Şimdi Ara

Sadece ve sadece internet istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 23 Temmuzdan beridir sorunlu olan telefon ve internet hattımın 28 Temmuzda tamamen kesilmesiyle beraber yaklaşık 16 gündür kesinlikle internet kullanamıyorum. Aynı şekilde telefonda çevir sesi de yok. Türknet destek ekipleri sorunun iç tesisat kaynaklı olduğunu söyledi ancak iç tesisat için elektrikçi çağırdığımda gelen kişi ankastrede hat olmadığını söyledi. Aynı şekilde komşuma gelen Telekom ekibine sorduğumda aynı cevabı aldım. O günden beridir yaptığım destek kayıtlarına iç tesisatınızda sorun diye cevap veriyorlar. 2 kere twitterdan ulaşmaya çalıştım bugün 3. kez denedim ve cevap alamadım. Evde kurulum hizmetiniz gelmiş bari onu yapın dedim ona bile cevap vermediler. şimdi de ödenmemiş faturadan bahsediyorlar. Ulaşmak için elimden geleni yapmama rağmen artık cevap alamaz hale geldim. Bu sorundan dolayı özür dileyeceklerine cevap bile vermiyorlar destek kaydıma hiçbir taraftan. O çok kullandığınız 2 iş günü içinde sorunlarınız çözülecektir ya da bilgilendirme yapılacaktır sözünü ben bu sefer size karşı kullanıyorum. 2 iş günü içinde bana dönüş yapılmazsa sizi bütün şikayet mercilerine şikayet edeceğim ve hizmetimi kapattıracağım. Sizin tutamadığınız o 2 iş günü sözünü ben tutacağım. Son 2 gün.

Edit: 2127036812 nolu abonelik. 19239769 nolu şikayet kaydı. 19280712 ve 19183159 nolu destek kayıtları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MasterDoctor -- 13 Ağustos 2018; 16:43:0 >

• Destek kaydına "iç tesisatımda sorun yok elektrikçi çağırıp kontrol ettirdim, ankastre kutusunda hattım yok, ekip gönderilip hat bırakılmasını ve etiketleme yapılmasını istiyorum" şeklinde eklediyseniz Türknet'in bunu Türk Telekom'a iletip Türk Telekom'un da ekip gönderip hat bırakması ve etiketleme yapması gerekiyor.

Eğer Türk Telekom Türknet'e cevap olarak "iç tesisat sorunu" diyorsa Türket'de size iç tesisat sorunu diyor mecbur olarak. Burada Türknet'in konuyu diretip Türk Telekom'dan ekip göndermesini istemesi gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nomadio -- 13 Ağustos 2018; 17:26:26 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.