Şimdi Ara

Sadık GÜLTEKİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ama o kat sayıları söyledi diye saçma saçmalıyor imkansız troll vs gibi kelimeler diyordunuz şimdi açıklıcam deyince ooooo adammmm biliyordum zaten diyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• TM için sıralamalar neden daha da kötüleşiyor onu anlamadım, onların da puan türleri birleşmedi mi?
  • Hocam tm hakkında bilgim yok. Mf olarak yığınma aşırı fazla tm için ne dersem yalan söylemiş olurum mf olduğum için bu konuda nir şetlet diye bilirim. Ama bilen arkadaşlar sana umarım yardımcı olur

• up
  • Olabilir ama aralik vernesi gerekir

• Tm'yim sayısalların ilk 15k'sı edb çözmeden 40k'da.

Benim sıralamam 44k'dan nasıl 67'ye atabilir.

Hiçbir mantık uyduramadım.

• wistle W kullanıcısına yanıt
    Bugün konuşcak bakalım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HASAN ABİ FAFORİ KULÜBÜ
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sadık Gültekin senelerdir bu konuda yazılar yazıp program yapan konusunda uzman bir hoca. Bir kere saçmalıyor demek çok ayıp. Bunu söyleyenler bence kendileri saçmalamış. Bu insanlar kafadan atıp konuşmuyor herhalde. Senelerin tecrübesiyle, birtakım hesaplamaler yaparak konuşuyorlar. Ama onlar da yanılabilir. Ha, görüşlerine katılmazsınız, inanmazsınız o ayrı o herkesin kendi tasarrufu ama saçmalıyor, troll vs. böyle şeyler yazıp ta milletin moralini de gereksiz yere bozmasınlar.

• Monchi80 M kullanıcısına yanıt
    Forumdakilerin bazı huyu hocam değerlendirmeden saçma diyenler anketler de saçma diyenler oldu

• Monchi80 M kullanıcısına yanıt
    +1

pesin hukum vermeye bayiliyoruz her zaman. dogru - yanlis bilmiyoruz adam dediklerini aciklayacak degerlendirme yapmak icin erken

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.