Şimdi Ara

SADRİ ŞENER VE ZEKİ MAZLUMUN İFADE TUTANAKLARI !!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
1
Favori
4.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ilkerinanç

quote:

Orijinalden alıntı: Cole Phelps

quote:

Orijinalden alıntı: Colossus_

Abi bi maçtım direk sövmüş adam Baransu'ya o nedir öyle

Adam lafı gediğine oturtmuş.Önemli olan ifadeler çok takılma sen ona.

SADRİ ŞENER VE ZEKİ MAZLUMUN İFADE TUTANAKLARI !!!

Hani siyasi değildi bu?

Yok efendim biz komplo kuruyormuşuz.Hepiniz akıllı bir biz aptalız ha?

Keseceksiniz traşı.

evet abi siyasi.ama bunlar o kadar salakki emniyetteki ifadelere bile koyuyorlar siyasi olduğunu.büyüksünüz dayı çözdünüz olayı... saygı duydum...

Takıl kafana göre.Senin yöneticilerin, teknik adamın belki de en suçsuz kişi içeride ama sen bu zırvalıklara inan, kendi adamlarını sorgusuz sualsiz sat.Helal olsun beşiktaşlı duruşuna.

Emniyet ifadelerinin nete sızacağını nereden tahmin edeceklerdi?Ha gerçi bu ifadeleri kim sızdırdıysa ki polis teşkilatındaki biridir başı çok fena derde girecektir.

• olm sen orda okuduğunu anladınmı da her topicde bu resmi koyuyorsun?
  • Bu işler ya bilerek yapiliyor , Yada cok büyük güvensizlik daha dogrusu Güvenlik ihlali var.
    Ayrica ne gariptir ki , Aradan okadar vakit geçiyor , ne hikmetse dün Helvacı ve Arıboğan'ın yaptiklari ortaya çıkıyor sonrada Sadri Şener'in ifadeleri basına sunuluyor.
    Neden şimdi ? Yoksa Gaz almaya devam mi ? ya da bişeyleri örtmek için bunlar mı yem yapiliyor.

Çok mu Komplo teoricisi olduk nedir
  • quote:

olm sen orda okuduğunu anladınmı da her topicde bu resmi koyuyorsun?

İşine mi gelmedi?Sempatizanı olduğun partinin bu işin altından çıkacağını bilmek acı mı veriyor yoksa?

Sıktı mı foto?O zaman bununla idare et artık çıkıyorum kusura bakma.

• Yok yok, bu @ilkerinanç liseden terk falan herhalde. Üniversite okuduğunu hiç sanmıyorum, konuşmalarından, tarzından vs.
    Biri 'Düşünemedi' karikatürünü koysun kendisine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: McCarty

Bu işler ya bilerek yapiliyor , Yada cok büyük güvensizlik daha dogrusu Güvenlik ihlali var.
    Ayrica ne gariptir ki , Aradan okadar vakit geçiyor , ne hikmetse dün Helvacı ve Arıboğan'ın yaptiklari ortaya çıkıyor sonrada Sadri Şener'in ifadeleri basına sunuluyor.
    Neden şimdi ? Yoksa Gaz almaya devam mi ? ya da bişeyleri örtmek için bunlar mı yem yapiliyor.

Benımde aklıma geldı. Bizim lehimize çok olay gelısıyor. yarında yasa onaylanırsa hıc sasırmam. Bence azız yıldırım baskanlıgı kesın bırakacak bana oyle glıryor
  • Bence Aziz Yıldırım serbest kalsa dahi Yaptirmazlar , Nerede okmuştum bilmiyorum unuttum sanırım cepten takılırken Twitter'da görmüştüm.
    Aziz yıldırım serbest kalip , başkanlıga adayligini koyarsa daha dogrusu serbest kaldigi taktirde , Türk futbolunu kötü yönde etkilediginden dolayi tahkim kurulu Aziz Yıldırıma Ömür boyu men cezası verebilirmiş.

Tabii işin diger Yönü Aziz Yıldırım serbest kaldiginda O karari verebilecek Tahkim kurulu var mıdır orasi şüpheli
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cole Phelps

quote:

olm sen orda okuduğunu anladınmı da her topicde bu resmi koyuyorsun?

İşine mi gelmedi?Sempatizanı olduğun partinin bu işin altından çıkacağını bilmek acı mı veriyor yoksa?

Sıktı mı foto?O zaman bununla idare et artık çıkıyorum kusura bakma.

ya robot gibi konuşma evladım.nereden biliyorsun benim herhangi bir partiye sempatim olduğunu?olay siyasi olsa orda fenerbahçe,aziz yıldırım ismi geçer,akparti trabzon teşkilatı niye geçsin?trabzonu şampiyon yapmak isteyenlerin yaptığı bir oyun deriz o zaman.daha neyin ne olduğunu anlamıyorsunuz ama pabuc gibi dil maşallah.bi işe yarasa söylediğiniz ya neyse.
    kardeşim bunlar ta baştan anlatılıyordu.trabzon şikeye yeltenmiş parayı denkleştirememiş olay gerçekleşmemiş falan. göreceğiz iddianamede zaten.kimin ne amaçla ne idüğü belirsiz birinden aşırdığı 2 satır yazıylamı anlayacağız olanı biteni?git yat şimdi....

ha bu arada ifadeler çok ilginç.sadece bu pdflerdekiler değil,aziz yıldırıma ait denilenlerde dahil yüzde 99 unda ben o adamı tanımıyorum öyle bir konuşma olmadı ne oldu bilmiyorum.cevaplar standart.bu yüzden inandırıcı gelmiyor savcıya hakime herhalde... olm adamlar telefon numarasına kadar vermiş neyi inkar ediyosun görüşmedim tanımıyorum diye?

• quote:

Orijinalden alıntı: McCarty

Bu işler ya bilerek yapiliyor , Yada cok büyük güvensizlik daha dogrusu Güvenlik ihlali var.

olay artık iyice saçma sapanlığa doğru gidiyor..artık ne olacaksa olsun ..aylardır gizlilik kararı - iddaname diyip duruyoruz..gizlilik kararı kalkmazsa iddaname çıkmazsa bu saçmasapanlık artarak devam edecek..
    uefa - tff-cornu - fb herkes birbirine girecek nerdeyse nedir bu aylardır bir gram ilerleme yok..işin içine bir de yeni yasa düzenlemesi girdi, bi de onun tantanası ne olcak nasıl olacak..bana göre o yasanın akıbeti belli olmadan iddaname de açıklanmaz, gizlilik kararı da kalkmaz doğal olarak..bu sürünceme bu karmaşıklık artarak devam eder..

futbol allak bullak oldu, herkes birbirinin üzerine çıkma peşinde, aklanmak peşinde twittden izlenme peşinde, yalan dolan gerçek ne varsa hepsi karmakarışık..güzelim futbolun içine ettik, futbol sadece futbol iken ne kadar güzeldi şimdi işin içine mütühiş rantlar paralar girdi mafya girdi..türkiyede futbolu öldürdük ve gümdük..hepimize geçmiş olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lord Kinross

Yok yok, bu @ilkerinanç liseden terk falan herhalde. Üniversite okuduğunu hiç sanmıyorum, konuşmalarından, tarzından vs.
    Biri 'Düşünemedi' karikatürünü koysun kendisine.

ee lise terk veya üniversite mezunu.konuyla alaka ne?sen üniversite okumuşsun da işe mi yaramış sence?istersen bi daha düşün.yoksa düşünemedimi? ya arkadaş hasbelkader bir üniversiteye gidiyorsunuz ondan sonra vay avamlar falan küçümseyin insanları bu ne rezillik ya?
  • ' siyasi olsa orda fenerbahçe,aziz yıldırım ismi geçer,akparti trabzon teşkilatı niye geçsin?'

Şaka gibi bu adam ya.
  • quote:

' siyasi olsa orda fenerbahçe,aziz yıldırım ismi geçer,akparti trabzon teşkilatı niye geçsin?'

Şaka gibi bu adam ya.

evet.komik dimi?olay siyasi azi yıldırım bitirilmek isteniyor deniyor.trabzonu şampiyon yapmakmı amaç yoksa aziz yıldırımı bitirmekmi feneri ele geçirmek mi siyasi olan kısmı anlatın da anlayalım o zaman.kıvırıp durmayın mevzuyu.
  • Bir fenerbahçe'linin yorumu bir kalem pirzolaya bedeldir.Bu başlıktaki fenerli arkadaşların yorumlarından çok kalem pirzola çıkar.O okuduğunuz ifadelerde Trabzonspor'u sıkıntıya sokacak ne buldunuz allahaşkına.Ne olacak sizin bu haliniz fenerbahçeliler.Hala Bursa'dan gol haberi bekliyorsunuz?
  • O zaman şampiyon Bursaspor diyebilir miyiz.?
  • quote:

quote:

' siyasi olsa orda fenerbahçe,aziz yıldırım ismi geçer,akparti trabzon teşkilatı niye geçsin?'

Şaka gibi bu adam ya.

evet.komik dimi?olay siyasi azi yıldırım bitirilmek isteniyor deniyor.trabzonu şampiyon yapmakmı amaç yoksa aziz yıldırımı bitirmekmi feneri ele geçirmek mi siyasi olan kısmı anlatın da anlayalım o zaman.kıvırıp durmayın mevzuyu.

Hey güzel Allahım. İşte bu dediklerini Türkiye Siyasetinde aktif role sahip insanlar yapmak istiyor. Siyasi kısmı bu.

Heceleyeyim mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: eco2003

Bir fenerbahçe'linin yorumu bir kalem pirzolaya bedeldir.Bu başlıktaki fenerli arkadaşların yorumlarından çok kalem pirzola çıkar.O okuduğunuz ifadelerde Trabzonspor'u sıkıntıya sokacak ne buldunuz allahaşkına.Ne olacak sizin bu haliniz fenerbahçeliler.Hala Bursa'dan gol haberi bekliyorsunuz?

Sen biraz adam akıllı konuş yoksa işkembenden çorba yapılır.
  • @ilkerinanç

Ben insanları yaşına, eğitimine veya başka birşeye göre değil, aklına, kafa yapısına göre değerlendiririm.

Ki orada da yazdığım gibi, üniversite okumadığını düşünmemin sebebi, tavırların, konuşma stilin, birşeye sürekli bağlanıp kalışın, aksini dinlemeyip he he demen, diğer fikirler yanlış, ben ve benim fikrimdekiler doğrudur bakış açın.

Bunları yapma, deyim yerindeyse aklın başta olduğunu göster, istersen ilk okul terk ol, benim gözümde ADAMsındır.

Küçümseme falan yok yani, dünya görüşüme aykırı zaten.
  • bu arada bu tapeleri sunan kişi şike çetesi üyelerinden lube ayar..bunlar şike çetesinin son kurşunları.
    lube ayar kim mi..hani şu telefon dinlemeleriyle ceza verilemez diyen müthiş usta kalem lube ayar

kendisinden aziz'in tapelerini de yayınlamasını bekliyoruz tüm ülke olarak..
  • quote:

Orijinalden alıntı: soho

bu arada bu tapeleri sunan kişi şike çetesi üyelerinden lube ayar..bunlar şike çetesinin son kurşunları.
    lube ayar kim mi..hani şu telefon dinlemeleriyle ceza verilemez diyen müthiş usta kalem lube ayar

kendisinden aziz'in tapelerini de yayınlamasını bekliyoruz tüm ülke olarak..

son kursunlari da kuru sikiymis.
    su yazanlarda ts yi zor duruma dusurecek hicbisey yok.

eger hersey bunlardan ibaretse tslilerin neden salindigi belli oldu.

yalniz bu zeki mazlum iddanamede yer alacaktir.bos birisi degil bu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.