Şimdi Ara

SADECE YABANCI RAP

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 PAC ın Çevirdiği Filmlerin Adları Lütfen......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apoldinho -- 13 Kasım 2005, 21:08:34 >

• kımse neden yabancı rap le ılgılenmıyor yada msj atmıyor:(((
  • Çünkü Herkes Türkçe Raple Yetinmeye Çalışıyor Ama Yabancı Rapin Farkına Varanlar O nu Bi Daha Bırakamaz benim en sevdiğim rapperlar şunlar:G UNİT-D 12-2 PAC-DR DRE-SNOOP DOGG-NATE DOGG-X ZİBİT-REDMAN-LUDACRİS-KANYE WEST-SLİCK RİCK-BİGGİE-OBİE TRİCE...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apoldinho -- 13 Kasım 2005, 1:02:51 >
  • katılıyorum bide millette illa turkce rap olcak turkce rapin gectigi yerde yabancı rap in işi yok felan die bakıolar.yada yabancı sarkıları rapten saymıolar.neyse benımkıler.........chingy,kanye west,ludacris,snoop dog,trina,lil'kim,jay z,nate dogg,cassidy,nelly,bow wow,twista,lil'flip,lil'john,fabolous,jim jones,missy eliot,ja rule,ll cool j,nas...............walla daa istersen sayıyım:))
  • Fake kokusu alıyorum
  • THE GAME i dinlermisin(ben hastasıyım) THE DOCUMENTARY albümü süper en sağlam parçaları şunlar
    Westside Story
    Put You On The Game
    Special
    Like Father Like Son
    Bi de DREAMS diye bi şarkısı var (en beğendiğim parçasıdır)
    Aslında albümdeki bütün şarkılar güzel ama bu saydıklarım ön planda olanlar
    Ben NAS-JA RULE-FAT JOE ve JADAKİSS ten nefret ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apoldinho -- 14 Kasım 2005, 19:36:54 >
  • dreams sarkısını cok begenıyorum ama nas tan felan neden nefret edıosun,ben seviyorum ya bazı sarkılarını.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: apoldinho

THE GAME i dinlermisin(ben hastasıyım) THE DOCUMENTARY albümü süper en sağlam parçaları şunlar
    Westside Story
    Put You On The Game
    Special
    Like Father Like Son
    Bi de DREAMS diye bi şarkısı var (en beğendiğim parçasıdır)
    Aslında albümdeki bütün şarkılar güzel ama bu saydıklarım ön planda olanlar
    Ben NAS-JA RULE-FAT JOE ve JADAKİSS ten nefret ederim

ben eskiden lloyd banksciydim ama bende busıralar The Game ci oldum

PUT YOU ON THE GAME

• Bence en iyisi ve de en güzeli ''Juice''.Birkaç tane daha var ama bu film iyi...Bende var.Sağlam bi film...
    quote:

Orjinalden alıntı: apoldinho

2 PAC ın Çevirdiği Filmlerin Adları Lütfen......
  • quote:

Orjinalden alıntı: nefret_girl

kımse neden yabancı rap le ılgılenmıyor yada msj atmıyor:(((

bizim 10 sayfalık bir yabancı rap - hiphop, r&b, soul topiğimiz var bile...
    http://forum.donanimhaber.com/m_3154649/mpage_1/key_/tm.htm
    ...
  • Sağol HOMİCİDE filmi derhal bulup izleyeceğim
  • quote:

Orjinalden alıntı: nefret_girl

dreams sarkısını cok begenıyorum ama nas tan felan neden nefret edıosun,ben seviyorum ya bazı sarkılarını.

Onları G UNİT e kafa tutmaya çalıştıkları ve şarkılarını beğenmediğim için sevmiyorum.Arkalarına DR.DRE ve EMİNEM i almış bi grubu karalamaya çalışmaları bana çok saçma bi davranış gibi geliyo......
    Bu arada NAS ın en az nefret ettiğim şarkısı U WANNA BE ME(8 mile soundtrack) adlı parçasıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apoldinho -- 18 Kasım 2005, 20:04:06 >
  • ya ole bakarsan cok kavga var ben sadece sarkıların ve tyapılan ısın guzellıgıne bakıyorum senın kadar g-unit elemanı funı deılım ama guzel olan sarkıya sozum yoktur.oyuzden ayrım yapmam o ona diss yapmıs veya karalamıs dıe....ben yanı ole yaklasıyorum taqbı zevkler tartısılmaz
  • THE GAME'in burda olmayan stüdyada çekilmiş mix tape 5 albumu war 3 tane de normal war Tr'de sadece documentry çıktı son son bakamdım ama halen çıkmaya dewam ediyo yeni yeni...

Kesin dinleyin..

Bu arada THE WASH'ı kesin syredin bide 2pac resuractin mu ne...
  • abi bütün rap şarkıları,grupları verapçileri güzel ben severim onları ama türkçe rapi de severim ikiside aynı amaç sonuçta ve bir şey diyimmi bazı türkçe rap saçma diyenler haklı olabilir kendince ama yabancı raplerinde anlamını bilselerdi fazla fark olmadığını anlarlardı yani olay bu ama bende bir repçi ve mc olarak rap number one for me .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.