Şimdi Ara

Sadecenotebook.com

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sadecenotebook.com güvenilir mi, daha önce alışveriş yapanınız oldu mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antares079 -- 20 Ocak 2016; 22:14:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Game_killer

Bu mesaj silindi.
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antares079 -- 20 Ocak 2016; 22:14:32 >
  • sinerji bilgisayarın laptop sitesi . sinerji bilgisayar diye ararsan google da birçok bilgiye ulaşabilirsin. güvenilir elden de alınabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sadecenotebook.com ile 2 gün önce alışverişte bulundum. pcdepo mağduru olduğum için yerlerine giderek asus x550j notebooku satın aldım bir kaç dakika pazarlık yaptık ama bir türlü indirim yapılmadı tamam indirim yapmazsın prensibindir anlaşılmayacak bir şey yok gayet normal bir şey. neyse ödeme kısmına geçtiğimiz zaman vade farkı olduğunu gördüm vade farkı alınmaması için biraz uğraştım ama kabul etmediler onuda anladım buraya kadar bir sorun yok çay falan ikram ettiler muhabbet hoştu güzeldi. ödeme işlemi tamamlandıktan sonra bilgisayarı aldım, bu arada ödemeyi direk olarak müşterisi olduğu firmanın web sitesine yaptıklarını gördüm (gama bilgisayar). işte benim kafamın karıştığı kısım burada. vade farkını, parayı direkt olarak bankadan çekip kullanamadığın için alıyorsun ama benim sana verdiğim mail order bilgileri ile vadeyi beklemeden parayı kullanıyorsun.

Adamlar 12 yıllık şirketmiş genel olarak kargo geciktirme gibi bir problemleri yokmuş ürünleri piyasanın 100-150 lira altında memnun edici ve güven verici bir şirket yalnızca o vade farkı kısmı kafamı karıştırdı.pcdeponun açtığı boşluğu doldurabilirler ve çok iyi yerlere gelebilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turabiozak -- 26 Kasım 2015; 15:41:11 >

• sanal marketimde aradıgın varsa rahatlıkla alabilirsin 2 gün önce lenovo aldım 1 günde elime geçti
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.