Şimdi Ara

Sadettin Saran başkan olmalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Medya'da maç yayınları,filmler vs çoğunun haklarını elinde bulundurup kiralıyor.
    Savunma ve enerji sanayii'nde büyük faaliyetleri var.
    Zamanında B.Dortmund klübünden büyük hisseler satın almıştı.

Kendisi sporun içinden geliyor.

nasıl bir bağlantısı varsa artık obama ile görüşebiliyor.

bence camia'da aranılan kan Sadettin Saran gibi duruyor.

Ali Koç'u severim ama gidecek Aziz Yıldırım yönetiminden bazı kişileri yönetimine alacak. Bizim ciddi temizliğe ihtiyacımız var.

• Zamanında yanlış hatırlamıyorsam dotmund u alacaktı ama almanya da tepki gördü vazgeçildi
  • Hala parasına lobisine bakan var ya. Ben istemiyorum para lobi falan. Ona buna yalaklanmayacak bi adam gelsin bir evi dahi olmasın mühim değil.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kakà

Zamanında yanlış hatırlamıyorsam dotmund u alacaktı ama almanya da tepki gördü vazgeçildi

• Aziz hariç herkes
  • Sadettin Saran gelirse Fenerbahçeliliğini askıya alacak bir çok insan var. Bende onların arasına dahil olurum. Gelmesin. Ali Koç hariç eskiden yöneticilik yapmış kimseyi başkan olarak istemiyorum. Genç ve vizyon sahibi biri gelsin ama mümkünse Sadettin Saran ve Hakan Bilalkutlualp dışında.
  • 90 Milyon Euro teklif etmiş ve kabul edilmemiş.Bildiğim kadarı ile %5 hisessi varmış ve onu çoğaltamadığı için satmış.Zaten Almanya da takımlar %100 satılmıyor,%51 devletin.%49 hissesi şirketlere satılıyormuş.Öyle bir şeydi işte.

Maç yayınları,filmler vs %70 Saran'ın.Eski milli yüzücü ve 50 metrede Türkiye rekortmeni.Stilini hatırlamıyorum.

Aziz Yıldırım olduğu için her zaman bize kötü gösterildi Saran,gösterildiği kadar kötü bir insan olduğunu sanmıyorum.Bu gün google'a Aziz Yıldırım yazdığınızda küfür dolu sonuçlar çıkartabiliyorsunuz fakat Sadettin Saran yazıp,ekşisözlüğe girdiğinizde adama çok büyük destek ve sevginin olduğunu görebiliyoruz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aday olamaz çünkü genel kuruldan ihraç edildi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hawkerx

Aday olamaz çünkü genel kuruldan ihraç edildi.

genel af geliyormuş genel kurulda.
  • geçenlerde yüzmede (hangi tarzda hatırlamıyorum) türkiye rekoru kırmıştı, kendisinden sonra en iyi derecenin sahibi de kendinden baya küçüktü yaş olarak. nasıl spor yapıyosa artık.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.