< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SADECE SONY XF90 (BABA KONU) (720. sayfa)

-
-
Selam arkadaşlar
2021 yılı ağustos ayında yüklediğim v6.7165 yazılımı hem tv'yi android 9'a yükseltti hemde görüntünün o tarihe kadar en güzel olduğu yazılımdı ve televizyonumda şu an halen bu yazılım yüklü.
Ardından 18 mayıs 2022'de v6.7205 çıkmış
21 eylül 2022'de v6.7210 çıkmış
Temmuz .2023 gibi v6.7215 çıkmış
En son eylül ekim 2023 gibi v6.7220 yazılımı çıkmış
Sizce en son versiyon olan v6.7220 yazılımını yüklemeli miyim. Eğer yüklersem görüntü kalitem düşer mi yoksa
şimdiki yazılımım olan v6.7165 ile aynı seviyede mi olur? Eğer görüntü kalitesi düşecekse en son yazılımı hiç yüklemeyeyim o bakımdan soruyorum arkadaşlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi satem -- 5 Şubat 2024; 10:58:15 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende 65xg9905 var, dahili uydu alicisini kullaniyorum. Kanalin sinyal kalitesini gorebiliyormuyuz?
Help tuşunu tıklayın her hangi bir kanal açıkken çıkan menüde var
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tesekkurler
selamlar benim kumandayı çözmem gerekiyor sıkıldım telefondan kontrol etmekten. orjinal kumandayı nereden temin edebilirim. servis çözüm bulamıyor.
saygılarımla
-
Merhaba. Hiç çalışmıyor mu kumanda, bazı tuşları mı bozuldu?
Tv yi aldığımdan beri 2019, ilk açıldığında 3-5 dk uzaktan çalışıyor. Sonrasında sadece alıcının önünde çalışıyor harici uzaktan hiç bir şekilde çalışmıyor. Taa ki tv nin enerjisini kesip pilleri çıkarıp 5 dk beklersem tekrardan bir süre çalışıyor sonra bırakıyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
n11'den Oneforall Urc 7140 Akıllı Uzaktan Kumanda seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir! www.n11.com
Oneforall Urc 7140 Akıllı Uzaktan Kumanda Fiyatları ve Özelliklerihttps://www.n11.com/urun/oneforall-urc-7140-akilli-uzaktan-kumanda-3448859?magaza=oneforall
n11'den Oneforall Urc 6420 Akıllı Uzaktan Kumanda seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!www.n11.com
Oneforall Urc 6420 Akıllı Uzaktan Kumanda Fiyatları ve Özelliklerihttps://www.n11.com/urun/oneforall-urc-6420-akilli-uzaktan-kumanda-3448861?magaza=oneforall
Ben bu ürünleri aldım, 1 yıldır çok memnunum. Orijinal kumandadan tuş ve yazı baskı kalitesi çok daha kalitelidir, sinyal gücü mükemmeldir. 2012-2013 üretimi, ambalajları yıpranmış ama içi mükemmel durumda. Zaten yeni modelleri olsa 250-400$ civarı fiyatı olurdu. İnce uzun olan 4 pilli. Yurtdışında bu markanın sadece Sony TV ler için akıllı kumandası da var.
Biz de 3 Nesil Sony kumanda var, orijinali bulması zor ve pahalı olduğundan yedek Akıllı kumanda aldım, 1 adet de hediye öğrenemeyen Akıllı kumanda geldi, o da çok kaliteli.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkanbirol -- 13 Şubat 2024; 11:37:42 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
selam bahsettiğiniz bu ise buradan sipariş verebilirim.
saygılarımla
-
-
O zaman tr den bi alıp denemek lazım iş görürse gerek yok. Zaten aç kapa Netflix ve hdmi2 seçimi dışında çok tuş kullanmıyorum :)
Teşekkür ederim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Rica ederim. N11 hafta içi genelde 09:00-14:00 ve 20:00 de kupon verir, takip etmenizi öneririm, sabah ilk defa 300 e 75 kupon verdi, 200 e 40-50 verirdi genelde.
Mesela renkli tuşları kullanmıyorsanız, kırmızı yotube, yeşil netflix, mavi blutv gibi ayarlayabilirsiniz.
Ayrıca gerekirse uydu alıcı, amfi, tvplus vs 3 cihaz daha ekleyebilir, yada tek kumandadan kanal değiştirme uydu alıcıdan, ses ve diğer tuşlar TV den çalışacak şekilde ayarlanabilir. Birden fazla cihazı tek tuşla açıp kapama ayarlayabilirsiniz.
İyi günler.
Saygılarımla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkanbirol -- 13 Şubat 2024; 12:25:43 >
-
kuponlar kişiye özelmi, yada saatlik kullanımmı .bende çıkmıyor
-
buldum şimdi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cce -- 13 Şubat 2024; 14:44:13 > -
Kendi mesajımı bilgi vermek için alıntılıyorum
Son yazılım v6.7220 yi sakın ama sakın yüklemeyin ben yükledim pişman oldum. Bu yazılımda görüntü daha parlak ve renkler normalden daha fazla ışıldıyor ama maalesef görüntüdeki o netlik, berraklık, canlılık gitmiş.
Gerçekçilik, oturaklık, ekrandan fırlıcakmış gibi olan o görüntü maalesef gitmiş.
Mesela standart modda bile trt spor'da basketbol maçı izlerken sanki saha kenarında izliyormuş gibiyken şimdi normal basit bir tv görüntüsünde olmuş.
Yani normal kanalları standart modda izlerken bile görüntü adeta ben burdayım diyordu dışa doğru gibiydi diyeyim şimdi içe doğru sönük. Sony yeni bir tv alsınlar diye bilerek mi bu kötü görüntülü yazılımı mı verdi bilmiyorum ama muhakkak bu görüntü sorununu düzeltmesi için yeni bir yazılım yayınlaması gerekiyor
2021 yılı ağustos ayında yüklediğim v6.7165 yazılımını yükleyenler bilir forumda geriye dönük o dönemki mesajlara bakarlarsa görüntünün en güzel olduğu yazılımdı. Sony'e mesaj atıp görüntüyü v6.7165 yazılımı şeklinde o süper görüntü ile düzeltmesini sağlamayız çünkü bu son yazılım ile bu süper tv adeta mahvolmuş. Ayrıca geri dönük v6.7165 yazılımını yükleyemiyorız diye biliyorum eğer yükleme imkanı varsa nasıl yapılacağını biri paylaşırssa herkes o yazılımı yüklemeli.
Forumda bazı arkadaşlar v6.7165 yazılımını hiç yüklemediği için olsa gerek bu son yazılımla görüntünün iyileştiğini sanmışlar ama v6.7165 yazılımı ile bu son yazılım arasında dağlar kadar fark var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi satem -- 16 Şubat 2024; 22:35:43 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
aliexpress.com
340.22TRY 43% OFF|RMF TX300E RMF TX310E ses TV uzaktan kumanda yedek Bravia serisi Sony 4K Ultra HD akıllı LED TV RMF TX310U| | - AliExpresshttps://www.aliexpress.us/item/3256804767463257.html?gatewayAdapt=tur2usa4itemAdapt&_randl_shipto=USaliexpress den bu ürünü sipariş ettim, sesli komut çalışır mı acaba?
-
Selamquote:
Orijinalden alıntı: volkanbirol
Rica ederim. N11 hafta içi genelde 09:00-14:00 ve 20:00 de kupon verir, takip etmenizi öneririm, sabah ilk defa 300 e 75 kupon verdi, 200 e 40-50 verirdi genelde.
Mesela renkli tuşları kullanmıyorsanız, kırmızı yotube, yeşil netflix, mavi blutv gibi ayarlayabilirsiniz.
Ayrıca gerekirse uydu alıcı, amfi, tvplus vs 3 cihaz daha ekleyebilir, yada tek kumandadan kanal değiştirme uydu alıcıdan, ses ve diğer tuşlar TV den çalışacak şekilde ayarlanabilir. Birden fazla cihazı tek tuşla açıp kapama ayarlayabilirsiniz.
İyi günler.
Saygılarımla
kumanda geldi kodlar ile çalıştıramadım. Öğrenme yöntemi ile açma kapamayı tanıttım sadece lakin yine tv nin 3-5 cm önünde açıp kapatıyor. Tv de mı sıkıntı var ki. Çok ümitlendim kumanda gelince ama olmadı. Siz hangi şekilde çalıştırdınız kumandayı
Saygılarımla
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Sorun tv nizde , adı geçen one for all ile birlikte,bir kaç tane one for all akıllı kumanda, orjinal kumanda, hiremco matador pro kumanda ve yan sanayi sony kumandayı kullanıyorum tv de.hiç birinde sorun yok.4 metreden sorunsuz çalışıyorlar
Maalesef kızılötesi alıcınızda sorun var sanırım. Normalde orijinal kumandası ve oneforall kumanda tavana, yere, geriye bile tutsanız algılar, neredeyse bluetooth kumanda gibi yani(XH9096 için).(w805c serisi gibi alıcıyı alta, arkaya gizlemezlerse) Kumanda pilini takıp çıkarınca düzeliyor bazen dediğiniz için kumandada sorun var diye düşündüm.
Ben nomal Sony kodlarını denedim, zaten ilki oldu. Sonra uyunimlu olmayan boşta olan tuşları öğreterek tanıttım. Youtube da İngilizce videosu var, Türkçe kullanım klavuzu da var paketin
içinde.
Direkt kod ile çalıştırmak için bu kodlardan birini girebilirsiniz.
Daha sonra eklemek değiştirmek, özelleştirme istediğiniz tuşları bu videoda ki gibi yapabilirsiniz.
oneforallproductsyoutube
Universal Remote Control - URC 7140 Essence Learning | One For Allhttps://www.youtube.com/watch?si=8ToR19Sgu13Phinw&v=g0-5p6X0GRw&feature=youtu.be
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X