Şimdi Ara

SADECE SONY XR A80 Oled Google TV (ANA KONU) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
202
Cevap
13
Favori
8.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Öncelikle cevap için teşekkür ederim bende daha önce lx 5090 ve lx 6090 kullanmış biri olarak Sony den başka TV kullanmak istemiyorum ciddi bir şekilde Sony fanı oldum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sony fanıyım ama artık ülkede yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tema59 T kullanıcısına yanıt

Tek kelimeyle mükemmel görüntü ve ses kalitesi diyebilirim. Prime da Game Of Thrones dizisini izledim renkler, siyahlar ses ayrıntıları muhteşem diyebilirim ki Dolby Vision Atmos olarak çekilmemiş eski bir dizi bu.

• Merhaba,

Kullandığım televizyon ve ses sistemi ile ilgili bir sorun yaşıyorum, bilgisi olan varsa çok sevinirim.

Bundan 1 yıl önce XR-65A80K TV ve HT-S40R ses sistemi almıştım. Bir süre sorunsuz kullanmama rağmen artık TV ve ses sisteminin iletişiminde sorun yaşamaya başladım.

TV'yi açtığımda ses sistemi açılıyor ama bazen iletişim hatası vererek ses gelmiyor. Bu sürekli tekrarlamadığından ses sistemini gönderdiğim teknik servis sorun yok diye ürünü iade etti. Sorunu video ile çektim ancak test ortamında tekrarlamadan işlem yapamacağını ilettiler.

TV ve ses sistemi Paugge 2 metre HDMI 2.1 destekli kablo ile eARC portuna bağlı. TV açıldığında açılıyor ancak ara sıra iletişim sorunu olup ses gelmediğinde ses sisteminin elektriğini çekip tekrar takıyorum ve sonradan ses gelmeye başlıyor.

Ses sistemi ve TV son yazılım yüklü, her ikisini de fabrika ayarlarına döndürüp denedim ama sonuç değişmedi.

Bu sorun ile ilgili çözüm önerisi olan varsa çok sevinirim.

Sorun çıkmasın diye her iki (hatta 3, PS5 de var) ürünü de Sony aldım ama 1 yıl olmadan sürekli sorun çıkartmaya başladı.

Teşekkürler.

• csniper kullanıcısına yanıt

Hocam merhaba, Soundbar konusuna yazarsaniz orda arkadaslar size yardimci olabilir. Saniyorum sizin gibi sorun yasayan bir arkadasin sorununu cozmuslerdi.

SOUNDBAR [ANA KONU] | DonanımHaber Forum » Sayfa 1532 (donanimhaber.com)

• memoli156 kullanıcısına yanıt

Diğer forum başlığına yazdım, bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim.

• Yeni yazılım sorunsuz v6.7480

Avantajlar ve İyileştirmeler

• Ağ üzerinden TV'ye bağlanmak için TV Channel Editor for BRAVIA mobil uygulaması desteği eklendi
    • Game (Oyun) menüsüne Screen Size (Ekran Boyutu) özelliği uygulandı (123 uzaktan kumanda düğmesi olan modeller)
    • Belirli koşullar altında dahili tuner'da resim kalitesinin bozulmasına neden olan sorun çözüldü
    • VRR modunda bağlı bir HDMI kaynağından ses kısılması duyulabilmesi sorunu çözüldü
    • Belirli PC grafik kartlarını 4K 120 Hz modunda kullanırken hiç ses gelmemesine neden olan sorun çözüldü
    • Güvenlik geliştirildi
  • Evet arkadaşlar 1 yıla yaklaştı benim televizyonum. Uzman panelden piksel yenileme yapmak gerekiyor galiba. Her yıl bir sefer yapmak tavsiye ediliyor. Bu konuda bilgisi olan veya yapan oldu mu hiç ?

• Merhabalar, bugün 55 inç A80K alarak aranıza katıldım. Aldığım tv teşhir, 3300 saat kadar çalışmış. Oled yanığı vs yoktu, 22.977tl ödedim, 6 taksit ve 300 çip para ile aldım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • iskender86 kullanıcısına yanıt
    Hayırli olsun güzel sağlıklı günlerde kullanmanız dileğiyle,çok güzel ekranı çok iyi fiyata almışsınız..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • iskender86 kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun güle güle kullanın.

• Teşekkürler @dmrbrn @qarakedi
    Şunu anladım şimdiye kadar tv izlememişim.
    Denon anfi, ps5, apple tv ve philips hue gradient ile gayet uyumlu çalışıyor.

• Nereden aldınız hocam? Başka stok varmıydı?

• Şu ana kadar oled yanığı yaşayan oldu mu başlangıç var mı görebildiniz mi?

• ismai.l İ kullanıcısına yanıt

Yok herşey güzel. Sony keski trden cekilmeseydi 75 inc alırdım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu televizyonu sıfır alsak kim gelip kuruyor? Sony servisi var mı?

Edit: Almaktan vazgeçtim yurtdışı yorumlarda birçok kişinin tv si 1-2 yıl sonra powerboard sebebiyle arızaya geçmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deedrah -- 2 Şubat 2024; 13:15:28 >
  • Bende sorunla karşılaşmadım. piksel kaydırma işe yarıyor stanby modunda bırakmak yararlı

haftada da bir gün fişten çekiyorum ve solft reset atıyorum.

• Evdeyken sürekli TV açık yoğun bir şekilde kullanıyorum 1 yılı aşkın süre oldu şu ana kadar herhangi bir sorun yok.

Piksel kaydırma ayarı aktif ve fişten hiç çekmiyorum.

• Arkadaşlar gece saat 5 civarları tuvalete uyandığımda tam çıktığım anda içeriden televizyonun kapanırken çıkardığı çıt sesi geldi. Ben mi yanlış duydum acaba diyorum ama kesin eminim o ses olduğuna iyice paranoyaklaştım dün gece

• ismai.l İ kullanıcısına yanıt
    Tv kapalıyken yapıyor çıt seslerini hocam. Gayet normal karşılayabilirsin

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.