015; 22:35:24 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stainless.. -- 20 Ocak 2015; 19:54:16 >
  • [simage]
     ■■■Sadece SOKAK Fotoğrafları Paylaşım Başlığı■■■
    [/simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oppenheimer -- 20 Ocak 2015; 23:51:08 >
  • Oppenheimer kullanıcısına yanıt
    Dede ve torun sanırım :)

Eleştiri yapacak olursam izniniz ile; soldaki duvarı almak yerine biraz daha sağdan çekseydiniz ve bence biraz eğilseydiniz aşağıya doğru daha güzel olabilirdi diye düşündüm. Bir de bir miktar daha yakındayken çekilseymiş daha hoş olurmuş diyorum. Sol duvardaki pencere demiri, yerdeki dolap ve sağ duvarın yukarılarına doğru olan kablolar görüntü kirliliği oluşturuyor.
  • Teşekkürler kesinlikle dikkate alacağım acaleye gelmil bir fotoğraf yurt dışında bir grupla birlikteyken fotoğraflamak zor oluyor nitekim yalnız çekmeye alışığım. Tekrar teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skylineGTR_34 -- 21 Ocak 2015; 1:21:37 >
  • x100s ile Çankırıda kar:

snow in the city by Mikrobiyolog, on Flickr

• skylineGTR_34 kullanıcısına yanıt
    Abi eline sağlık, çok hoş olmuş, beğendim
  • First_Person kullanıcısına yanıt
    En iyisi ilki bence Turan abi, ama arabalar dikkati bozuyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: skylineGTR_34

on numara 5 yıldız çekim olmuş ellerine sağlık. keyifle izledim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stainless..

Elinize sağlık çok güzel olmuş

Bir şey merak ediyorum. Bu karede renkler üzerinde herhangi bir uygulama var mı ? Yoksa lensten dolayı mı bu kadar keskin çıkmış.

• burakNSX kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam.

Kullandığım makine K10D, lens Sigma 70-200 F2.8 HSM II. Exif değeri F4, 1/750, ISO 200, 155 mm.

Bu aşağıdaki fotoğraf dokunulmmış jpeg çıktısı, şu an baktım da sanki gözüme işlediğimden daha iyi gibi geldi, çok koyu olmuş işlediğim. Bilemedim :)

Ekleme: Acayip kararsızım, tekrar baktım yine bu sefer işlediğim daha çok hoşum gitti :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stainless.. -- 21 Ocak 2015; 13:13:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stainless..

Teşekkür ederim hocam.

Kullandığım makine K10D, lens Sigma 70-200 F2.8 HSM II. Exif değeri F4, 1/750, ISO 200, 155 mm.

Bu aşağıdaki fotoğraf dokunulmmış jpeg çıktısı, şu an baktım da sanki gözüme işlediğimden daha iyi gibi geldi, çok koyu olmuş işlediğim. Bilemedim :)

Ekleme: Acayip kararsızım, tekrar baktım yine bu sefer işlediğim daha çok hoşum gitti :)

İkisi de çok hoş :) İşlenmiş foto sanki polarize filtre kullanılarak da elde edilirmiş gibi geldi.

Düzenlemeler için lightroom mu kullanıyorsun ?
  • CS6. Alien Skin Exposure 6 ve Nik Software eklentileri ile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: theVATANSEVER

Hocam harika olmus. Zahmet olmazsa exif değerlerini ve lensi paylaşırmısınız.
  • 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.