Şimdi Ara

■■■Sadece SOKAK Fotoğrafları Paylaşım Başlığı■■■ (63. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.563
Cevap
37
Favori
66.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• @Stainless.. @serseri sirin tesekkurler.

■■■Sadece SOKAK Fotoğrafları Paylaşım Başlığı■■■

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skylineGTR_34 -- 21 Ocak 2015; 22:28:49 >
  • skylineGTR_34 kullanıcısına yanıt
    Tam subway yazısının sağındaki boşluğa denk gelecek şekilde bi insan iyi giderdi diyorum
  •  ■■■Sadece SOKAK Fotoğrafları Paylaşım Başlığı■■■

• quote:

Orijinalden alıntı: Stainless..

Tam subway yazısının sağındaki boşluğa denk gelecek şekilde bi insan iyi giderdi diyorum

Evet super olurdu lakin sabahin 7siydi ve hava -10 civariydi pusuda bekleyemedim. Ama seni mi kircam soyle bir sey yaptim nasil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skylineGTR_34 -- 22 Ocak 2015; 6:11:57 >

Eyvallah abi :) Gölgesi eksik kalmış :) İlla kusur bulucam ya :) Ayakları dışında gayet orijinal duruyor, olmuş bayağı

Hangi ülkeydi orası?
  • quote:

En iyisi ilki bence Turan abi, ama arabalar dikkati bozuyor :)

Yorumun için sağol Ahmet, mesajını şimdi gördüm.

Fotoğraflarımın insan unsurunu içermedikleri için boş oldukları gibi yorumlar sonrasında, insanları fotoğraf içerisinde kullanmaya yeni yeni başlıyorum.

Eskiden olsa sokaklardan kar manzarası çekecek olsam, boş sokakları, kar tutmuş arabaları çeker koyardım.

Yabancıların fotoğrafını çekmek, benim çok rahat olduğum bir konu olmadığı için, geniş açı ile uzaktan (kaçamak) çekip, genellikle kompozisyonun asıl öznesi olarak değil de, genel görüntünün tamamlayıcı unsurları olarak yerleştiriyorum insanları.

Zamanla geliştiririm umarım.

• First_Person kullanıcısına yanıt
    İnsanları özellikle yakın mesafeden çekmek zor gerçekten. Bazen tepki verebiliyorlar. Bazen bir şey demiyorlar. Ama zamanla biraz daha alışıyor insan
  • quote:

Eyvallah abi :) Gölgesi eksik kalmış :) İlla kusur bulucam ya :) Ayakları dışında gayet orijinal duruyor, olmuş bayağı

Hangi ülkeydi orası?

Ben de bir eksik var diye dusunuyordum evet golge olmadigindan siritiyor. Tabi bir de yere basan ayak net olmayidi. Amerika burasi New York sehri.
    Konu cosmus:) elinize saglik

@skylineGTR_34 insanlisi guzel olmus:)
    bazen sokakta insan olmamasi cok daha iyi oluyor. Melankolik havasi olan sokak,terk edilmis bina falan:) benim hosuma gidiyor. Anlami olacaksa insan da olmali tabi.
    Fotograf :) kareden gereksiz seyleri elemek olmali da cogumuz bunu pek takmiyoruz, takamiyoruz.
    Insanlari yakindan cekmek de ayri bir sikinti:) ultra genis aci bu yuzden cok iyi oluyor:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skid_row -- 22 Ocak 2015; 21:10:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARroWCoLT -- 26 Ocak 2015; 22:36:20 >
  • 650d

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HDR denemesi
    Street HDR1 by ARroWCoL T, on Flickr

• @skid_row tesekkurler

Times Square, NY
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARroWCoLT -- 26 Ocak 2015; 22:36:53 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stainless.. -- 26 Ocak 2015; 1:38:10 >
  • Eskilerden...

• quote:

Orijinalden alıntı: skid_row

Konu cosmus:) elinize saglik

@skylineGTR_34 insanlisi guzel olmus:)
    bazen sokakta insan olmamasi cok daha iyi oluyor. Melankolik havasi olan sokak,terk edilmis bina falan:) benim hosuma gidiyor. Anlami olacaksa insan da olmali tabi.
    Fotograf :) kareden gereksiz seyleri elemek olmali da cogumuz bunu pek takmiyoruz, takamiyoruz.
    Insanlari yakindan cekmek de ayri bir sikinti:) ultra genis aci bu yuzden cok iyi oluyor:D

Çok başarılı, ellerinize sağlık

Ben bunu tam anlamadım. Ultra geniş açı olunca hedefteki konu normalden daha uzaklaşmıyor mu ? 50mm veya 100mm lik bir lensle insanları rahatsız etmeden uzaktan çekim daha mantıklı geliyor bana.

• 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.