< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
SADECE SONY XR A80 Oled Google TV (ANA KONU) (10. sayfa)
-
-
tvmi 2023 nisanda almistim ve gunde 2-3 saat aciyorum cok degil ve oyun oynamak icin:) tv az izliyorum ve ps5 ile cok sahane gercekten sesler cok guzel geliyor. arkadasim da fark etti cikan sesleri.
tv ayarlarinda bi ayar dikkatimi cekmisti olu piksel testi miydi ghost screen teesti mi tam hatirlamiyorum bunu ne zaman yapmamiz gerekiyor aranizda yapan var mi? benim 1 sene tam dolmadi daha
-
Tv.ye harici hoparlör bağlamanın bir yolu var mı ? Kulaklıktan bağladığımda Tv.nin kendi hoparlörü kapanıyor.
Aynı anda hem tv hoparlörü hem de harici hoparlörleri kullanmak amacım.
-
Bu yorumu arıyordum bende de pio 5090 var çok şükür hala iyi ama 2. Bi tv almam gerekiyor ama bu yorumdan sonra başka hangi model marka bakılır bilemedim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba,Pİoneer 5090 12yıl kullandım,sonrasında alınacak iki değil,tek seçenek oled…..Hem tepkime hem siyah detayı ancak oled…marka modele girmiyorum..sadece olede alışmak anlamak için 1ay süre..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dmrbrn -- 21 Nisan 2024; 21:11:15 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Cevap için teşekkür ediyorum bende film izlemesini severim ve siyah benim için vazgeçilmez sizde pio izlemiş biri olarak benimde bu oled tv almamda sakınca olmayacağı yönünde umuyorum
Son yazılım v6.7532 iyileştirmeler otomatik güncellemede mevcut.
- Belirli bir profil kullanıldığında TV rehberinin gelecekteki programın bilgilerini tam olarak doldurmamasına neden olan bir sorun çözüldü
- Oyun uygulamaları kullanılırken Game Menu'nün (Oyun Menüsü) işlevselliği geliştirildi
- TV saatinin doğruluğu artırıldı
- Belirli uygulamalardaki video akışı akıcılığı iyileştirildi
- TV güvenliği iyileştirildi
Usb ile yüklemek isteyenler için Sony sitede mevcut.
-
Dün de bir yazılım verildi, henüz yüklemedim,
Evet verilmiş henüz bende yüklemedim.
yapılan iyileştirmeler 26.06.2024 v6.7546
- Genel TV performansı iyileştirildi
- TV güvenliği iyileştirildi
-
Son güncellemeden sonra özellikle konsollarda sinyal yok hatasıyla karşılaşan var mı? Konsolu açtığımda görüntü gelmiyor. Ancak hdmi formatını değiştirip tekrar eski haline döndürürsem o zaman görüntü geliyor. Televizyonu sıfırladım ama olmadı. Önceki sürüme de dönemiyorum. Bu sorunu yaşayıp da çözümünü bilen var mı?
ps5 var bende daha dun oyun oynadim, normal olarak hdmi degistirdim ps5 olana getirdim bi sorun yoktu bende. hep nasilsa ayni sekilde acti
-
bende de bir sorun oluşmadı. hdmi kablosunu veya giriş portunu değiştirip deneyebilirsiniz.
TV: A80L
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozdemibr -- 12 Eylül 2024; 13:4:21 > -
Hdmi 3 ve 4’te sorun yok ama hdmi 1 ve 2’de xbox açılmıyor. Sinyal yok uyarısı veriyor. 3’te soundbar bağlı earc, 4’te ps5 bağlı. O yüzden xbox diğer hdmi lara bağlı ama sinyali tanımıyor.
Hdmi formatını değiştirip yeniden geri aldığımda geliyor dediğiniz ayar nedir?
Xbox bende 4te (120hz) takılı bu arada.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Xbox ı açtığımda ekrana görüntü gelmiyor. Sinyal yok yazıyor. Ayarlarda Hdmi giriş formatı gelişmiş formatta olmasına rağmen standard a alıyorum sonra tekrar gelişmiş format ı seçiyorum görüntü geliyor. Reddit te son güncellemeden sonra bu sorunu yaşayan çok kişi var ama henüz çözüm yok. Sanırım hdmi 1 ve 2 portuna ilişkin bir sorun var güncellemeden kaynaklı. Sony hiç oralı değil. Kaç aydır güncelleme de yayınlamadılar. Dün sony’ye mail attım. Güncellemeleri takip edin gibi saçma bir cevap vermişler.
-
Çok şükür. Teşekkür ederim bilgilendirmeniz için.
Tarayıcıda film izlerken 1-2 dakika sonra ekran otomatik korumaya(Kararıyor) geçiyor her seferinde ayar tuşuna iki kez basınca ekran uyanıyor bu şekilde izlemek zorunda kalıyorum.
Bunun bir çözümü varmı arkadaşlar ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X