< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
SADECE SONY XE9005 Android TV (ANA KONU) (488. sayfa)
-
-
Tavsiyem tv leri kaliteli bir akım korumalı prize ile kullanmak. Bu fiyatlarla yenilemek çok zorlar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İyi bir tv 50-60 tan başlıyor 😢
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Resim varmı cizgilerle ilgili. Ben daha uzun ömür için ekranı kısıkta kullanıyorum. Film izleyeceğim zaman yükseltiyorum.
Yok ama tekrarlarsa çekerim. Bahsettiğiniz çözüm de mantıklı, teşekkürler 👍
Selamlar iyi pazarlar herkese, emektar 55xe9305 tv mi samsung 65s90c ile değiştirdim. Merak eden sorusu olan varsa keyifle cevaplarım. 🫶
Kaca sattiniz Hocam ayiptir sormasi ? Tv kaca geldi ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Satmadım kıyamadım vermeye, kayınvalideye verdim. S90 72.000 e geldi.
Hayirli olsun gule gule kullanin.. Çag atladiniz mi ? Yoksa benzer mi kalite..
Genel anlamda çağ atlattı diyebilirim. OLED bir başka dünya. Öncelikle büyüklüğünden sonra renk doygunluğundan ve uygulamalardaki hızından. VRR farkını hissetmedim ama oyunlarda.
Logo yanigi muhabbeti olmasa bende alacagim da iste ?
Akıllı logo karartma ve piksek bakım özellikleri var, umarım sorun yaşamayız. Yanmaması için TCL miniled alacaktım fakat 65 inch stokta yok ve renk dengesi oled kadar başarılı değildi. Kısmet artık bakalım.
S90 dizel mi hybrid mi? 😁
Hahah 😂😂 Elektrikli denk geldi bize, sıraya yazdırdık adımızı kura ile aldık 😂😂
Hayırlı olsun. İyiki xe9005 i 65 inç almışım. Herkez 55 inç alırken çok büyük gereksiz demişlerdi. Değilmiş dimi? 😁😁 Geleceğe yatırım şart
Benim sonyi 2017’de 65 alsaydım bugün tekrar tv almıyor olurdum, gerçekten güzel yatırım olmuş, ileri görüş budur 👏👌
Tv son güncelleme sonrası cezaevi projektörü gibi oldu sadece favori izlencelerinizde yerel karartmayı açmanızı tavsiye ederim normal izlemede kısmanız panel ömrünü çok olumlu etkileyecektir. Bir anti parantez olarak rtings incelemesinde lcd panel olsa da çok az ve geçici oled benzeri iz kaldığı görüldü ama asla kronik sorun olarak görülmedi gerçek kullanıcılarda.
Xe9305 için yazdınız değil mi? Anneme verdik onu ama bahsettiğiniz konulara dikkat edeceğim 🙌 Şimdi Samsung 65S90C Oled’e geçtim.
75xe9005 panel için söyledim ama xe93 zaren daha da parlak bir tv. Samsung oled hayırlı olsun oled güzel bir tercih sonraki tv oled olacak dual ips mikro led olmazsa ancak lg oled siyahlar daha başarılıydı mağaza incelemelerimde siz renk zenginliği sebebi ile mi tercih ettiniz?
Arkadaşlar son güncellemelerden sonra ana ekrana "Yeni eklenenler" ve "Çok satanlar" isimli iki adet reklam benzeri Google Film seçenekleri geldi. Ne yaptıysam kaldıramadım. Başına gelen var mı?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X