Yok bulamadığım için e-bay' den sipariş geçtim gelecek inşallah 1 aya :D |
SADECE SONY XE9005 Android TV (ANA KONU) (490. sayfa)
-
-
Bir şey sormak istiyorum arkadaşlar. Sony MDR-10RBT model bluetooth özellikli kulaklık sahibiyim.
Bugün aklıma esti Sony XE9005 televizyona bağlayayım dedim olmadı. PS4 Pro'ya bağlantı yapayım dedim o da olmadı. PS4'e Dualshock üzerinden kablo ile bağlayalım dedim, ayarları yaptım ama kulaklıktan ses gelmedi ve mikrofonu algılamadı.
İki cihaz da bulamıyor kulaklığı. Telefonumla kullanıyorum gayet keyifle. Sebebini çözemedim, sorun ne olabilir fikir yürütebilecek olan var mı acaba ?
-
Youtube 4K 60fps HDR bt2020 videolarda sizde takılma oluyormu arkadaşlar, internet 100 mbit ve üstü diğer cihazlarda böyle bir sorunum yok tv nin kendi youtube uygulamasında sadece belirttiğim videolarda takılıyor buffer sorunu yaşıyorum.
-
arkadaşlar merhaba,
apple tv 4k ile netflix / infuse kullanırken HDR ve SDR ayarlarını paylaşabilecek olan bir dostumuz var mıdır?
-
Merhaba Arkadaşlar..
Yakın zamanda ps5 pro aldım.. bundan yeterli verimi alabılmem için hdmı 2 den mi baglanmam gerekıyor?
Hdmı 2.1 girişi hangisidir?
Birde oyun ayarları olan varsa paylaşabılır mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
xe9005 de HDMI 2.1 donanımsal olarak mevcut değil. mevcut portlar 2.0a 4k 60hz - 1080p 120hz
konuda aratırsanız daha önce de konuşulmuş.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X