Şimdi Ara

SADECE SONY XR A80 Oled Google TV (ANA KONU) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
209
Cevap
14
Favori
9.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bugün yeni bir güncelleme gelmiş, ufak tefek değişkilikler ve güvenlik güncellemesi... Android 11 veya 12 bu serilere gelmeyecek sanırım,

• qarakedi kullanıcısına yanıt
    Browser adında tarayıcı var onu dene
    Aynı sorun bendede vardı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar letgo da sıfır bir tane sony xr-55a80k buldum logo yanıkları yada başka sorunları var mı bu model de oled yanmaları varsa genel olarak hiç bulaşmayayım ne dersiniz teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yeerken -- 31 Aralık 2024; 14:23:35 >
  • yeerken Y kullanıcısına yanıt

Ocak 23 den belli hiç kısıtlamadan acımadan kullanıyorum şu güne kadar bir sorun yok.

• sony32 S kullanıcısına yanıt

Teşekkürler bir deneyeyim.

• Tv için deneyimleriniz neler hala alınır mı

• anyonestopus A kullanıcısına yanıt
    Ben Nisan 2023 almıştım,neredeyse 2 yıl oldu,TV,oyun,ve sinema için kullanıyorum,çok güzel bir panel,tek pişmanlığım 55aldim,keşke 65 inç alsaydim ..ama biliyorsunuz Sony tv ülkemizden çekildi,ben bugün alıyor olsam LG alırdım,c4 evo serisine bi bakın bence...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Aslında şöyle bir konu var bu ürünü müşteri alıyor daha sonra cihazın panelinde sorun çıkıyor sonra servis ürünün panelini değiştiriyor.Ancak müşteri ürünü yeni aldığı için sıfır cihaz istiyor ürünü kabul etmiyor. Tüketici hakem heyetine gidiyor. Sonra ürünü iade ediyor. Ürün şuan paneli servis tarafından değiştirilmiş bir ürün.Sizce böyle bir ürün alınır mı makul fiyata

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.