< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
SADECE SONY XE9005 Android TV (ANA KONU) (489. sayfa)
-
-
Evet renk zenginliği, daha yüksek nit değeri nedeniyle samsung seçtim. Çok çok beğendim televizyonu.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam siz söyleyince kontrol ettim, 7999₺'ye 2017'de almışım ben de.
-
Herkese iyi geceler hayırlı Ramazanlar, bana bu TV nin kumandası lazım. TV si bozulmuş olup kumandası elinde olan arkadaş varsa iletişime geçebilir mi lütfen. Yan sanayii ürün almak istemiyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba, Direkt sony servisinden alabilirsiniz. Ben de önce yan sanayi kumanda aldım ve pişman oldum. Sonrasında servisi aradım ve kumanda siparişi verdim. Fiyatları da düşünüldüğü kadar abartılı değil. Şuan fiyatı hatırlamıyorum ama orijinali alınca diğerine verdiğim paraya acıdım. Ayrıca yeni kumanda tuşları üst kapağa birleşik olduğu için içine sıvı girme durumu da yok. Tavsiye ederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hangi servisten aldınız iletişim bilgileri paylaşabilirmisiniz?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba bana bu kumandanım kodunu söylemeniz mümkün mü ? Pil takmak için kapağın altında kodu yazdıyordu diye hatırlıyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aydın Yetkili Sony Servisi - Sony sayfasında da teyit edebilirsiniz. Güven Elektronik +90 256 225 89 77
Akşam eve gidince bakıp paylaşırım.
Model RMF-TX201ES
Çok teşekkür ederim 🙏
-
Bu TV nin kumandası serviste 2700 TL civarı ancak sahibinden.com üzerinde bir arkadaş servis fiyatından da fazla yazmış. Sizden özellikle rica ediyorum bu cihazı eskiden kullanmış olup da kumandası elinde kalan arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz rica etsem?
Letgo ya bakın YouTube Netflix yazan orijinal kumandalar tam uyumludur bilginize
Hangi servis acaba ne kadar istedi servis kumanda için?
İzmir servisi
Arkadaşlar merhaba
7 senelik emektar da değil ama emektar diyelim anakart arızası verdi.Servise gönderdim ama anakart tamiri için uğraşılıyor olmadı geri iade edeceğiz dediler.Sony çekildikten sonra servisle onarım için iletişime geçen oldu mu aranızda ?
Servis iade ederse arızası giderilmeden nasıl bir yol izlemeliyim sizce bir sormak istedim.
Teşekkürler
Sahibinden de sıfır orjinali 1700 hocam.
Arkadaşlar bana bu TV'nin adaptörü lazım ne yaptıysam bulamadım hep yurtdışı seçenekler var yardımcı olabilecek biri çıkar mı uyumlu başka bir tane öneren vs ?
-
valtaj çıkış voltaj ve amper deperine uygun bir adaptör denediniz mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X