Abi bi maçtım direk sövmüş adam Baransu'ya o nedir öyle
quote:
Orijinalden alıntı: Colossus_
Adam lafı gediğine oturtmuş.Önemli olan ifadeler çok takılma sen ona.
Hani siyasi değildi bu?
Yok efendim biz komplo kuruyormuşuz.Hepiniz akıllı bir biz aptalız ha?
Keseceksiniz traşı.
quote:
Orijinalden alıntı: Mental Meltdown
quote:
Orijinalden alıntı: Colossus_
Adam lafı gediğine oturtmuş.Önemli olan ifadeler çok takılma sen ona.
Hani siyasi değildi bu?
Yok efendim biz komplo kuruyormuşuz.Hepiniz akıllı bir biz aptalız ha?
Keseceksiniz traşı.
Alıntıları Göster
yahu onların sözleri bizim gösterdiğimiz resmi evraklardan daha doğrudur,boşverin, yer yarılsa gök delinse yine inandıkları hayallerden vazgeçmezler
quote:
Orijinalden alıntı: zeus_1907
yahu onların sözleri bizim gösterdiğimiz resmi evraklardan daha doğrudur,boşverin, yer yarılsa gök delinse yine inandıkları hayallerden vazgeçmezler
Alıntıları Göster
Birde bu var..
quote:
Orijinalden alıntı: TheNorth
Birde bu var..
Alıntıları Göster
Bu işin içinde tahir kıranda var
quote:
Alıntıları Göster
Başlık yanlış.Yeni bir başlık açıp paylaşalım Trabzonspor Şike Dosyası adı altında.. Bize aynılarını yapmışlardı..
quote:
i.akına şike parası vermişiz.Geçmiş olsun hepimize
quote:
Başlık yanlış.Yeni bir başlık açıp paylaşalım Trabzonspor Şike Dosyası adı altında.. Bize aynılarını yapmışlardı..
Alıntıları Göster
valla arkadaşlar ben okadar bu olaydan nefret ettimki artık bu olay kime yapilsa harbiden igreniyorum. Bu belgeler nasıl piyasaya sürülüyor cidden anlamiyorum. yani bunlar savcılıgın elinde degil mi bukadar mi?? rahat, uluorta korunuyor ?
quote:
Orijinalden alıntı: !sTaNbLuE
quote:
O paranın ispatı gerekir.Almış vermiş demekle olmaz.Banka hesapları ve diğer tüm hesapları incelensin.. Bizim bişeyden korkumuz yok zaten varsa düşürsünler hep söylüyoruz..
Bu arada namus timsali trabzonsporlular yok ortalıkta..Bakalım 0 tolerans diyen uefa onlarıda şampiyonlar liginden atacakmı..
quote:
quote:
başlığı oku '' trabzonspora yakın olarak bilinen zeki malum'un konu hakkındaki iletişim tespit tutanakları '' yane kesin bir şey yok tsli adamın teki böyle ifade vermiş normal bir şey bu
quote:
quote:
yanlız Duydum diyor. Sadri Şener 'e >>> Zeki Mazlum haber veriyor >>> ona bir arkadaşı söylüyor >>> bu arkadaşada Bir sporcu arkadası söylüyor. tabii bunun aslı astarı nedir bilinmez. Allah bilir o sporcu arkadaşada başka biri msj atmiştir. vs vs...
quote:
Orijinalden alıntı: Shinku
quote:
quote:
başlığı oku '' trabzonspora yakın olarak bilinen zeki malum'un konu hakkındaki iletişim tespit tutanakları '' yane kesin bir şey yok tsli adamın teki böyle ifade vermiş normal bir şey bu
Alıntıları Göster
Bu konuyla alakası yok ama yeni konu açmayayım buraya yazayım, bir Twitter kullanıcısından;
quote:
#Helvaci "FB Kulübü ve Ali Koç yüzünden Twitter'da küfür yiyoruz." E, Ali Koç ve FB kulübüne de sizin yüzünüzden Twitter'da şikeci deniyor.
quote:
quote:
İstanbule benden duymuş olma Aziz Başkan 300 verMİŞ xxx kişiye
quote:
Orijinalden alıntı: McCarty
quote:
quote:
yanlız Duydum diyor. Sadri Şener 'e >>> Zeki Mazlum haber veriyor >>> ona bir arkadaşı söylüyor >>> bu arkadaşada Bir sporcu arkadası söylüyor. tabii bunun aslı astarı nedir bilinmez. Allah bilir o sporcu arkadaşada başka biri msj atmiştir. vs vs...
Alıntıları Göster
Zeki Mazlum neden şu an serbest? Aziz Yıldırım'ın, Asket Bülent'in, Mecnun başkanın, Korcan'ın suçu ne? Al işte adam itiraf ediyor, Sivasspor'a teşvik gönderdiklerini. Fenerbahçe'yi tapelerle küme düşürenler, Trabzonspor'u neden düşürmüyorlar? Artık kimse bana bu işin şike mike olduğunu anlatamaz. Operasyonun adı Fenerbahçe'yi yok edelim operasyonudur, açık ve net.
quote:
Orijinalden alıntı: Johnny B. Goode
Zeki Mazlum neden şu an serbest? Aziz Yıldırım'ın, Asket Bülent'in, Mecnun başkanın, Korcan'ın suçu ne? Al işte adam itiraf ediyor, Sivasspor'a teşvik gönderdiklerini. Fenerbahçe'yi tapelerle küme düşürenler, Trabzonspor'u neden düşürmüyorlar? Artık kimse bana bu işin şike mike olduğunu anlatamaz. Operasyonun adı Fenerbahçe'yi yok edelim operasyonudur, açık ve net.
AKP Trabzon teşkilatının destekleri ve AKP'nin trabzona desteği açık net. Aynı oyun Bursa Fener çekişmesinde de oynandı. Son 4 hafta fenerbahçe'nin golleri kaleci hatası dendi. Bursa şampiyon olunca lig temiz oldu. Biz o zaman şampiyon olsak yine bu olanlar o zaman olacakt.
quote:
Orijinalden alıntı: Johnny B. Goode
Aynen öyle
Biz "Uefa işin içinden sıyrılıp tff üstüne yıkıyor olayı" derken forumdaki bazı bukalemunlar " Koskoca uefa yalanmı söyleyecek,Sizi ŞL'ye almadılarsa kesin şike yapmışsınızdır,Trabbonspor temiz namuslu" zırvalarını atıp tutuyordu..Sahi nerde o dansözler?
Az gururu ve biraz delikanlı olan varsa gelsin cevap versin bakalım..
quote:
Birde bu var..
valla burda en dikkat çeken konuşma Sadri Şener'in " Bizim son maçı sayma" dedigi cümle olmuştr herhalde. o maçta evlere şenlikti Maşallah