Şimdi Ara

Sadece USB bağlayıp film izletecek cihaz tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yaklaşık 6 ay veya 1 sene kadar hafta içleri otelde konaklayacağım. Otelde küçük, 22 inç bir Vestel TV var. TV'de USB girişi yok, sadece HDMI var. Akşam otele geldiğimde sevdiğim dizileri ve filmleri izlemek istiyorum. Buna göre, ufak boyutlu ve tek işlevi HDMI'dan bağlanıp USB üzerinden 720p veya 1080p filmleri çalıştıracak bir cihaz arıyorum. Filmleri flash diskime atacağım ve bu flashı da o cihaza bağlayıp TV'den görüntü alacağım. Sorum gayet basit sanırım :) Ne tavsiye edersiniz? Yurtiçi veya yurtiçi olabilir.

• e-XPLoDeR kullanıcısına yanıt
    Fiyat-performans ürünü olarak M195'i tavsiye edebilirim size.

Üstelik görev süreniz bitince evde de kullanabilirsiniz.

http://www.geekbuying.com/item/M-195-Realtek-RTD1195-1-5GHz-Dual-Core-Android-4-4-Mini-TV-Box-HDMI-HDD-Player-1G-8G-WIFI-H-265-DLNA-Mircast-Bluetooth---Black-333627.html

Sitelerde daha ucuza cihazlarda bulunabilir tabii ama nedir , ne değildir bilemem...

• Hayırlısı olsun...

CS918'i hiç görme şansım olmadı.

Kullanan arkadaşlar varsa onlar yorum yapabilir ancak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: e-XPLoDeR

Az önce şunu sipariş ettim ama... Yanlış mı yaptım?
    http://www.banggood.com/CS918-2GB-RAM-8GB-ROM-RK3188T-Quad-Core-Android-4_4-Bluetooth-TV-Box-p-966019.html

eski bir cihaz..
    burda bir arkadaş satıyordu 100tl ye...
    iptal edebilirseniz onu alın derim aynı cihaz...
  • Evet ustad elimde var 100 tl ye verebilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hesabımdaki puanlar ile 100 TL'ye geldi bana da. RAM ve ROM yüksekliği cezbetti beni. Açıkçası geçici bir süre için sadece 1080p altyazılı film izlemek için yeter de artar diye düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: e-XPLoDeR

Hesabımdaki puanlar ile 100 TL'ye geldi bana da. RAM ve ROM yüksekliği cezbetti beni. Açıkçası geçici bir süre için sadece 1080p altyazılı film izlemek için yeter de artar diye düşünüyorum.

ok. hayırlı olsun o zaman... ama dediğim gibi çok çok eski bir cihaz.. keşke rk3288 veya rk3388 lere baksaydınız. en azından bekledıgınıze değerdi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.